- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4559 üzenetére
Éppen a töltőért nyúltam jobbal(jobbos vagyok,de nem politikailag)ballal meg fogtam a tetején és picike reccsenés,végigfutott a kijelző aljáig - fekvő módba^.Amúgy a kép béna,és nem látszik külsérelmi nyom,azaz nem szilánkos,hanem 1 pontból indul a pókháló.Ennyit bírt.Megy gariba(rá kérdezek elötte),s ha nem,akkor megy ismerős megcsinálja.Volt már valaki,leveleztünk is,de jobbnak látom,hogy felveszem vele is a kapcsolatot és megcsinálják neki is.Így kettőt kell rendelni kijelzőből...
-
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4557 üzenetére
Nem,csak átlagon felüli
-
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4548 üzenetére
MegintcsakKÖSZ
Leginkább menteni szeretném,hogy a későbbiekben meglegyen,és ne akkor kelljen vele macizni^ -
kazy76
aktív tag
válasz
Darko_addict #4535 üzenetére
Tudom és úgy csinálom de nem megy
-
kazy76
aktív tag
válasz
Darko_addict #4533 üzenetére
Én beállítom a biost úgy ahogy kell de nem bírom bootolásra bírni usb-röl.
-
bounty123
őstag
válasz
Darko_addict #4530 üzenetére
Normál kapacitív tollra reagál, mint pl. ez
-
Torry
addikt
válasz
Darko_addict #4527 üzenetére
"mindig, amikor levennéd a dokkolóról a kijelzőt, le kell csatlakoztatni a HDD-t."
Itt mire is gondolsz pontosan? Soha nem csatlakoztattam még le, mindig csak leveszem. Semmilyen file hibát nem csinált eddig, fél éve pedig már megvan a cucc.
-
keyol
aktív tag
válasz
Darko_addict #4519 üzenetére
És amúgy mennyire erős a gép?gondolok itt arra,hogy a brutál grafikai játékokat leszámítva szépen gyorsan fut?Full hd videok,stb
-
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4514 üzenetére
Sorry'
-
bounty123
őstag
válasz
Darko_addict #4515 üzenetére
File/mappa megosztást kell beállítani, mint bármely 2PC lan kapcsolata esetén. Van ez a csodálatos otthoni csoport megosztási lehetőség pl. http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/help/videos/sharing-files-with-homegroup Simán munkacsoporton belül is meg lehet osztani.
Én mondjuk egyszerűen dropboxot (~gdrive, onedrive) használok, így egyszerűen annak a mappájába dobálom be a cuccokat ami aztán felmásolódik minden gépemre ahova akarom.
-
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4512 üzenetére
"Fn" + "F5" ? Laposon megy,de mivel most a T100 aaaaszik',ezért nem tudom kipróbálni.
-
sanyci
senior tag
válasz
Darko_addict #4510 üzenetére
Ha van otthon routered, akkor otthoni hálózaton tudsz kapcsolódni...
-
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4500 üzenetére
lehet jobban járok egy garanciális, de használttal,biztos!
Nekem a laposom volt gari cserén,de az összes boltban,itt pesten csak egy darab volt raktáron,az is kiállított példány.Ha 500-an megtapogatták,lehet keveset mondok.Már lassan 5 éve nyúzom.Biztos emlékeztekB N970....NoProblem.
Most a T100-as nem tölt,bekapcsolni lehetetlen,megy gariba...ennyi,aztán jóárasítjuk. -
sephirot
tag
válasz
Darko_addict #4493 üzenetére
Már nem emlékszem pontosan, de mintha olyan 40 GB szabad helyem lett volna a 64-ből amikor használatba vettem. A 64GB-os emmc-ből van leválasztva a recovery is.
-
flegga92
senior tag
válasz
Darko_addict #4491 üzenetére
Nekem ilyen T200 as gépem van. Tudásban ugyan az mint a T100 1-2 dologgal megpakolva:
- 2 kamera ( tök fölösleges, inkább a hátsó lenne elől és jobb lenne skypolni)
- A HDD nélküli változatba is tudsz utólag belerakni
- 1 db 3.0 USB és 1 db 2.0-ás + OTG
- Lan csatlakozó
- GPS (végre sikerült működésre bírni, kicsit lassan talál jelet)
- Normális, nem usb-s töltő, jó hosszú kábellel, teljesen lemerült állapotról 2-2,5 óra alatt tölt fel használat közbenMéretéből adódóan jóval nehezebb, viszont nagyon masszív, egy netbookot nem mernék csupaszon a hátizsákomba hurcolászni. Akku böngészéssel videóval 6 óra, játék 4,5-5, wörd excell 7+ közepes fényerőn. Kijelző átlagos erős napfényben csillog, de ha nem közvetlen süt rá akkor használható.
Negatívumok:
- wifije nem az igazi panel környezetben. a kb minden csatorna tele van így a nasról való másolgatás szenvedés, egy nano usb wifivel megoldottam. Kertes házban tablethez képest teljesen rendben van 5-6 MB/s.
- touchpadot szokni kell, hogy a gombok nem külön vannak, de nagyobb mint a T100-é.
- dokkoló rész masszív, nekem gyárilag rossz volt a mechanika, de cserélték.
- egyik barátomnak is van ilyen gépe neki felvált hasonlóképen a touchpad nekem bírja.Összességében én elégedett vagyok a géppel, ennyi pénzért ez a legjobb. A wifi nyűgje miatt le akartam cserélni, de nem találtam a pénztárcámnak megfelelő alternatívát.Örülök, hogy az utolsó pillanatban visszamondtam a T100-at és mégis ezt vettem helyette nekem az nagyon pici lenne.
-
sanyci
senior tag
válasz
A T200-asban állítólag meg van a HDD helye, de az is csak 7mm-est fogad...
-
whirus
tag
válasz
Üdv!!
Nekem ugyan csak műanyag T100-am van, de jópár napig együtt használtam egy Switch-el. (ami azóta is családban van, minden okés vele)
Kicsit összehasonlítottam:
http://prohardver.hu/tema/re_asus_transformer_book_t100_a_legujabb_atalakul/hsz_4243-4243.htmlRemélem kicsit segít.
T200-ról nem tudok nyilatkozni én sem.Szép napot!
-
sephirot
tag
válasz
Én csak annyit tudok mondani, hogy sajnos csak a winchesteres dokkólóban van meg a hely a winchester számára. Ha sima verziót veszel abba nem tudsz winyót rakni. Egyszerűen kihagyták a helyet. Nekem még a műanyag verziós 64GB + 500GB dokkólós van. Annyi hibát tudok mondani, hogy a touchpad bal felső sarka, feljön. Gondolom a ragasztó nem valami jó cucc. Ha visszanyomom egy darabig ott marad de nem sokáig, szóval ha az egyetemen vége lesz a félévnek megy gariztatásra. Amúgy meg teljesen meg vagyok elégedve a készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest