Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajbee
tag
TR3X6G1600C8D-m van, és lehet bepakolnék még egy ilyen kitet később, szal tele lenne mind a hat mem slot, és a procihoz közelebb lévő fölé lóg. Ugye az 1366-os verzióhoz 2 db venti van, és így az a méret 120 mm lenne a honlapjuk szerint, tehát középről 6 cm a ramok irányába. És így fölé lóg. Ahogy bedugtam a gépbe a centit (lusta voltam kiszedni a modult
), kb 5 - 5,5 centit mértem magasságra, de majd én is lemérem pontosabban. Kár lenne érte, ha nem férne be
Mondjuk akkor még mindig marad az S12-es felállás egy másik bordával... -
Szajbee
tag
Szervusz Emmm kollega

Én is ilyen hűtőt szeretnék beszerezni, mint a tiéd, csak az se 1366-os verziót, de akadna vele problémám. Meg tudnád nekem nézni (mérni), hogy milyen magasságban kezdődnek a procitól mérve a lamellák? Az a gondom, hogy lehet belógna a ramjaim fölé (nem biztos, de bitos ami biztos alapon jó lenne tudni), és nekem elég magasak a modulok.
Meg ugye el lehet ezt forgatni 90 fokokkal (ugye a négyzet alap miatt), nem fix a fújási irány? Nekem P6T Deluxe-om van, és hátrafelé szeretném természetesen fújatni.
Köszi

-
sgergi
veterán
Nem, mert léghűtéssel nem lehet szobahőmérséklet alá hűteni a processzort, fizikai akadályai vannak. Ugyanis, ha 20 fokos a szobád, akkor 20 fokos levegőt fújsz a bordára, ráadásul a borda és a proci között sem tökéletes a hőátadás, szóval a procinak mindenképpen melegebbnek kell lennie mint a levegő hőmérsékletének a szobádban. Persze jó hűtő esetén nem sokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pedig jó kis hűtő...
), kb 5 - 5,5 centit mértem magasságra, de majd én is lemérem pontosabban. Kár lenne érte, ha nem férne be
Mondjuk akkor még mindig marad az S12-es felállás egy másik bordával...