- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
#58000384 #5584 üzenetére
A bekapcsológomb mellett nekem előtte se világitott!
Amúgy ezt a kamerát sok mindenre nem is lehet használni, úgyhogy nem is érdekel, hogy müködik-e egyáltalán
Hang és videó fontos.
Eszközkezelőben nem látok ismeretlen hadrvert, ezek szerint rendben van akkor minden.
Lenne 8 GB-os Core m notebook/tablet egybegép végre normális áron kínából, akkor elgondolkodnék a T100 cseréjén amúgy.
Most még jó áron el lehetne adni. -
bandigyerek
senior tag
válasz
#58000384 #4091 üzenetére
Egyetértek Macs-al. Sokat dobna a t100 imázsán egy w8-Android dualboot rendszer. Én szívesen venném, márt csak azért is mert a win 8 -8.1 gyakorlatilag folyamatosan szívat. Normális metrós alkalmazások ímmel-ámmal, és annak is a 99,9 százaléka fizetős. Az aknakereső! ami az összes windows-ban alap volt, itt reklámbomba, és fizethetsz érte, de csak időszakos használatért, meg nem veheted. A sok weboldalt, mivel nem mobilként (érintősként) ismeri fel az eszközt, az asztali megoldás kapjuk, így az egér megléte indokolt, például olyan esetekben mikor az kurzort valami felett tartva bomlik ki a menü. Érintős. Nincs kurzor. Így aztán nem, vagy csak nehezen működnek a dolgok. Rengeteg mindent el tudok intézni ezzel a kis vakarék géppel, nem állt szándékomban leszólni. De úgy várok egy normálisan kezelhető rendszert, mint zsidók a Messiást!
Így viszont a dual Boot nagyon is jó alternatíva lenne. -
bluekorall
újonc
-
Crystalheart
őstag
válasz
#58000384 #3981 üzenetére
Az emag-ról vettem, Black Friday. Szóval tök új volt.
A repedések a közös pontból futnak ki. Első pillanatban nem voltak ilyen hosszúak, csak amikor megpróbáltam érintéssel vezérelni, akkor végigfutott a képernyő tetejéig, meg a rövidebbek is kicsit hosszabbak lettek. Sejtésem sincs, hogyan, mitől. De ha mondanak egy húszezret a végén, vagy még többet, azt nem tudom állni...Talán még tízet. Ah, beleőrülök. Lehet, hogy már csak így fogom használni, érintés nélkül, meg kontakthibás dokkolóval... Így már nem olyan jó vásár 75-ért.
-
Crystalheart
őstag
válasz
#58000384 #3973 üzenetére
Most arra lettem figyelmes, hogy bizonyos állásokban működik a billentyűzet is. Valami érintkezési hiba lesz itt. Még arra gyanakszom, hogy a törött érintőképernyő valami kósza árammal zavarja az inputot. A dokkoló még a legelején, egy hónapja megsérült a sarkán egy érdes felülethez súrlódott, de azt esztétikai problémának tartom, és nem is volt a géphez csatlakoztatva akkor. Nem merem szétbontani, mert még azért fogják rám a törést vagy bármi egyebet...
Biztosan senki nem használta az éjjel, hacsak valami szellem nem akar velem kibabrálni. Minden éjjel gondosan elteszem, még le is takarom, nehogy bármi baja történjen.
Annak idején olyan is volt velem, hogy egy kölcsön HP Paviliont lecsuktam este, regel kiniytottam, és tiszta artifact volt egy foltban, valahogy megrepedt az LCD. Azt sem javította a HP szerviz... De az érintőképernyő olcsóbb dolog, még reménykedem.
Az a csapda a dologban, hogy ha beadom és megvizsgálják, mondanak egy árat, de én elállok, akkor súlyos pénzeket kell kifizetnem csak a szakvéleményért. Nekem meg egy fillérem sincs. Azaz hogy talán még meg tudnám rendelni az érintőképernyőt.
-
Crystalheart
őstag
válasz
#58000384 #3971 üzenetére
Semmi bevitel nem működik. És csak letettem tegnap este, kutya baja, ma meg ez fogad, amikor kinyitom. Fura. Tartok tőle, hogy ezt meg sem tudnám oldani egy egyszerű érintőképernyő-cserével. Azt még rendelhetek 7 ezerért, még kicserélem, ha kell, de egyebekre nem vállalkoznék.
Én meg még azt hittem, milyen jó vásár 75-ért...
-
Crystalheart
őstag
válasz
#58000384 #3967 üzenetére
De ezt hogy bizonyíthatná - teszemaszt ráülök, annak semmi nyoma nem volna, csak hogy elrepedt. Meghajlítom, annak sincs nyoma. És én hogy bizonyíthatnám, a legkisebb peremi karcolásra is ráfoghatnák, hogy az nyoma valaminek.
Na mindegy, úgyis el kell zarándokolnom a szervizbe, de előbb megvárom az ASUS support válaszát.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
#58000384 #3929 üzenetére
A fürgeséggel nincs bajom nekem se, fullos a masina. A leállítás kapcsán arra gyanakszom, hogy túlságosan telepakoltam a háttértárat, azt nem szokta szeretni a windows. Majd ahogyan törölgetek dolgokat, meglátom, hogyan reagál. Bár ritkán van szükség arra, hogy kikapcsoljam a gépet.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
#58000384 #3917 üzenetére
Nekem akkor volt gondom, amikor egy nagyobb csomagott szedett le, és sikertelen volt a frissítés, illetve a visszaállítás órákon át tartott... Végül a gyári reset meg apránként történő frissítgetés oldotta meg a problémát. Akkoriban szembesültem én is a ki-bekapcsolás hogyanjával. Néha vicceskedik, de komolyabb baj végül nem lett.
Ill. az tűnt még fel, hogy néha baromi lassan akarja kikapcsolni magát. Ha sima kikapcsolásról van szó, ha újraindításról. A boot viszont villámgyors.
-
-
Saint
aktív tag
válasz
#58000384 #3554 üzenetére
biztos, hogy nem BT-n kommuikál ez a dokkolós bill, mert nálam be sincs kapcsolva a BT és van billentyüzet és egér is.. ez USB-HUB-on keresztül kommunikál, és a BT benne van a Tablett részébe..
Gépház/gép és eszközök/Bluethoot.. itt lehet bekapcsolni.... a billenytyűbe csak egy usb-hub 3.0, és egy sata vinyó renszer van, már amelyikben van vinyó.... -
pushalias
addikt
válasz
#58000384 #3230 üzenetére
"Erre lehet megoldás egy betűjel adása a HDD-nek, ha a rendszer nem tette meg, és ezért nem látható."
Ha nem látja a rendszer a HDD-t, hogy adok neki betűjelet?
"Lehet, hogy nem jól értem, de Win10 alól nem lehet Win8.1-re downgrade-elni jelenleg."
Lehet, hogy nem jól érted.
-
Necc
addikt
válasz
#58000384 #3173 üzenetére
A kapacitiv kijelzok mukodesebol adodoan nem lehetseges elterni a bumszli felkor vegu tollaktol, ez az erzekelesi modszer egyszeruen pontatlan vagy csak nem mukodik, ha az erintessel egy bizonyos felulet nincs lefedve.
Ha szamodra mindenfelekeppen fontos a pontos kijeloles (pl. rajzolas celjabol), akkor mindenfelekeppen !rezisztiv! erintokijelzoben kell gondolkodnod, vagy egy olyan kapacitiv kijelzoben, amibe beleintegraltak masfajta erzekelesi modszert is, es tudja kezelni ezeket a "wacom" tollakat is, mint pl.: [link]
-
margithid
veterán
válasz
#58000384 #3166 üzenetére
Billentyűzet és egér volt rádugva, ment mindegyik, ezek azért nem energiaéhes dolgok.
Egyébként erre is kellett, max még pendrive amit rádugnék, külső vinyóm nincs és nem is tervezek ilyesmit.
Amúgy van tápcsatlakozó a hubon, csak táp nincs hozzáEz a régi tipusú szabvány...
-
axioma
veterán
válasz
#58000384 #3159 üzenetére
Hm, koszi az infot a thunderbird-rol, akkor valami helyi nyugje lehet... mar evek ota hurcibalom a teljes beallitas-csomagot tobb rendszeren keresztul, akkor lehet hogy nekiesek es egy tiszta install ala megprobalom csak a leveleket beimportalni, hatha a beallitasoknal van valami gebasz.
-
margithid
veterán
válasz
#58000384 #3159 üzenetére
Hm, akkor asztali alkalmazásokkor még kiírja mint win7 esetén?
Reméljük amúgy win10-zel még jobb lesz a Ram kezelés, no meg, hogy elkezdenek a fejlesztők modern és asztali felületre is fejleszteni egyszerre, mert akkor a T100ason egyáltalán nem kell asztali programokat futtatni, max ha kiköti az ember monitorra, egérre és billentyűzetre.
Én már azzal is kiegyeznék ha a wp8 alkalmazásokat portolnák win10re és nekünk is elérhetőek lennének! -
-
maxima
tag
válasz
#58000384 #3148 üzenetére
Szia!
> Ha nem akarod bántani a secure boot-ot, akkor keress olyan disztrót,
> ami támogatja (elvileg már az Ubuntu 12.04 is), és futtasd live
> rendszerként, az nem bántja majd a Win8-at.Így szeretném, csak eddig nem tudtam rávenni, hogy "lássa" a
sticket mint boot eszközt. Lehet, hogy a stickkel lesz a gond.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Medence topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged