- Apple iPhone Air - almacsutka
- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz
alibabo #2174 üzenetére
Nagyon jó a Noctua, de lehet azért hallani. Kipróbáltam 800-ban is de 1300-ban csak nagyon minimálisan hangosabb, de halkabb mint a Cm. Szerintem, ha csak a hang miatt akarsz cserélni hűtőt, akkor nem biztos, hogy megéri, de a Noctua mindenkép több levegőt mozgat meg. Ja P 12-m van.
Most akarok gépet bővíteni (P II 940), és veszek még 2-3 Enermaxot, szerintem ez még a Noctuánál is jobb, és minimális az árkülönbség.
Esetleg ha kicseréled a csavarokat ilyen: [link] rögzítésre az sokat segíthet. Az oldalsó Cm-nek mukkja sincs mióta kicseréltem. De nem tudom ilyet hol lehetne venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Metal topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Fotók, videók mobillal
- Honda topik
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest