- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajbee
tag
Szervusz Emmm kollega
Én is ilyen hűtőt szeretnék beszerezni, mint a tiéd, csak az se 1366-os verziót, de akadna vele problémám. Meg tudnád nekem nézni (mérni), hogy milyen magasságban kezdődnek a procitól mérve a lamellák? Az a gondom, hogy lehet belógna a ramjaim fölé (nem biztos, de bitos ami biztos alapon jó lenne tudni), és nekem elég magasak a modulok.
Meg ugye el lehet ezt forgatni 90 fokokkal (ugye a négyzet alap miatt), nem fix a fújási irány? Nekem P6T Deluxe-om van, és hátrafelé szeretném természetesen fújatni.
Köszi
-
sgergi
veterán
Nem, mert léghűtéssel nem lehet szobahőmérséklet alá hűteni a processzort, fizikai akadályai vannak. Ugyanis, ha 20 fokos a szobád, akkor 20 fokos levegőt fújsz a bordára, ráadásul a borda és a proci között sem tökéletes a hőátadás, szóval a procinak mindenképpen melegebbnek kell lennie mint a levegő hőmérsékletének a szobádban. Persze jó hűtő esetén nem sokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest