- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajbee
tag
TR3X6G1600C8D-m van, és lehet bepakolnék még egy ilyen kitet később, szal tele lenne mind a hat mem slot, és a procihoz közelebb lévő fölé lóg. Ugye az 1366-os verzióhoz 2 db venti van, és így az a méret 120 mm lenne a honlapjuk szerint, tehát középről 6 cm a ramok irányába. És így fölé lóg. Ahogy bedugtam a gépbe a centit (lusta voltam kiszedni a modult
), kb 5 - 5,5 centit mértem magasságra, de majd én is lemérem pontosabban. Kár lenne érte, ha nem férne be
Mondjuk akkor még mindig marad az S12-es felállás egy másik bordával...
-
Szajbee
tag
Szervusz Emmm kollega
Én is ilyen hűtőt szeretnék beszerezni, mint a tiéd, csak az se 1366-os verziót, de akadna vele problémám. Meg tudnád nekem nézni (mérni), hogy milyen magasságban kezdődnek a procitól mérve a lamellák? Az a gondom, hogy lehet belógna a ramjaim fölé (nem biztos, de bitos ami biztos alapon jó lenne tudni), és nekem elég magasak a modulok.
Meg ugye el lehet ezt forgatni 90 fokokkal (ugye a négyzet alap miatt), nem fix a fújási irány? Nekem P6T Deluxe-om van, és hátrafelé szeretném természetesen fújatni.
Köszi
-
sgergi
veterán
Nem, mert léghűtéssel nem lehet szobahőmérséklet alá hűteni a processzort, fizikai akadályai vannak. Ugyanis, ha 20 fokos a szobád, akkor 20 fokos levegőt fújsz a bordára, ráadásul a borda és a proci között sem tökéletes a hőátadás, szóval a procinak mindenképpen melegebbnek kell lennie mint a levegő hőmérsékletének a szobádban. Persze jó hűtő esetén nem sokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- KERESEM! Thermaltake The Tower 300, 500
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest