- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
flegga92 #5736 üzenetére
Irtam: nem egy asus minoseg. De en kb. 3 evesen vettem fel eve, nyilvan nem dobalom, de nem volt vele bajom. Talan van ahol kicsit nyikorgos jellegu a bill, de az csak olben, bizonyos szogbol, altalaban nincs baja.
Mondjuk tedd hozza, hogy nekem az asus volt a minosegben felfele elteres, mert egy nyeremeny iphone-nak az arat feleztem egy jobb telefon meg jobb gep kozott, jobban nyujtozkodhattam. Altalaban inkabb alacsonyabb az igenyszintem.
Az en ES1-em is eredetileg kisebb konfig, az elozo tulaj turbozta fel. Es igen, op.rdsz nem papiros volt rajta.
Nekem a minimum elvarasom a passziv hutes volt, meg a winchester tiltva. Ebbol lett ez. -
axioma
veterán
válasz
flegga92 #5732 üzenetére
En egy hasznalt acer-t vettem, ES1, N3700, 240GB SSD, 8GB RAM. Passziv hutesu, nem szetszedheto, nem erintos, de ssd-s es 11.6 (romlik a szemem, de nagyot se akartam, ez lett a kompromisszum), ahhoz kepest eleg konnyu is. Mondjuk nem tudom mennyi ujonnan arban, es ket hatranya a nem microusb tolto hanem kulon adapteres halozati (amit vinni kell, es a gephez kepest sokkal inkabb meret meg suly), meg hat hogy azert nem egy asus. [Procihoz nem ertek, olyan gondom nem volt vele amit arra foghatnek, de elkepzelheto hogy gyengebb a Z3740-nel, nekem a T100 elso valtozatat valtotta.] Akku jo, de messze nem 10 ora. Viszont akkor mikor kerestem ez jobbnak tunt ar-ertekben, mint venni egy ujat iszonyudragan. Talan majd kesobb, amikor olcso lesz a 13-as asus hasznaltan. Mert az aran kivul nekem tokeletes lenne...
-
-
axioma
veterán
válasz
flegga92 #4583 üzenetére
Koszonom, hogy leirtad, de bocs, ebbol pont azt nem ertem, ami erdekelt volna. Egyszer azt irod, ingyen, de csak ha (mostantol?) 1 even belul megteszem hogy valtok (vagy: a valtastol szamitott 1 even belul megerositem?); utana azt irod, hogy "csak" 5-6e nem pedig 25-30, ami olcsobb de nem ingyen; raadasul csak a nem oem a mienk meg nyilvan az.
Nekem egyebkent vszinu ez a keszulek marad 8.1, tehat erinteni nemigen erint, az elodje eeepc901 is xp-vel bucsuzott 1 eve... -
sanyci
senior tag
válasz
flegga92 #4117 üzenetére
Vannak gyártók, akik az akku elméleti maximális kapacitását tüntetik fel, vannak akik a gyakorlati/valós kapacitás átlagát, és vannak olyanok, akik az akkuból a kezelőszoftver által kihasznált kapacitást (a valós 80%-a, az elméleti maximum kb. 65-70%) tüntetik fel...
Ezért van, hogy sokszor nem értjük, hogy a kisebb akksi miért bír többet, ugyan azzal a terheléssel... -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
flegga92 #3819 üzenetére
Nem tudom, hol az igazság... itt a fórumokon olvastam, hogy a nem árt, ha pl. egy 2000 mAh aksit max 2 amperrel töltesz. Valószínűleg ez is része az akksikat övező ellentmondásos legendák egyikének.
Pl. a Lenovo P780-tulajként hiába volt 4000 mAh akksim, ahhoz is 1 amperes töltő volt. Ez nem mond ellent az igazadnak, csak megjegyzem.
A magam részéről pl. a 400 mAh-ás BT adapterem biztosan nem tölteném 2 amperrel.
Továbbgondolva a dolgot: amikor egy bármilyen eszközt a gyárijánál erősebb töltővel küldesz meg, akkor miért éri el hamarabb a 100%-ot, ha azt feltételezzük, hogy a készülék elektronikája szabályoz? Tényleg érdekel
-
stewe780
őstag
válasz
flegga92 #3580 üzenetére
Bocsánat, de azért akkor egy kicsit megnyugtattál, hogy nem teljesen hiába dobtam ki rádiós egérre meg billre a pénzem. Ilyet én még sosem tapasztaltam a rádióssal. Egyébként jó kis sztori. Állok az edigitalban, megveszem a rádiós egeret, már ki is fizettem, várakozom egy pulttal odébb az árukiadónál, akkor látom, egér-bill kombók kint a polcon. Oppá! Ebben csak egy usb hely van, lehet jó lenne egy billentyű is. Na mondom a kiscsajnak, hogy akkor amíg még meg nem kaptam az árút, kicsit módosíthatnánk-e rajta? Hajlott a dologra, stornó számla, visszavét, és meglett a billentyűzet is. A tv-re dobva a gépet nagy előny, hogy nem csak egerezni tudok, hanem ott van egy billentyűzet is, és csak egy usb-t foglal a vevő.
Ance: ne rontsd el az örömöm, hogy neked meg problémamentes a bt-s egér!
-
válasz
flegga92 #3309 üzenetére
Köszi.
Mint kiderült, a szerviz a cseheknél van (TF300-ról van szó), úgyhogy itthon csak a boltban tudom leadni -- ott viszont erősen lebeszéltek erről, mondván, hogy akkor minimum két, de inkább három héttel tovább tart az egész.Úgyhogy most várom a DHL-t, akik ügyfélbarát módon 9 és 17 óra között jönnek. A munkahelyi átvétel nálam nem játszik, lévén a munkám jelentős része rohangálásból áll.
A dobos szétbarmolásától és is tartok, márpedig lehet még annak jelentősége.
Üdv: MaCS
-
válasz
flegga92 #3296 üzenetére
Hát, én most szépen diszkréten anyázom.
A TF300-asomnál most írtak vissza, hogy holnap 9 és 17 óra között jön a DHL, amivel két bajom van:1. Egész nap nem tudom itthon várni a futárt,
2. Éppen elég rémtörténettel találkoztam már makulátlan állapotban feladott készülékekről, amiket a szerviz mit ad isten, már sérültnek talált.Úgyhogy vinném én szépen szervizbe magam, de hová?
Üdv: MaCS
-
Necc
addikt
válasz
flegga92 #3296 üzenetére
Kb. annyi is a "g"-s wifi sebesseghatara, tobbet nem nagyon fogsz kipreselni belole. Elofordulhat, hogy van 1-2 eszkoz ami mitikus modon jobban meg tudja kozeliteni az elmeleti sebesseghatart, de nagyon sok eves tapasztalat es eszkoz aran tudom, hogy a gyakorlatban csak annyi az annyi. Ha nagyobb sebesseget szeretnel, 2 lehetoseged van: 1) valtasz ujabb, "n" vagy "ac" wifire, es lehetoleg kizarod a "g" -s halozatot 2) valtasz 5GHz-re es "a/n/ac" szabvanyra, ennek hatulutoje a relativ kisebb hatotav.
-
-
törölt tag
-
gghrtz
őstag
válasz
flegga92 #2840 üzenetére
Nekem teljesen rendben van a wifi, még a 70nm-es házon kívül is vígan fogom a jelet. Persze ez a wifijel teljesen szubjektív dolog, de azt tudom javasolni, hogy ahova behúztad az UTP-t, oda rakj egy jelismétlőt, és királyság lesz. (Nekem pl van 2 tplink routerem, mind a kettőn openwrt van, és kábellel össze vannak kötve, egy alhálózaton vannak, és ugyanazt a wifit szórják, és az eszközök automatikusan roamingolnak)
-
Blyan
félisten
válasz
flegga92 #2659 üzenetére
Nekem van fent Chrome és használom is olyan dolgokra, amikre éppen speciálisan kell (bankos dolgokra, vagy olyan helyen, ahol Flash-re van szükség, mivel ez utóbbit az IE-ben letiltottam).
De általános böngészésre a Metrós IE-t használom, 10 tabbal megelégszik olyan 200-250MB memóriával, ellentétben a Chrome, ami két tab után gigánál többet zabár.... ami lássuk be, hogy 2 GB RAM-nál nem túl egészséges. -
gghrtz
őstag
válasz
flegga92 #2654 üzenetére
Üzemidőben kb -10%, de jól gondold meg, hogy kell-e, mert nem sok olyan emberről hallottam eddig itt, aki ki is használta volna. (meg jobban kell ugye vigyázni rá)
Ne félj a RAM-tól, meglepően jó a gép. (A Win 8 nem eszik annyit, mint a 7), és nálam, így hogy megy az explorer 1,9/0,9 foglalt.
A wifi sebessége szerintem nagyon jó, és a hatótáv is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged