- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
alibabo #3557 üzenetére
Jaaajj hölgyem
! A forma lesz más, mert már nem igazán tetszik [link]
A fő gond az, hogy amilyen most lesz az nem jó a gyáriból, mert a perforáció sok helyen belelógna, néztem Öcsém 590-én. Először azt akartam magamnak újra vágni és ezt kapta volna ő, de nem jó, így csináltatok újat.
A festésre én is kíváncsi leszek -
Peti78
őstag
válasz
alibabo #3124 üzenetére
Én is komolyan mondom, berágtam ma. A barátnőm a gép környékén volt, büszkén mutattam neki, milyen szép poros az eleje. Odáig volt, megértette a lelkesedésemet, mondtam neki nyugi, csak tesztelek. Láttam rajta, hogy alig bírja visszatartani a lelkesedését. Jön-megy 10 perc múlva látom, hogy ösztönösen elhúzza az ujját a tesztelésen lévő felületen. Bizony mondom, szívem megállt.. "Te meg mégis mit csinálsz?? Stb. Semmibe nézed a 2 hetes 'munkámat'???? Eldurrant az agyam,
mintha nem előtte pár perccel mondtam volna neki mivel is múlatom az időmet. Szegény zavarában már azt kérdezgette, hogy mivel töröljön port a lakás többi részében. Aztán lenyugodtam, nem is értem minek ba*sztam fel magam ennyire. Inkább örülnék hogy ösztönösen jön nála a pormennyiség-ellenőrzés. Nem győztem elnézést kérni.
Persze bosszúból és sértődöttségből nem törölte le a port sehol. No lám, minden jóban
-
Cadal
őstag
válasz
alibabo #3094 üzenetére
A fényképek és a hobbid alapján egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy a szebbik nemhez tartozol! Vizslattam is az eddigi képeket, hátha találok valami árulkodó jelet, ami segíthetne ezt tisztázni magamban. Hát most találtam egyet!!
Az adidas zokni mérete 35/38. Márpedig ez igencsak Téged igazol
! No mindegy nincs még vége!
Pepe78: Grat, a végeredményhez! képeket várunk
-
SOAD19
addikt
válasz
alibabo #3096 üzenetére
Hej a lustaság!
Ne tessék megalkudni, ahogy egyik jó tanárom mondta: " egyszer, de jól végzett munka"
Pl.: elmondása szerint: ha fel kellett ásni a kertet, de tudta h nem lesz ideje teljesen befejezni, akkor bele se kezdett. Majd másnap szépen nekikezdett és optimális tempóban megcsinálta (szervezés). Hát igen mérnökember volt a drága. Volt, h a mosogatást tárgyaltuk ki, h milyen módon lehet a leghatékonyabban elvégezni.
Legfontosabb jelmondata: Tervezz-Szevezz-Ellenőrizz.
További aranyköpései:
- a mérnökember nem szeli kettesével a lépcsőt
- a mérnökembernek előre kell köszönni mindenkinek- pl. egy idegen faluban- nehogy azt mondják, h fenn hordjuk az orrunkat, mi mérnökök.Kemény órák voltak az biztos, ált.ban késő délután 2-3 óra előadás, ha véletlenül meg könyökölni kezdtél enyhén lebaszott.
Szóval, ha nem vagy mérnök, akkor nem muszáj befejezned, ráér. De ha netalántán az volnál, akkor...
-
Gerisz
addikt
válasz
alibabo #3064 üzenetére
Nem fogod megúszni
Nekem csak 1 réteg van, mert nem értem rá, de kellett a fekete. A többi részen tökéletes! Nincs megsérülve.Az csak azért van, hogy ne jöjjön be a por, mert ugye ott szűrő van ami most az 5,25"-ös slotoknál tartja a 4. ventit
Írassuk át a topikot ... és kicsi csajozás!
Bár akkor mindenki itt lebzselneA tápom is átfestettem 2 hetesen! Nem ment a házhoz.
-
Gerisz
addikt
válasz
alibabo #3057 üzenetére
Én akkor vettem ezt a házat mikor megjelent. 1 boltban lehetett csak kapni.
Le is festettem, a belét nemsokára, de se csiszolás, se zsírtalanítás semmi.
Fogtam szétszedtem, igaz áttöröltem, de a magam hanyagságával
Most így néz ki:
Bőven kopik
Igaz minden nap le van szedve egyszer minimum. Most is leszedtem, hogy Pepe-nek lefotózzam a tápot.
Látszik nagy fotós vagyok, az újjam is oda került -
Pepe78
őstag
válasz
alibabo #3057 üzenetére
Hát ez nem csajozós topik, tehát nem tudok semmit sem mondani erre....
Kizárólag szakmai kérdésekkel foglalkozunk itt.
Hát mondjuk a számodat már tudom...
/ mondjuk nem volt nehéz megszerezni/
Kicsit meglepő , hogy egy lány ilyenekkel foglalkozik. Persze mért ne.
Hát itt be kell fejeznem ezt a hozzászólást, mert akkor csajozós topik lenne mégiscsak. -
Gerisz
addikt
válasz
alibabo #3046 üzenetére
Azért az ATCS 840 baromi nagy! kell rá a festék is.
Én elterveztem az idei gépköltést: CF (4870v. 90) ATCS 840 , festés, moddolgatás, víz mindenre.
Aztán ebből mi lesz. Egyébként kivágtam a hátsó venti mögötti részt. Nem lett volna szabad, olyan mintha deformálódott volna, nehezen megy fel az oldallap. Mérgemben lecsavaroztam -
SOAD19
addikt
válasz
alibabo #3012 üzenetére
"Volt a kezem alatt 42 faszi beosztott"
Gondolom élvezted a helyzetet. Gondolom vmi ilyesmi személyiség lehetsz
: [link]
"Már csak a számtech érdekel, de az nagyon."
És mit szól ehhez férjurad/barátod?! Ezek szerint Te hordod a gatyeszt otthon?! Az ilyen nőktől védj meg Urunk minket!
-
SOAD19
addikt
-
Ybron
senior tag
válasz
alibabo #2901 üzenetére
Ez az, köszönöm szépen
Tegnap hogy rendet vágtam a házba, valamiért elkezdet zúgni a ház oldalára szerelt ventilátor. Rájöttem közben hogy túlpöröghet ezért SpeedFanal állítottam rajta.(60% visszavettem). Nézegettem jobban miért kezd el zúgni kb 70% már komolyabban. Először azt hittem rezonál a ház oldalával mert lazák a csavarok...nah de ekkor leraktam szépen a földre miközben ment a venti és akkor reccs ki is tört egy lapát. Elvileg nem deformálódhatott el annyira mert szépen raktam le és sík felületre. Csak pislogtam hogy mi van..
Mi a tanulság ? Nem kell a ház oldalára ventilátorAmúgy is utálom mikor szedem le a ház oldalát és ott kell óvatoskodni nehogy szétráncigáljak valamit.
-
Pepe78
őstag
válasz
alibabo #2879 üzenetére
Na azért megéri.
Nem bánod meg.
De ha festesz akkor csak ésszel.
Tényleg csak napfényben forgatva látod, hogy valahová nem száll be annyira a cucc.
A házban fel sem tűnne.összegezve:
mint látod a maximumot céloztuk meg. És ahhoz mérten csak ennyi kis gondunk volt.
Beköltözés után eszedbe sem jut. -
-
Pepe78
őstag
válasz
alibabo #2841 üzenetére
Jó ez a fólia de szerintem a házon belül nem mutatna.
Full fekete szvsz.
Nekem nagyon minőségi festékek kerülnek felhasználásra.
Még gyöngyház metál is lesz rajta.....Szereztem ma 2 db 12 cm ventirácsot.
A Computermodénél jártam alkatrész miatt és pont megláttam a polcon.
Gyári Scythe. Vagyis a rács közepén ott az embléma.
Ma kaptak össz 4 db-t bemutatóba. Még árat sem tudott mondani.
Az én gépemben lesz először ilyen az országban állítólag.Majd képen meglátjátok kb Kedden.
-
Gerisz
addikt
válasz
alibabo #2718 üzenetére
Valami 1800Ft-s flakonossal. Nem tudom a nevét.
De hát nem szereti a nap 5-6 levételtPeti78: Nekem van 10 és 6mm-es belőle!
Asszem a Xilence zajcsökkentő készletbe volt. -
palbence
tag
válasz
alibabo #2718 üzenetére
De nekem nem csak hogy rezonál, hanem a tükörsima parkettán centiket billeg
Bár vettem volna moduláris tápot, most nem szenvednék a sok hülye ide-s meg floppy-s tápcsatival
De mind1 ma felhívom a budapesti kockaboltokat, csak vállalja valaki, hogy megcsinálja rendesen, meg azt se tudom, hogy a ventiket milyen irányba rakjam, csak azt látom, hogy rohadt meleg minden, pedig elvileg jó a hűtésem. szóval egyenlőre csak szívás a ház, de ez nem sokáig marad így. -
Peti78
őstag
válasz
alibabo #2718 üzenetére
Peti78 úgy élvezi a házi megoldásokat, hogy ha mindent megcsinált volna amit elgondolt, már az összes oldal, alsó, felső és hátsólapot kivágta volna a fenébe, és valami laza anyagot rakott volna a helyükbe.
Nyáron potkem gépét belezzük ki.
Egyébként az O gyűrűk nagyon beváltak.
Létezik olyan csavar szerintetek mint amiket a ventikhez adnak, csak kb 5 mm-rel hosszabbak?
bye -
Pepe78
őstag
válasz
alibabo #2698 üzenetére
Hát ezt persze nem gondolhatjuk komolyan!
Mivel én is gondoltam rá....
De baromság.A Scythe infiníty legfelső lamelláját amit tulajdonképpen látunk és bele van nyomva a scythe felírat milyenre csináljam?
Az is fekete? Vagy Mint az oldallap valami jó kis metál téma?Még most lehet segíteni utána hiába a kétségbeesett sírás, hogy nem így kellett volna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest