Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sherlock82
üzenetére
+1
Szeretem a tech youtuberek offtopik, utazós videóit!
-
sherlock82
senior tag
H. András készített nyár eleje fele egy hasonló videót mikor Kínában, az is kifejezetten tetszett ugyanúgy mint ez. Köszönöm szépen a munkádat!
-
Jók voltak a videók , köszönöm.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
majdnem jó, az asztal forgatást úgyis megoldja a házigazda, a 'tolni kell' a kajára vonatkozott, nem kell gondolkodni, csak használni a pálcikát, minden jó úgyis : )
-
F.tibooo
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm!
-
Google Gemini:
A szerző valószínűleg egy Kínába, azon belül Sencsenbe (Shenzhen) irányuló utazásra tett javaslatot. Ajánlja a BUD-SZX, vagyis a Budapest és Sencsen (SZX) közötti közvetlen repülőjáratot, feltéve, hogy a menetrend ("schedule") megfelel az utazóknak. Ugyanakkor figyelmeztet, hogy a kínai vízumhoz és a meghívólevélhez ("inv letter") szükséges papírokat valószínűleg alaposabban, szigorúbban ellenőrzik ("jobban megrágják"). Ennek a járatnak a nagy előnye, hogy átszállás nélkül 11 óra alatt oda lehet érni Kínába. Pozitívumként említi a légitársaságot (Hainan Airlines), és angol szlenggel ("topnotch", vagyis első osztályú) dicséri a légiutas-kísérőket. Végül egy kulturális utalást tesz a kínai étkezésre: a "spinning table" (az éttermekben található forgatható asztalközép) szerinte verhetetlen ("ftw" - For The Win), mert a közös étkezésnél nem kell kérdezgetni, hanem csak tolni, vagyis forgatni kell az asztalt, hogy mindenki elérje az ételeket.
-
hoffman_
nagyúr
next time ajánlom a BUD-SZX járatot, ha jó a schedule. a vízumot/inv lettert jobban megrágják, de 11 óra alatt kint vagytok és Hainan airline lányok topnotch. spinning table ftw, nem kell kérdezni, csak tolni : )
-
Graphics
Jómunkásember
Nem tudom van-e még a világon olyan újságíró, aki szűnni nem akaró lelkesedéssel így veti bele magát egy ilyen projektbe!
Köszi Bog, hogy nekünk megírod ezeket a remek storykat, ezeket a mai zajban tök jó olvasni, hallgatni.Durva, hogy eltelt egy év a legutóbbi kintlét óta. Ez az év is elrepült a picsbe.
-
paatrick
őstag
Gigamegatámogató hozzászólás a jövő évi "vidéki" kínai városok látogatásához.

Azt egészen viccesnek találom hogy vezéreink próbálják elhitetni hogy mi világpolitikai szereplők vagyunk, Európában is feltaláltuk a spanyol viaszt, csak a többi európai ország direkt nem akarja érteni, aztán Bog bedob egy random kínai városnevet ahol annyian élnek mint egész Magyarországon

Utánacsekkolva meg Kínán belül van 15 olyan város aminek nagyobb a GDP-je mint Magyarországnak, ebből ~10-nek soha a nevét se hallottam. Szóval ja, jó reggelt
A vendéglátó cégeknek meg szerintem ez egy remek lehetőség volt a bizalomépítésre. Az hogy ennyire engednek belelátni a dolgokba máris jó megítélést kelt, hogy nem csak egy random márkanév összelegózott cuccokból hanem komoly technológia, tesztelés és ellenőrzés folyik ott.
-
Hallosz
senior tag
Köszönet a cikkért és a videókért, egész estés kellemes elfoglaltság.
-
Szuper videók voltak!
-
blueye
veterán
"meglátogathatnánk egy teljesen másik Kínát is: azt, amelyik nincs a kirakatban, ahol nem a technológia dominál, ahol még mindig élnek a különböző tradíciók, ahol még nemigen láttak európai embert."
Én jártam ilyen helyen (Lushan Mountain), szervezzétek meg! - megdöbbentő a különbség. -
komoly út volt!
-
berzol43
csendes tag
Nekem úgy tűnik, hogy sikerült a 2024-es kínai út összefoglaló videóját belinkelni.
(A videóban a régi "stúdió díszlet" elött megemlítésre kerül a Galaxy S25 bemutató {22:25} ami 2025 januárjában volt.)
Komment megírása után sikerült észrevenni az első oldali videó alatt kiírva:
A tavalyi összefoglaló
-
F.tibooo
tag
Köszönöm!
-
ParmaBoy
aktív tag
Szuper tartalom volt vegig, koszi!
-
bollokcs80
Korrektor
Érdekes volt a videókat nézni. Én nem mernék egy ekkora útra vállalkozni Európán kívül, elveszettnek érezném magam ott távol-keleten. Köszönet a tudósításokért!
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Rally
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest