Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
-
kistrojak
csendes tag
Sziasztok
Ilyen autós töltőt vettem: http://www.ebay.co.uk/itm/371100004833
150mW-al tölt többet mint a gyári 3.5A-es töltő. Használtam már 5-6 napot és megbízhatóan működik, nem nehéz, nem rázódik ki a szivargyújtóból. Szállítási idő kb. 10 nap volt. 500GB modellem van.
Telefont és GPS-t is rendesen tölti, azokat 800-1900mA-el.
-
gghrtz
őstag
[link]
Itt egy teszt. Összességében jó kis masina, a nagyobb képernyő, a gyorsabb hardver, a jobb dokkoló, amin 2 USB van, és ethernetet is raktak bele.Ahogy látom szebb is lett, meg a tablet rész nem gusztustalan ujjlenyomatgyűjtő műanyag. De ahogy a teszt is írja, sajna csak 1366x768 maradt a felbontás, ÉS dokkolóval 1,6 kg, anélkül meg majdnem 80 dkg, szóval nálam ez miatt tuti felejtős. -
gghrtz
őstag
Hát ja. Nagyon nem mindegy... Kíváncsi vagyok, hogy 1-2 év múlva is lehet-e majd hozzá akkut kapni. Persze addigra már valószínűleg háromszor eladom.
(Már most is ért bennem a gondolat, hogy asztali + T100 kombót eladom, és venni kellene helyette egy Z3795+4GB-os tabit ami all-in-one lenne)
Egyébként nekem, ha HDMI-vel monitorra van dugva, nem tud elaludni normálisan a gép.
-
gghrtz
őstag
De gondolom maga a tablet rész az változatlan, csak a dokkoló a más, így én azt gondolom, hogy a sima verziónak is tudnia kell.
Más:
Ha feltöltődik a gép 100%-ra, és mondjuk asztali gépként használom, akkor utána az akkuból szívja a naftát, vagy a töltőről? Mert nagyon nem mindegy. -
Gabor970
addikt
akkor én kérek elnézést, bevallom nem olvastam részletesen a fórumot. Mint műszaki ember, nem gondoltam, hogy a töltésvezérlést is másként állitják be a HDD-s verzió esetén, de ezek szerint igen. Én azt gondolom, hogy nem a táp felső határa amivel tölt, hanem az csak egy maximális lehetőség, és az eszköz vezérli, hogy az akkut mekkora árammal töltse a lehetőségeken belül. Valóban van abban is logika, ha már van rá mód, miért ne töltse nagyobb árammal. Biztos kiszámolták meddig nem káros az akksinak.
-
Blyan
félisten
-
gghrtz
őstag
Igen, ez win8 fícsör. (Asztaliban is ezt csinálja)
Egyébként nekem a wifi tényleg mocsok jó.A RAM is király. Csak ne chrome-ot használj böngészéshez, mert szétlassítja a gépet, meg felzabálja a memóriát.(Tegnapi kedvenc fícsöröm: 6%-ra merült a cucc, és elkezdett pittyegni, meg bekapcsolta a kijelzőt, és figyelmeztetett, hogy alacsony akku feszültség. Mintha nem tudnám! De azért ébreszd fel a gépet, meg pittyegjél is vazzeg, hátha 0-ra merülsz. ehh....
)
-
-
-
axioma
veterán
Hm, latszik hogy kuka vagyok a hardverhez. Akkor mar nem is baj, hogy nem vartam.
A 64 bit most nem kell, de el tudok kepzelni olyan szcenariot, hogy kellhet me'g hamarabb valamiert, mint ahogy ezt kukaznam ugyis. Nekem most egy xp-s eeepc901-et cserelt le, ha eddig huztam vele, akkor gondolhatod a turokepessegemet. Na az viszont tenyleg fel volt bovitve 2G-ra, es ez ragadhatott be az agyamba. Teszem hozza, hogy a mostani jobban tetszik.
Amugy a tablet funkcio nem volt szempont, de a passziv hutes es winchi-mentesseg igy van, netbook-kent meg nincs. -
Annyit pontosítanék, hogy a Startmenünek megfelelő utasítást adja ki, tehát alap gépen a csempés főképernyőt, alternatív starmenü esetén pedig a tálcát és a startmenüt dobja fel.
Ezt a felpörgést egyébként hol tudom lefülelni? Egyelőre nem érzek semmi válzotást, pedig nyomkodom a gombot ezerrel, hogy bukjon már le a hiba...
Üdv: MaCS
-
Erre a többi, 64 bites gépemen be is jön az igazi rendszerinformáció, a T100-ason viszont egy linkgyűjtemény jön be, olyanokkal, mint pl. Windows XP rendszerinformációs eszköz, meg Széchenyi Étterem, sőt, a Zichy-palota története!
A HWinfo32-ért meg hálás köszönet!
Nálam is 304-es BIOS-t talált, ami az ASUS Live Update szerint pont a legfrissebb.És ha már itt járunk: örök problémám az eszközmeghajtók kérdése. Két állásponttal szembesülök rendszeresen. Az egyik szerint mindig a gyártótól (pl. ASUS) letölthető legfrissebb drivert kell telepíteni, mert az a tuti, a másik szerint az eszköz központi egységének gyártójánál (pl. Intel, Nvidia) keresgéljek, mert az a legfrissebb, az pedig nem számít, hogy mit épít köré a gyártó. Régebben kísérleteztem mindenféle driverfrissítős alkalmazásokkal, de mindig valami egzotikus oldalon találtam magam, ahol olyan driverek szerepeltek legfrissebbként, amiről sem az eszköz, sem a chip gyártója nem tudott.
Vajon mi a helyes driversfissítési taktika?Köszönettel: MaCS
-
Az a baj, hogy eléggé kaotikus a driverhelyzet. Van olyan driver, amiből jóval régebbi van fent, mint az Asus oldalán található, ugyanakkor akad jóval frissebb is, azaz valahogy frissült a driver, de az Asusnál még nem is látszik, hogy lenne ennyire új.
Én legalábbis nem értem.
Üdv: MaCS
-
-
margithid
veterán
Na igen, de ha igy nézed mivel lehetne összehasonlítani?
Szerintem egy toshiba encore-t is ipad minivel és lg g paddal kell összehasonlítani, mert nincs más.
Nyilván ha androidnak egyszer lesz asztali megfelelője, meg iOS igy egybe lesz gyúrva OSX-szel, akkor lesz az igazi. -
margithid
veterán
Nálam semmi gond a fogyasztással, igaz mindig kikapcsolom ha nem használom. 12 másodperc alatt kapcsol be ami azért is hihetetlen, mert a samsung 840 ssd-vel, i7tel és 16 gb rammal szerelt asztali gépemnak tőbb időbe tellik leindítani a win7et.
3. Napja nem töltöm, pedig ez idő alatt használtam eleget azért.
Hihetetlen gyors is a gép, memória hiánynak nyoma sincs, kár volt félnem tőle. Androiddal felesleges összehasonlítani, itt nyoma sincs akadásnak.
Én biztos, hogy egy jódarabig befejeztem androiddal! Telefonban is inkább blackerry vagy wp. -
margithid
veterán
Ingyenkönyvek.
duolingo, 50 languages -
gghrtz
őstag
Lehet az USB megeszi a procit. Bár elméletileg annak is többet kellene tudnia. Sokkal többet... Vagy csak szimpla driver probléma. Érdekes egyébként, mert 1Gbpsnek írta a windows a kapcsolatot. Az USB3.0 3Gbps, a router Gbps-t tud, és a gép is azzal van rákötve. SSD-ről, másoltam. Az eMMC ahogy írtad is kb 30Mbyte/s írási sebességet produkál. Érdekes.
-
gghrtz
őstag
Sajna nincs. De elméletileg többet is tudnia kellene az eMMC-nek. De még így is gyorsabb, mint a wifi. Szóval ha majd nagyobb dolgokat másolok, akkor rácuppantom a routerra kábellel.
Nem tudtam rájönni miért nem ment alvó módba a tab, így nyomattam egy resetet, és mindent újrahúztam. -
barez
csendes tag
Nekem általában még bírja fél évesen a 12-13 órát külső monitorral, LAN-os kapcsolattal, külső egér+bill-el.
(igaz, hogy az USB hub külső tápos, talán ez is számít vmennyit)
Tegnap 8,5 óra alatt 45%-ig ment le az akksi töltöttsége 100%-ról.
Vannak időszakok, amikor teljesen megőrül. Ugyan azt csinálom, mint máskor, ugyan azok a programok futnak, feladatkezelőben sem látok semmi gyanúsat és mégis lehúzza az akksit 6-7 óra alatt. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged