- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
A Gigabyte 4850, még a referenciahűtős van nekem, azt a ház megvétele előtt 60 %-on pörgettem, mellette le volt szedve a ház oldala. Csak hogy így kb. havonta kellett sűrített levegővel kifújni az egészet, ami kb. 10 fokot jelentett a videókártyán. tehát: 60 %-on a venti hozott idle-ben olyan 60-64 fokot, ami elég sok, és hangos is volt.
Mivel erre eléggé ráuntam, megvettem ezt az új házat, és láss csodát; kb. 20 fokot hűlt a videókártya. Jelenleg még a három gyári venti benne van (elöl egy kék 12-es, oldalt és hátul egy sima 12-es, ez utóbbiak elég hangosan zúgnak, le kell cserélnem, és csak 3 pines kábelük van). Most az összerakott ház (oldala is fent ugye) mellett visszavettem a videókártya ventillátorát 45 %-ra, nekem ez már hangban megfelelt, így lement idle-ben 57-58 fokra. Szerintem ez már megfelelő bőven egy refhűtős megoldáshoz. Csak egy a gond: a két gyári 12-es venti elég hangos, ebből ugye főleg az oldalsót hallom, ezt jó lenne lecserélni, csak tudnám, mire...ötlet?
Nem baj az se, ha 12 cm-es ventit javasoltok, csak halk legyen és jól hűtsön
Szerk.:
Az kimaradt, hogy felülre már tettem két új 12 cm-es ventit, azok egész jók, de ha van, akkor jobb lenne a 14 cm-es
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Szemüveges topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Lexus, Toyota topik
- ASUS routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- További aktív témák...