- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
válasz
R1200GS #2175 üzenetére
Na én rászántam magam az Enermaxra, amit linkeltél. Nem bántam meg. Igaz a negyedik még nem jött meg, de hármat már beszórtam a gépbe, ill. kettőt a vidikarira és egy fentre, a prochűtő fölé. Nagyon brutál, viszi a levegőt rendesen. És nem hangos, igaz 1500-ön azért lehet hallani, de 1100-1200-ön nem, és még így is bőven viszi a meleget. Majd meglátom nyáron feljebb kell-e tekerni vagy sem.
Azt hiszem nem kell tovább kísérletezgetnem mindenféle ventikkel.Gondoltam hátha érdekel, ha még vásárlás előtt állsz. .
-
alibabo
tag
válasz
R1200GS #2175 üzenetére
Nekem megérné nagyobb "huzat" a házban, kisebb hanggal.
Oldalt már nincs ventim, mert nem fér el az Acelerotól és a Z600-tól. Ez a ház is kicsi lesz, pedig nagyon bírom.
Viszont átraktam a ramok fölé és rendesen búgó hangja van. Az elülső kék ledesnek is.
A P12-vel szemezek én is.
Azt az Enermaxot én is kinéztem, nálunk pont 1 ezressel több, mint a Noctua, viszont ahogy elnézem jobb is. Lehet ha kicsinyenként is, de arra kéne váltsak.Már próbáltam azzal is rögzíteni, de a motor búgása megmaradt.
Itt találsz, de nem éri meg futárral együtt, szerintem, hacsak éppen mást is nem rendelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Sorozatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest