- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TeChNoRby
tag
válasz
Devil Smile #2086 üzenetére
Egyenlőre csak próba erejére dugtam be az oldalsót,de nem győzött meg,szóval csak elöl hátul megy,igy télre elég..
Gerisz: Köszi a tippet,de 10k alatt nem találtam,az s1-et meg 4ért megvettem,meg 2körül lesz rá 1 venti.
Amúgy a 2 samu vinyóm pulzálóan rezonál,és elég idegölő,erre lenne valamiilyen ötletetek?Esetleg volt valakinek hasonló "problémája"?Mert a ventik után még ezt kell megoldanom,és kapok 1 elég csendes gépet.. -
TeChNoRby
tag
válasz
nebulo5 #2082 üzenetére
Hát igen,eddig dizájnra mentem a gépnél,most már szeretnék 1 jóhűtésű Csendes gépet összerakni,akkor a ventiket ezzel remélhetőleg megtudom oldani,már csak a vga ventije,és a hdd rezonenciát kell megoldanom,és tökéletes lesz.. Amúgy ennél a háznál nagyon érvényesül hogy rajta van-e az oldala hőfoknál,raidmaxomnál nem számitott ennyire..
Eddig nagyon bejön a házikó..
-
TeChNoRby
tag
Házon a gyári ventiket lehet szabályozni?És ha igen milyen módon..
Mod:Amúgy teljesen jó ház,cpu vga hdd-k régi házamhoz képest átlag 6-7fokkal lett hüvősebb,és a cmbe csak az első hátsó venti van bedugva.. -
TeChNoRby
tag
Akkor jó
Azon gondolkozok,hogy mivel 4k. a különbség a sima és a plexis között,és láttam hogy lehet rá venni plexis oldallapot,ezért árba kb egyformán jönne ki.Lehet buta felfogás,de ha ugyanazért az árért kapok+1plexis oldalt,szerintem igy jobban megéri.Jövőhét elején ha mennék hozzátok,az jó?
-
TeChNoRby
tag
Akkor olyan házam nem lesz 1 ideig,pedig mostanába akarok házat cserélni,most raidmax sagitta házam van,és nagyon szemezek a cm690-essel,azt hittem az atcs megáll max 30ba! 690-nél mennyire "érdemes"plexis változatot venni?Lényeg lenne nekem a csendesség+jó hűtés,remélem jó választás lenne a cm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged