Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

Szajbee tag TR3X6G1600C8D-m van, és lehet bepakolnék még egy ilyen kitet később, szal tele lenne mind a hat mem slot, és a procihoz közelebb lévő fölé lóg. Ugye az 1366-os verzióhoz 2 db venti van, és így az a méret 120 mm lenne a honlapjuk szerint, tehát középről 6 cm a ramok irányába. És így fölé lóg. Ahogy bedugtam a gépbe a centit (lusta voltam kiszedni a modult  ), kb 5 - 5,5 centit mértem magasságra, de majd én is lemérem pontosabban. Kár lenne érte, ha nem férne be ), kb 5 - 5,5 centit mértem magasságra, de majd én is lemérem pontosabban. Kár lenne érte, ha nem férne be Mondjuk akkor még mindig marad az S12-es felállás egy másik bordával... Mondjuk akkor még mindig marad az S12-es felállás egy másik bordával...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Corsair CX650F RGB 650W Moduláris Tápegység
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
	- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), kb 5 - 5,5 centit mértem magasságra, de majd én is lemérem pontosabban. Kár lenne érte, ha nem férne be
 ), kb 5 - 5,5 centit mértem magasságra, de majd én is lemérem pontosabban. Kár lenne érte, ha nem férne be   Mondjuk akkor még mindig marad az S12-es felállás egy másik bordával...
  Mondjuk akkor még mindig marad az S12-es felállás egy másik bordával...