- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #3626 üzenetére
link rossz, szóval a cikk:
Új Core M sorozatú termékek jönnek
http://prohardver.hu/hir/uj_core_m_sorozat_intel_igp.html -
-
stewe780
őstag
Abba beleválasztottál??
Nemrég pont ezért kérdeztem, hogy a t100 elviszi-e a 1080p-t, mert valahol olvastam, hogy az Intel leváltja az egyik processzor generációját, mert nagyfelbontáson a 2D (!!) sebessége nem kielégítő. Összekevertem, nem az atomról volt szó abban a cikkben, hanem a Core M-ről. Na abban az acerben meg pont ilyen van.
Megnéztem a lemezkezelőt, 32GB-os friss modell a 3775-ös procival így néz ki:
-
stewe780
őstag
válasz
bounty123 #3605 üzenetére
A fene tudja, lehet a számok a hdd-hez közelítenek, nekem érzetre akkor is ssd. Nem várok, és nincs hangja. Amíg hdd-m volt a pc-imben, mindig kerregett reszelt, most meg minden azonnal történik. És nekem a transformer sebessége a minden azonnal történikhez közelebb áll akkor is, ha a számok nem ezt mutatják.
Necc: Transformers közelben leszek csinálok már 1 printscreent, és beszúrom. Nekem úgy tűnt, hogy az emmcből veszi el.
-
stewe780
őstag
A 1080p visszajelzést hálásan köszönöm. Az enyém új széria, legalábbis a proci és a burkolat tekintetében biztosan. A 8GB-os partíció viszont nem tudom mi lehet, de méretileg úgy tűnik nem külön van, hanem a 32-esből vesz el. Elég szűkösen vagyunk így, de azért letörölni nem akarom. Az ssd emmc-t különbséget ismerem, bocsánat az elírásért. Csak mert a sebessége közelebb áll az ssd-hez, mint a hdd-hez, és nem szeretek magyarázkodni, én hétköznap mások előtt ssd-nek nevezem
-
stewe780
őstag
Kötötte már valaki 1080p-s monitorra? Nincs vele megjelenítésbeli probléma, megbírja hajtani azt a felbontást? Mondjuk egy h264-es kódolású 1080-ps videót lejátszik szaggatás nélkül?
-
stewe780
őstag
Van valakinek infója arról, hogy a 64GB-os ssd-sen mennyi szabad hely van a kezdetekben? Ott is van 8GB lefoglalt, elkülönített visszaállítási partíció?
-
stewe780
őstag
válasz
flegga92 #3580 üzenetére
Bocsánat, de azért akkor egy kicsit megnyugtattál, hogy nem teljesen hiába dobtam ki rádiós egérre meg billre a pénzem. Ilyet én még sosem tapasztaltam a rádióssal. Egyébként jó kis sztori. Állok az edigitalban, megveszem a rádiós egeret, már ki is fizettem, várakozom egy pulttal odébb az árukiadónál, akkor látom, egér-bill kombók kint a polcon. Oppá! Ebben csak egy usb hely van, lehet jó lenne egy billentyű is. Na mondom a kiscsajnak, hogy akkor amíg még meg nem kaptam az árút, kicsit módosíthatnánk-e rajta? Hajlott a dologra, stornó számla, visszavét, és meglett a billentyűzet is. A tv-re dobva a gépet nagy előny, hogy nem csak egerezni tudok, hanem ott van egy billentyűzet is, és csak egy usb-t foglal a vevő.
Ance: ne rontsd el az örömöm, hogy neked meg problémamentes a bt-s egér!
-
stewe780
őstag
Bocs, egyrészt nem figyeltem, masrészt nem is tudtam, hogy ebben van bluetooth. Harmadrészt meg már megvettem egy rádiós egér kombót, amihez kell egy usb hely. Egyébként sokat olvastam utána, de ez valahogy tényleg nem jött le eddig, hogy ehhez bluetooth egér használható. És arra is mehet 2 eszköz, billentyűzetből is van bluetooth? Kezelné párhuzamosan mindkettőt, vagy az csak egyet kezel? Meg tud ez ilyen bluetooth hangátvitelt is? (Gyerkőcök kapnak egy minihifit karira, abban van valami bluetooth hangvevő. Bár én a sima rca bemenetnek jobban örültem volna, de az sokkal drágább lett volna... ) Tudom, próbáljam ki, de már visszacsomagoltuk, elrejtettük, szóval nem szedném ki újra a dobozból. Meg annyira nem is fontos, de ha valki tudja a választ, azért így most érdekelne.
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #3531 üzenetére
Egy ilyesmire gondoltam: LogiLink UA0173 ethernet adapter 3 USB3.0 hubbal fekete
Hub is benne van, meg egy lan is, csak nem tudom mennyire biztos az ilyen, hogy működni fog. -
stewe780
őstag
válasz
kerezsi #3524 üzenetére
Nem kell semmit kapcsolgatni, az energiatakarékos beállítások közott meg tudod mondani, hogy a lecsukásra mi történjen. Na én ott megadtam, hogy leállítás. Szóval lecsukod és onnantól nem fog semmi vacakolni.
A szerviz sem tud ezzel semmit tenni. Nekem például a képernyő bal oldalán lévő windows gomb nem működött. Visszavittem a boltba kicserélték, az újon ment. Most nemrég néztem, megint szar. Ez is valami szoftveres gond, mert a gomb tutira működik, de valami update hazavágja. -
stewe780
őstag
válasz
kerezsi #3514 üzenetére
Én sokat nem tököltem vele, beállítottam, hogy képernyő lehajtásra teljes kikapcsolás legyen, és semmi gondom nincs. Elég gyors a gép, a teljesen leállított win8 is elindul rajta pár másodperc alatt. Egyébként ez tetszik rajta a legjobban, hogy a nagy hp probookok hdd-vel magasan alázza a kis nulla méretével, csak mert ebben ssd van. Bocs emmc vagy mi a tök, de akkor is gyorsabb mint a winyó.
-
stewe780
őstag
válasz
laccy88 #3501 üzenetére
Én elég vacaknak nézem. Ráadásul vagy a kábel a gagyi, vagy a csatlakozó, de egy kicsit megmozdítom és elmegy a kép. Mondjuk ekkor nagyon mozgatni nem akarom, mert van egy vezeték nélküli egér+bill kombóm és ilyenkor azzal használom.
Egyébként a tartósságnak ellent mond, hogy én a microusb-ből sem néztem ki a telefonokon, hogy a napi töltögetést bírni fogja, márpedig a gyakorlat szerint bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest