- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
R1200GS #2378 üzenetére
Köszi! A képeket mobillal csináltuk, nem volt kéznél fényképezőgép.
Szvsz a ventik felől jók, bár most csak 1 van. Szépen tolja ki a levegőt. A procihűtő az pedig a ház háta felé tolja a levegőt, így a memóriákat az nem hűti, hanem a dvd író alatt lévő.
A ház oldalán egyelőre tényleg távozik a levegő, de azt le fogom zárni, úgy elvileg nagyobb lesz a huzat. Elvileg perszeHanok Ezek nagyon puha gumik, és a vastagságuk kb 1 mm. Ha még kicsit ráhúzod a csavart, akkor még annyi sincs. Az eredeti csavarokkal raktam fel, hiba nélkül
-
Szajbee
tag
válasz
R1200GS #2224 üzenetére
Help me please!
Vettem én is Englide v.zero szilikon rögzítőt, és azt kérdezném, hogy Te hogyan tetted fel vele a ventiket? A rögzítő kúpos részét áthúztad a venti csavarhelyén, hogy szoruljon és a szilikon másik végénél a két kör közé került a ház fémes (maga a ház) része, ugye? Ezzel az a bajom, hogy nekem a két kör rész között végig szilikon van egy csíkban, és ha áthúzom a házon, akkor elszakad a kör rész és leesik a fele...
Enermax ventikhez is adtak szilikon rögzítőt, azoknál simán látszik, hogy mi hova kerül és ilyen gondom nincs velük... Vágjam ki a kis szilikon "többletet" ?
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
R1200GS #2222 üzenetére
Köszi a linket de ez még drágább mint az Enermax
Én inkább valami ilyesmire gondoltam. 2k ért szerintem kellemes, ez menne mondjuk alulra.
Szóval szerinted nem kell szabályzás? Akkor nálad minden maxonmegy és nem hangos? Olyan szilikonos rezgéscsillapítót hol lehet szerezni, és melyik ventikre tetted fel?
Az a vicc hogy én is úgy tartottam logikusnak hogy a VGA-s venti kifelé fúj, de aztán élőben meg ésszerűnek tűnt hogy a kinti hideg levegőt fújja rá a VGA ventijére ami hűti a bordákat. Na majd kipróbálom
Thx. -
alibabo
tag
válasz
R1200GS #2215 üzenetére
Lauda: A szellőzés fogalma nem változik, de azért amikor meglátok egy "jóképű" ventit felcsillan a szemem.
Na még variálgatsz egy kicsit és tökéletes lesz a házikó. Még Enermaxot sem kell venned.
A moncsi cserén túl vagyok kényszerből, behalt a púpos 17"-os 1,5 éve. De utólag örülök neki.
Neeeem, nem veszek. -
alibabo
tag
válasz
R1200GS #2212 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül. Ez volna a fanatizmus?
Elsősorban én a ház rendezgetésére, apróságokra gondolok. A nagyobb dolgokon már túl vagyok, de már június óta alakítom a rendszert, talán most már elégedett leszek. Ugyanezt terveztem el én is. Max vidikarin kívül mást nem cserélek, talán az is jó darabig elég lesz.
De azért a házra való plexis oldal egy picit izgat...Á, nem veszek.
-
alibabo
tag
válasz
R1200GS #2205 üzenetére
Egyelőre most így állunk. A 4. megy a ramok fölé, ott most az oldalsó gyári van, de enyhén szólva búg. A hátsó egy Glacialtech, azzal azt hiszem elégedett vagyok, nem hangos és nagyjából azért levegőt is visz. Amit a HDD-ék oldalánál van, az egy Skythe Slim, azt csak kipróbálni vettem, de ilyen hűtésre gyengus, de nagyon csendes, úgy hogy az is rá megy a másik vinyóra. Legalább azok sem lesznek 39 fokosak.
A CPU fanba most bedugtam a 92-es Enermaxot (az író alatt, még tavalyi szerzemény, TX2-őn volt), de az oda azt hiszem nem kell, inkább lehet berakom a gyári első kék ledes helyére.
Szóval oltári "huzatot" tudnak csapni a Magmák. Szerintem ha végleges lesz nálam is végre az elrendezés, az enyémnek is alig lesz hangja, már most is csak a ramok fölötti gyárinak van.
Ja, a hőmérsékletek: pihiben, egy pöttyöt terhelve. -
alibabo
tag
válasz
R1200GS #2175 üzenetére
Na én rászántam magam az Enermaxra, amit linkeltél. Nem bántam meg. Igaz a negyedik még nem jött meg, de hármat már beszórtam a gépbe, ill. kettőt a vidikarira és egy fentre, a prochűtő fölé. Nagyon brutál, viszi a levegőt rendesen. És nem hangos, igaz 1500-ön azért lehet hallani, de 1100-1200-ön nem, és még így is bőven viszi a meleget. Majd meglátom nyáron feljebb kell-e tekerni vagy sem.
Azt hiszem nem kell tovább kísérletezgetnem mindenféle ventikkel.Gondoltam hátha érdekel, ha még vásárlás előtt állsz. .
-
Acheron
őstag
válasz
R1200GS #2172 üzenetére
Ha jól értem, nálad oldalt maradt az eredeti CM légkavaró. Jópofák ezek a gumibakok, biztos hasznosak is.Ezek teljesen odaszorítják a rácshoz a ventit, vagy eltartják valamilyen távolságra? Azért kérdezem, mert amennyire én tapasztaltam, a probléma oka nálam az, hogy a ventillátor lapát túl közel van a rácshoz (a csavar ugye teljesen odahúzza), így a felgyorsult, beömlő légsugárba"belevágva" mintegy szirénaként működik. Kissé eltávolítva a hanghatás teljesen megszűnik, de egyelőre itthon még nem találtam elég széles távtartót.
Egyébként attól tartok, külön nem lehet ezeket a bakokat beszerezni (nem baj, megveszem ventistől, úgyis kell még a házba)
-
alibabo
tag
válasz
R1200GS #2175 üzenetére
Nekem megérné nagyobb "huzat" a házban, kisebb hanggal.
Oldalt már nincs ventim, mert nem fér el az Acelerotól és a Z600-tól. Ez a ház is kicsi lesz, pedig nagyon bírom.
Viszont átraktam a ramok fölé és rendesen búgó hangja van. Az elülső kék ledesnek is.
A P12-vel szemezek én is.
Azt az Enermaxot én is kinéztem, nálunk pont 1 ezressel több, mint a Noctua, viszont ahogy elnézem jobb is. Lehet ha kicsinyenként is, de arra kéne váltsak.Már próbáltam azzal is rögzíteni, de a motor búgása megmaradt.
Itt találsz, de nem éri meg futárral együtt, szerintem, hacsak éppen mást is nem rendelsz. -
-
emmm
őstag
válasz
R1200GS #2118 üzenetére
A Noctua márkát én is ajánlom, tegnap szereltem be őket, az eddigiekhez képest halkabbak és kb. 3-4 fokkal MÉG hűvösebb lett a gépem (ventik száma ugyanannyi). Ó, és látom, ugyanaz a prochűtőnk van, bár nekem csak egy venti van rajta, bőven elég is, a még nem húzott Core 2 Duomat 33 foknál tovább nem tudtam fűteni...! Csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest