- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Érdekes elgondolásai vannak valakiknek az Asus-nál
Végül az lett, hogy legyalultam mindent (recovery partícióval együtt), és feltettem egy másik Win10 x64-et a gyári teleszemetelt helyett. Nagyságrendileg gyorsabb. Az is pozitívum, hogy semmi sem kellett az Asus oldaláról, mindent megtalált magának. Egyelőre az előző rendszernél tapasztalt alkalmankénti tájolási bug sem jött elő. Holnap megy vissza a gazdájának. -
a8l
aktív tag
Nem tudom már vmi gyári wines frissítő oldalról, letölti és megcsinálja a pent, nem arról bootoltam hanem csak elindítottam az update-t a win upgrade progival amit felrakott a win10-re váltáskor.
Win10-es topikban biztos tudják a nevét.
Van egy kis z83 minipc-m azt meg bekapcsolva felejtettük pár napja , erre másnap már a 1607 fogadott, teljesen magától minden beavatkozás nélkül frissítette magát, pedig előtte nem sikerült felrakni sehogy sem. -
-
-
axioma
veterán
Ize, a nevem "kaptam", igaz nem itt hanem me'g egy jatekban, matekossagomon kivul semmi celzatossag nincs benne...
Es koszi a felvilagositast, igy mar ertem. Az vilagos volt, hogy nem lesz tobbe sorszamugras, de az nem, hogy a regin is lehet maradni ha a "virtualisan w11" kijon. Magyarul sorszamon belul lesz toredezett, sokkal jobb... -
Necc
addikt
Arrol hogy honapok ota olvasom a T100 topicot, meg ha nem is minden egyes postot de eleg regota figyelek itt.
Kb. egy evvel ezelott amikor w8 + o2013 -al adtak a T100-asokat, a panaszok joforman csak egyszeru szerkezeti hibakrol szoltak (kilogo touchpad pl.), de az utobbi honapokban amiota w8.1 + o365-tel osztogatjak a T100-at, es kibovult a paletta hogy mar minden szinben szagban es anyagban kaphato, elegge megszaporodtak a sulyosabb, mukodest befolyasolo panaszok (nem kapcsol be, nem tolt, erintokijelzo nem reagal).
-
péká
csendes tag
Kösz a gyors válaszokat. Ezért vettünk egyet használtan. A töltő tényleg a sírba visz, tudtok ajánlani valamilyen másik töltőt/kábelt hozzá? Erről szinte mindenki jót ír, de van itthon ilyen?
[link]Neked az újabb gép van? Meg vagy vele elégedve? Kibontom a válaszaidat egy kicsit:
- Igen érdemes az újabb verziót venni és igen jobb benne a kamera.
- Jobb a fémházas, de ugyanaz a vacak touchpad van benne?
- Igen, a merevlemez miatt néha meghülyül az energiagazdálkodás.
- Ezért elég lehet a sima 64-es verzió is.
- Nincs hátlapi kamerás változat.Akkor egy fémházas sima 64-es változat megfelelő lenne. Tudjuk mi ennek a típusszáma?
T100TAM az alu kivitel?
-
axioma
veterán
Mindig megnezem, mielott leteszem, hogy a narancssarga vilagit, az elegge azt jelenti, hogy be van a tolto kapcsolva... reggel mondjuk nem mindig nezem meg a feheret, attol fugg miert kell elovenni (gyerek kitalalja hogy nyomtassam ki neki a verset amibol felel, vagy hany jegye van mar a felevben toribol...)
Az jutott kozben eszembe, hogy ha olyankor amikor 6% befigyelt mar, es elobb osszecsukom utana kap toltest, lehet hogy akkor van, mert mintha legutobb is bennem maradt volna hogy hat direkt ratettem toltore. De sokszor meg jo, lehet hogy olyankor esetleg elobb tolto aztan lecsuk? Bar attol me'g toltenie kene, csak a teljes kikapcsra lehetne magyarazat. -
Szerintem az nem a műanyag hátlap miatt repedt be, hanem a használat és a gyengébb dokkoló kialakítás miatt. Azon a környéken tudtommal a képernyő felől továbbra sincs fém.
SaGa59: Ha kell a telefon is, akkor mindenképpen a régi + telefon kombinációt választanám. Az általad leírt használattól nem lesz baja. Most már lassan másfél éves az enyém és egy darab karc sincs a hátlapon. Egyébként is ajánlott hozzá mondjuk egy IVSO aktív fedeles tok, mert ki tudja támasztani a tabot (mondjuk netezéskor, recept olvasáskor igen jól jöhet) és le is küldi alvóba, ha ráhajtja a felső részét.
-
Az valóban egy hiedelem.
Talán valamikor még a nyolcvanas években létezett visszaviteli lehetőség, 8 napos, de csak bontatlan csomagolással.
Mondjuk akkoriban máshogy ment a vásárlás. Éppen 30 éve vettem a C64-hez egy Junoszty tévét -- a boltban próbálgattuk az eladó darabokat, és a negyedik példány volt használható.MaCS
-
Ez létező szabály, mégpedig már az előző jogalkotási körökben is így volt, én több mint 20 éve használom.
Jelenleg a 151/2003 kormányrendelet tartalmazza:7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
A közelmúltban volt olyan ügyem, ami azzal zárult, hogy a bolt kárpótlást adott a vevőnek azért, mert nem cserélték helyben a notebookot, hanem visszaküldték bevizsgálásra, holott az üzletben nem lehetett igazolni, de még valószínűsíteni sem a rendeltetésellenes használatot.
MaCS
-
Gork
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek az akssival kapcsolatos hozzászólásokat. Bevallom soha nem gondoltam volna, hogy a több kisebb töltés a hasznos és nem a majdnem teljesen lemerítés utáni teljes feltöltés!
Amúgy egy off kérdés: ez a mobiloknál is ugyanúgy igaz? Tehát ott is érdemes elfelejteni az éjszakai teljes feltöltéseket?
-
Pontosan mire gondolsz?
Úgy nagy általánosságban: az a gond, hogy ellentétes igényeket kell kielégíteni. Honnan tudja az elektronika, hogy a felhasználónak éppen mi a fontosabb: az, hogy sokáig éljen az akku, vagy az, hogy aznap fél órával tovább használhassa a gépet? Egy beállítási felületen persze megmondhatnám neki, hogy éppen mit akarok -- csakhogy ez a gyártónak nem érdeke.
A tesztekben, leírásokban az szerepel, hogy, mennyi az egy töltéssel elérhető akkuidő. Ha ez magas, jobb lesz az értékelés, többen veszik meg a készüléket, ráadásul több pótakkut lehet majd eladni.Több gyártó ezért aztán 4,3 voltra tölt, ami már piros zóna, aztán szépen repedezik szét az akku belül -- a készülék élettartama alatt akár 2-3 új akkumulátort is el lehet adni.
Az alsó határ túllépése talán nem annyira jellemző -- ott az elhasználódás hamarabb és látványosabban jelentkezik.
Üdv: MaCS
-
Gork
tag
Van benne widi és Miracast támogatás is a specifikációk szerint. A DNLA most is működik PC-ről de nekem nem tartalom stream miatt kéne, hanem screen mirror miatt. Épp ezért tényleg ha csak simán össze kell kapcsolni a TV-vel, akkor öröm a köbön. Ha pedig azon múlik a csatlakozás, hogy a tv is wifire legyen csatlakoztatva, akkor azon nem múlik.
Köszi a segítséget!!!
-
Gork
tag
Ööö...jó kérdés. Én úgy tudtam, hogy a támogatás az egyfajta előkészítés ahhoz, hogy fogadni tudja a megfelelő hardvert, jelen esetben egy USB-s Miracast eszközt. De ez eléggé új terület nekem, szóval lehet, hogy rosszul gondoltam. Egyébként nem titok, egy LG 42LB650V-re szeretném majd tükrözni a T100-as kijelzőjét. Jelenleg otthon a routerből közvetlenül megy a netkábel a tévébe, de van wifi router is természetesen.
Akkor elméletileg annyit kell tennem, hogy ha veszek egy T100-ast, hogy csatlakozok vele a wifi-hálózathoz, a tévén kiválasztom a wifi screenshare-t, a T100-on a widit, és akkor minden egyéb eszköz nélkül tükrözi a kijelzőt? Én lennék a legboldogabb ha ez csak ennyi lenne. -
-
Den Hadnagy
senior tag
A gyári töltő nem 2A-es? Én legalábbis úgy emlékszem. Nekem bontatlanul pihen, mióta megvettem, mert túl nagynak találtam.
Próbáld ki amúgy az érintett kábelt egy működő töltővel és másik készülékkel, rögtön kiderül, hogy mi a ludas.
Fordítva tuti, hogy működik, mert én egy sima Samsung 2A-es mobiltöltővel nyomom a készülékbe a kraftot, ha meg egész éjszaka töltődik, akkor egy 900 mA-es Sonyval, az talán jobban kíméli az akkut.
Más:
Pár tippet tudnátok adni, hogy ki milyen ingyenes játékkal játszik? Elsősorban olyanokra gondolok, amik érintős vezérlésre vannak belőve. Az Asphalt Airborne most nálam alap, bár amit pénz nélkül ki lehetett maxolni, az majdnem mind megvan... Most szedtem le a Reaper nevű kardozós valamit, aranyosnak tűnik.
Egyéb tippek?
Ha más nem, majd előveszem pár régi kedvencemen, de elsősorban nem egérrel és billentyűvel akarnám tolni.
Köszi:
DH
-
törölt tag
Hát ha ezen múlik, akkor rendelek ezt is ebay-ről (nemrég rendeltem microHDMI-s kábelt hozzá), csak fura hogy a bluetooth-t nem engedi használni. Most megpróbálom újra.
Oké,most egyáltalán nem látja az eszközt a program. Akkor itt más gond van (a programmal), nem szóltam
-
Saint
aktív tag
vigyázzni, kell mert amelyik asusba, nincs benne a vinyó, utólag nem tudsz bele rakni, mert a billentyűzet részébe nincs ott a hely, kialakitva, vagyis ezekhez két fajta lett legyártva....
szerencsére én a vinyós verziót vettem meg,, ki is akartam cserélni az 500-as vinyót 1-2 TB-re de sajnos a szétszedés után láttam, hogy nem lehet, a 9,5-es nem jó hozzá, igy marad az 500GB-os benne, de mondjuk elég is...
nekem nagyon bejött ez a cucc, vettem hozzáíegy minőségi Bugatti tokot, nagyon okés...
eléggé jó, el van találva a gép, mondjuk 4GB ram jobb lett volna, és ha lett volna egy usb 3-as a tablett részén azzal is nagyon korrekt lett volna.. de hát ez van...nem lehet mindent 120,000-be belepréselni.....
-
sanyci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest