Új hozzászólás Aktív témák
-
japy
őstag
válasz
hegeanabol #3937 üzenetére
Hamar meguntad!
-
japy
őstag
válasz
s.s.j.goku #3934 üzenetére
A venti hátulján rajt van az adatlapon! Menet közben meg az everest megmutatja a fordulatszámot! De a Cooler Master honlapján rá tudsz keresni típusszám szerint! Tessék!
-
japy
őstag
válasz
deak_ricsi #3919 üzenetére
Igen! Nekem P5Q lapom volt a mostani előtt és annak a szép sárga hűtőbordája sem állt a helyzet magaslatán! 40-fok alá nem tudtam leszorítani!
-
japy
őstag
válasz
deak_ricsi #3917 üzenetére
Valószínű! Mert nemigazán van terjedelme a chipset hűtődnek!
Ha intel hűtő lenne rajt ami ugye körbe fujja ki a levegőt az némi hűtést ad az északi hídnak is!
-
japy
őstag
válasz
deak_ricsi #3915 üzenetére
Igen! De ne tévesszen meg mert az érzékelő nem a borda alatt lévő csipben van hanem valahol a ram foglalatok mellett!
-
japy
őstag
válasz
deak_ricsi #3913 üzenetére
Hát igen szép írás! Az oldalsó ventit ha megnézed igen rossz helyre fúj! Mert az nem az északi hidat hűti hanem inkább a VGA oldalát-tetejét egy kicsit! Azért azt megpróbálnám hogy a sok beépített ventit egyenként helyezném üzembe és figyelném a hőfokok változását! Mert találkoztam már olyannal is hogy a sok venti rosszabb eredményt hozott mint a kevesebb mert csak bent pörgette a meleg levegőt!
-
japy
őstag
válasz
hegeanabol #3886 üzenetére
Nézz körül az apróban! Most is van eladó!
-
japy
őstag
válasz
vargapdavid #3656 üzenetére
Igen fekete! De minek mikor csak akkor látod amikor beteszed a cuccokat! Ezt sosem értettem!
-
japy
őstag
válasz
DUDI Empire #3487 üzenetére
Majd +nézem de 1 kicsit kiábrándít hogy egy 18k ház és nem stimmel rajta!
-
japy
őstag
válasz
DUDI Empire #3481 üzenetére
Köszi erre gondoltam de nem vagyok előrébb mert nálam is pont így van bekötve mégsem működik a dolog!
-
japy
őstag
Az "előlapi" a tetején lévő Fire-Wire csatlakozást bekötötte valaki? És működik is neki? Mert az enyém nem szuperál!
-
japy
őstag
Hátha még valaki keres ilyet !
-
japy
őstag
Szerintem ezt a problémát egy kis barkáccsal simán meg lehet oldani! Nem is tudom CM-ék miért nem gondoltak erre! Ha már megadják a vezeték elvezetés lehetőségét! Majd lehet megcsinálom! Ki kell ott vágni a visszahajtott részt és kész! Utána a kábelek védelme érdekében egy passzentos műanyag cső kettévágva és ráhúzva az élre! Nagyjából ennyi! És azért 1 kicsit igényesebben néz ki mint a púp a ház oldalán!
-
japy
őstag
Ez mind szép és jó! Csak azt nem értem minek festegetni a belsejét úgy sem látod csak ha szétszeded! Csak a tudat hogy fekete a belseje megnyugtat?
-
japy
őstag
válasz
NeoExDeath #2107 üzenetére
Nincs azzal semmi baj!
-
japy
őstag
De kihalt ez a totyik!
-
japy
őstag
Most vettem 1 ilyen házat és betettem 1 kék ledes ventit oda az elejére pluszba ami a dobozon is látszik! Szerintem Jól néz ki! Vélemény??? Képek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest