- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
Már nem, mert nincs min lássam.
De idézem magam pár hónappal korábbról:
Jó kérdés, nem próbáltam még nélküle. Volt itthon egy Zalmi OP1, pont oda méretes, gondoltam felhasználom.
Amikor oda raktam a kezem, akkor valami kis langyi levegőt nyomott kifelé, szóval ártani nem lehet vele. De csak azért nem biztos hogy vettem volna. -
alibabo
tag
válasz
Picturemaker #3350 üzenetére
Egy kicsit odébb már írtuk, hogy 1,5-es vastag 8cm-es ventit itthon Zalman OP1-et a legkönnyebb beszerezni.
Cooler Master is gyárt, de nem nagyon találkoztam vele a boltok cuccai közt. -
alibabo
tag
válasz
Picturemaker #3332 üzenetére
Az 590-ben praktikusabb a vinyóbeépítés lehetősége (bár ugye kinek mi). A táp előtt nincs ventihely. A 690 jobban néz ki.
-
alibabo
tag
-
alibabo
tag
-
-
alibabo
tag
Hát komolyan mondom tele van a szöszökkel meg a porral a .... Eső meg sehol... Ja, előttünk játszótér homokozóval, gondolhatod.
Tegnap porszívóztam, a gépet is megporszívóztam, este már ecsettel át kellett menjek rajta. De ha tudnék mivel normális makrót fényképezni, esküszöm lekapnám megmutatni.
Az oldallapon lévő porszűrők (azok csak a sima fémek) - most hogy szét volt kapva a cucc -
szürkék voltak a rárakódott portól. És azon még venti sincs.
A sok portól még a tv-ém kondijai is sípolnak. Igaz 15 év alatt már levehettem volna a hátulját kipucolni. -
-
alibabo
tag
Én már megcsináltam. A ház kábeleket is. Így összerakva nem nagyon látszik. Ott a vinyóknál, középtájt .
A ventik még a régebbi képeimen, fél készen azért látszanak.
A fehér gyári csatikat lecseréltem feketére.
De ha lesz időm, meg hangulatom csinálok még a harisnyázásról frissebb képeket is.Peti78:látom.
-
alibabo
tag
Miket meg nem látsz, a kis Sherlock. Még mindig ezen rágódsz? Kérdezd bigapu fórumtársunkat - ha nem hiszed -, kollégám. Vele szoktunk belemerülni nagyon a pc-inkbe. Legalább olyan fanatikus, mint én. Sőt.
Pepe78: Hát örülök, hogy nem fáztál rá. Azért remélem benézel ide hozzánk.
Ha kész az új projekt, mindenképp üzenj ide, hogy hol nézhetjük meg. -
alibabo
tag
Nos fiúk, kész vagyok.
Bővítettem a képeket.
Nem minden kép lett jó minőségű.
A szín nem korom fekete, hanem antracit.
Hát nem tökéletes. Vagy ne is várjam el, hogy az legyen? Néhány hajlatba, csücsökbe nem nagyon ért el a festék. Bár ha nem dugom bele a fejemet s házba, akkor nem látszik. Festeni vagy nem tudok, vagy nem ennyire gyorsan száradó festéket kellett volna vegyek. Ugyanis nem egyenletes, vannak olyan részek, ahol olyan érdes lett és rájöttem, hogy ott fújás közben a permet széle érte, talán ezért.
Lehet jobban jártam volna, ha neki sem állok és elküldöm jaja1981 fórumtárshoz festeni. Nem tudom...Ezek után gondolom már csak homokszórni lehetne, hogy újra lehessen festeni.
Tetszeni így is tetszik, de újból rá kellett jöjjek visszaszerelés közben, hogy alig férek el benne, főleg madzagilag. Eszméletlen lassan haladtam a szereléssel, mire elrendeztem a kábeleim, de még így is dzsungel van, egyszerűen jobban nem tudom. Persze szerelés közben naná, hogy egy két helyen lepattant a festék. Főleg a csavaroknál.
Az író, hdd rackek oldalára ragasztottam fekete, textiles ilyen tesát, hogy ne nyúzzák meg a festést, amikor beteszem őket a helyükre. -
alibabo
tag
Közben megcsináltam az alaplap hátlemezét. Valahogy így gondoltam a múltkor.
Ugyanígy a PCI takarókat is megcsinálom. -
alibabo
tag
Van aki dizsivel, műkörmökkel, több gardróbnyi rucival, 20 centis sarkak állnak halomban a szekrényben, minden nap más pasival, stb. foglalkozik. Én maradok a számteknél és egyéb műszaki témáknál.
Fentebb már szétoffoltuk a totyikot SOAD19-el, úgyhogy maradjon szakmai. Tök jó a közösség, mindenki buherja a 690-sét.
-
alibabo
tag
Hát igen. Találtam jó pár videót homokfúvós ház festésről. Bizony az volna az igazi. Csak ilyenkor jönnek a kérdések: honnan szerezzek, hol csináljam, idő, stb.
Azért remélem így is tartós lesz és nem fog pattogni, kopni.Azért per pillanat a körmeimet nem szívesen mutogatom. A csiszolás lerendezte.
Pepe78: he-he, csak nem meglepődtél? Azért voltál hirtelen zavarban?
-
alibabo
tag
Köszönöm srácok.
Az biztos, hogy nem kapkodtam el, el bíbelődtem vele, főleg a hajlatokkal és az alig hozzáférhető helyekkel.
Jaj, a legfontosabbat majd elfelejtettem: Pepe78nak millió csók/hála a gyors és precíz telefonos segítségért.
-
alibabo
tag
No, idáig jutottam, közben rám sötétedett/szürkült (sajna be kellett pakoljak mindent a lakásba, mert éjjel valami hajléktalan lenyúlja). Nem baj, időm tenger a héten.
Reggel meglesz a végső fújás. -
alibabo
tag
Vazz, nem jöttek a házért. Azt hiszem marad a csináldmagad. Felettünk a liftház szintjére kipakolok. Ott úgy is olyan putri az egész, hogy lehet dzsuvázni.
Festős kérdés: a vázat is megcsiszoltátok és alapozó, aztán festék?
Én úgy gondoltam, hogy megcsiszolgatom 600-sal, alkohollal áttörölgetem. Utána lefújom alapozóval - nem tudom egyszer elég-e - aztán min. 2x lefújom festékkel, de ahogy írtad inkább 3x.
Alapozót elég, ha fél napig hagyom száradni? Gondolom a festést legalább egy napig hagyjam száradni. -
alibabo
tag
Azt bírom benne, hogy olyan bazi nagy. Az biztos, hogy nyelné a festéket. De nagyon faxán elférnék benne.
Nálam is ez a kettő volna betervezve, de nagyon jól el vagyok a jelenlegi karimmal. Lehet számomra csak pénzkidobás volna a 4870. A 840-nek az ára meg nem valami vonzó, de ki tudja hogy alakul az év. -
alibabo
tag
Csecse fekete belső, ezt akarom per pill., de az érzés ismerős, valamit kitalálok utána is.
Közben a harisnyázásból sem sok van, már csak egy venti maradt és a ház előlapi audio zsinórja ill. nem tudom hogy a hx520 madzagjait beharisnyázzam-e, mert ugye gyárilag tök fekete, de azért harisnyával szebb volna.
Amúgy én is szemezek a ACS840-el, csak még húzós. Ééés, annak is le kéne festeni a belsejét ugyebár.Kolléga haverja elküldene melegebbre, ha azzal is beállítanék hozzá.
-
alibabo
tag
Na fiúk, a cuccaim szanaszét, a házam lecsupaszítva. Holnap jön érte kolléga és viszi a fényező haverjához.
Rájöttem, hogy itthon a tizediken pár négyzetméteren nem fog menni a csiszolgatás, alapozás, festés.Talán pár nap alatt meg lesz.
-
alibabo
tag
Áháá, van benne valami. Na ezt kimazsolázom. Régebben volt itthon Loctite Gel, majd jobban megvizslatom.
Köszönöm.
Barney™: Én is nézegettem már. Még pár hónapja több helyen is láttam, persze akkor nem vettem, most meg szokás szerint nincs.
Még Engusznál sem láttam, pedig nála sokáig volt. -
alibabo
tag
Na bazz, jól szétoffoltuk a totyikot. Töröltetni lehetne.
Témába vágó: Nekem meg van az első baleset a házzal. A fedlap jobb első füle eltört. Visszaragazgattam és még hozzáragasztottam egy fémdarabot (hajlik) ami megtámassza, de a következő levételnél lepattant a műanyagról.
Gumidarabbal is próbáltam, de azzal nem fogott úgy a fül és rezonált.
Tipp? -
alibabo
tag
Valahogy én is így vagyok. Majdnem lecsaptam egy Cosmos S-re, de hát a cash. Viszont én is marhán bírom ezt a házat, csak néha kicsi már ez is nekem.
A vinyóról: nyugi nekem is annyi a 640-es WD-ém. Pedig ilyen is van rajta. Mégis a múltkor, amikor olyan két hétig meleg volt, így nálunk is a tizediken bemelegedett, máris 40-43 fokos volt. Most per moment 33 fokos, tegnap este óta ketyeg a gép. De most csak kint 18 van, bent meg 23.
A gyári kék ledest én is kiszanáltam, az csak dísznek való. -
alibabo
tag
Nekem az oldallapra nem is férne venti az accelero és a z600 miatt.
Egyébként mikor még megvolt a zúgós samu vinyóm, észrevettem hogy az oldallap rezonál (ill. még az előlap is). Néha még most is rezgetik a kis wd-ék. Szvsz azért lehetne masszívabb lemezből is, mert ez már elég nagy felület ahhoz, hogy bármi rezonáltassa. -
-
alibabo
tag
Hát azt hiszem ez elérhetetlen lesz. 300 db
. Ráadásul gondolom ezért az ára is jóval több lesz, annyi többletből bőven belefér az alapozó, festék és csiszolás.
Amúgy van igényesen dolgozó fórum társunk.
-
alibabo
tag
Kivételesen sok helyen. Még nálunk is.
Azt hiszem valamelyik Zalmi vga hűtéshez van opcionálisan.Peti78: Maxon van hangja, én félen járatom. De nem kattog, nem csörög-zörög, nem búg, elég minőségi. Nagy cúgot nem csap, de azért valamit visz ki a lap mögül. Legalábbis, ha odarakom a kezem lehet érezni egy kis langyi levegőt.
De mondom, ha nem lett volna itthon azért nem vettem volna. Nagy csodát ne várjunk tőle. Szerintem pár foknál többet nem segít. -
alibabo
tag
Nos, hát közelről szar a fényképezőm, de azért csináltam: 1, 2, 3.
Még kell egy pár méter a maradék madzagoknak.
A kék saták repülnek, azok is feketék lesznek. A venti csatikat is lecserélem feketére. És persze valamit ki kell találnom a kábel-káoszra, hogy rendezettebb legyen.
Amúgy így néz ki most. Sikerült szert tenni egy csinos, alu házas kártyaolvasóra. Már passzol az mfc1 plushoz.
Elöl a gyári kék ledes helyett tettem egy S-Flexet és az író alá is. Hát mint mondjak a nagy WD-ém majd 10 fokkal hűvösebb lett, a lap, meg vga 5-el a proci meg 8-10-el.Egyébként kipróbáltam a carbon fóliát az egeremen, úgy szarrá van kopva rajt a festék: ilyen.
Talán majd a lap tálcán is jól mutat majd és a lap hátlapján is. -
alibabo
tag
Várjuk.
Nekem is megvannak a hozzávalók, az egyik bővítőhely takarón ki is próbáltam a Montana Goldot(ennél maradtam, mert nálunk csak ezt kaptam, de olvastam ez még tartósabb), a Shock Blacket kaptam. Totál olyan, mint a felső lap alatt a gyári festés. Vakargattam, de nem jött le, lehet valami durvább dologgal jönne csak le. Azért kíváncsi leszek, hogy bírja majd az oldal levételeket.Tényleg jól fed és nem folyik meg, de azért szereztem hozzá egy ilyet, csak jobb lesz mint a sima cap.
Szóval azt hiszem nem nyúltam mellé festékileg.
Már csak szabi kéne hozzá, de ünnep után meg lesz az is.A harisnyázásom is nagyjából kész, majd dobok fel képeket.
-
alibabo
tag
Persze hogy csak hülyéskedtem. Ahogy linkelte Gerisz is, valami baromi ocsmány.
Őööö...a scythe felirat dögösen nézne ni ki olyan metálosan a fényes alun. De ez szubjektív.
Valami vékony alkoholos fílccel ki kellene próbálnod, azt le is lehet törölni. Így látnád hogy milyen lenne a felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged