- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha, amint gondolom, teljes homecstudent verzióval kaptad a gépet, és mégsem fogadja el a hozzá adott kódot a letöltő-telepítő program, akkorhívd fel a Microsoftot -- volt már ilyen esetre példa.
Nekem speciel nem volt ilyen gondom, simán települt az Office a friss telepítésű Windows 10-re.
Ugye az Office 2013 letöltőjével próbálkozol?MaCS
-
Fkris
őstag
Feltételek!!!!!!!!!
-
Gal-l
újonc
Nem, ha a dokkolóba rakta, alapból akkor se működött az érintőképernyő, csak a billentyűzetről vissza tudta állítani az alapbeállításokra amitől életre kelt. De ha lecsatlakoztatta újra használhatatlanná vált. Egyébként nálam még a wifi-hez sem volt hajlandó kapcsolódni a gép (látta a routert de csatlakozni nem volt hajlandó).
Bocs hogy csak most reagálok, de haver csak két nap késéssel jött a tablettel, ráadásul hozott egy üveg whisky-t is. Azt még aznap este megtudtuk, hogy a gyors ütemben elfogyasztott egy üveg whisky nem segít a tableten, viszont másfél napig érdektelené teszi az „informatikust” a problémá(k)ra.
Gondoltam megosztom veletek hogyan sikerült életre kelteni az ASUS transformer book t100 érintőképernyőjét (csak azért írtam ki ilyen hosszan, hogy ha valaki rákeres, feldobja neki) hátha segít valakinek majd a jövőben. Először is nézzen be az eszközkezelőbe. Ott ugyanis találtam egy eszközt, aminél jelezte a hibás működést (nem emlékszem a nevére, de az alapján számomra nem is volt egyértelmű hogy az az érintőképernyő), valami olyasmi hibát írt, hogy „az eszköz veszélyeztette a rendszer működését, ezért a windows korlátozta azt” (erre se emlékszem pontosan, de valami ilyesmit). Csak úgy próbaként letiltottam majd engedélyeztem az eszközt (frissíteni meg se próbáltam, mert nem volt internet kapcsolat), és lás csodát az érintőképernyő életre kelt. Érdekes viszont hogy a wifi-nél nem jelezett problémát, azonban miután azon is végrehajtottam a letiltás-engedélyezés kombinációt már hajlandó volt csatlakozni a routerhez. Élek a gyanúperrel hogy a win8.1 valami gyermekbetegségével álltam szemben, amit az internet kapcsolat helyreállítása után letöltött 47 windows frissítés egyike korrigált , mert azóta rendesen működik a ketyere. De ha mégis kiderülne hogy nem a windows 8.1 a hunyó (Ne röhögjetek, van egy halvány lehetősége, hogy így jelzett egy hardveres hibát
), majd értesítelek titeket.
ui.: Nem gondolom, hogy feltaláltam volna a spanyol viaszt, viszont olyanoknak mint én (értsd: először találkozik tablettel, és win 8.1-el) segíthet. -
Necc
addikt
Nem-gamer eszkozoknel siman elofordulhat, sot termeszetes jelenseg az un. ghosting.
U.i.: ugyanakkor az ostoban megirt intel driver control panele miatt a ctrl+alt+nyilak vezerlest felulbiralja, ez engem is az oruletbe kergetett mar parszor, hiaba kapcsoltam ki a hotkey-eket.
-
axioma
veterán
A legolcsobb kinai 10 inches jo ra. En kicsit kapkodtam, igy ilyet vettem (3 dolcsi alatt fixaras is van), me'g bill-lel egyutt elteve is egy kicsit lotyog rajta erzesem is van (mondjuk a tolto mar nem fer bele). Amiert kapkodas, hogy talan logikusabb lett volna oldalra nyilot, ilyesmit - bar ha lotyog, a rovid oldalon nyiloban jobban bizom.
Viszont egy soproni kinai aruhazban 1890 Ft-ert olyan kemeny hordtaskat vettem hozza, hogy az egyik felen egy gumi ala akar a fenti tokkal is belefer a t100, plusz a masik oldalan haloba lehet egyebeket tenni (ket hasonlo tokban levo ebook olvaso lazan elfert) - igaz kicsit fura lapos a fule es az egyik oldalon ne'mi minta is van, de a celnak megfelel. Elotte Bp-en az Azsia centerben vagy 3 vagy 4e-ert volt olyan full fekete kemeny tokos, ami belul tokures, semmi tarto, csak szerencsere epp nem volt a tobbi vasarlas utan annyi kp nalunk. -
Nikwillig
csendes tag
Örülök, hogy segíthettem
Remélem majd nekem is tud valaki segíteni. Van valakinek tapasztalata az asus backtracker nevű progival? Az asus oldalon csak 64gb t100-hoz találtam verziót, az én 32gb-hoz nem. Valakinek ötlet? Ja és próbáltam kiolvasni a termékkulcsomat, a productkey és a key checker nevű programokkal. Két különböző jött ki. Valakinek van erre egy bevált hiteles progija? -
gghrtz
őstag
Persze, csak akkor megy. Arra, hogy a sajátgépben ott lesz a meghajtó, "mintha az Asusban lenne benne".Így egyszerűbb kezelni.
Ha felcsatolod, és beakarsz lépni a meghajtóba, és felhasználónevet meg jelszót kér, akkor írd be azt amivel az asztali gépedbe szoktál bejelentkezni. -
gghrtz
őstag
A legegyszerűbb, ha az egesz meghajtot megosztod szerintem.
(a főgépen) Sajátgép >>jobb klikk a meghajtóra >> tulajdonságok>> megosztás >> speciális megosztás >> pipa a mappa megosztásába >> engedélyek >> add meg a jogokat amit szeretnél (Én otthon teljesbe nyomom)Utana a transformerben bemész a sajátgépbe, és bal lent rámész arra, hogy "Hálózat" a számítógépeknél látnod kellene a géped nevét, belemész, és ott vannak a mappák amik megvannak osztva. Ha fel is akarod csatolni, mint halozati meghajtot, akkor jobb klikk a mappára és hálózati meghajtó csatlakoztatása.
-
Blyan
félisten
Nem, nem normális, de nem találtam még egyetemes megoldást rá.
A tranformerforumon olvasva az látszik, hogy a legtöbbeknek az jött be, hogy airplane mode s billentyűzetről levéve fogyaszt a legjobban.Én általában kikapcsolom, vagy az aktiváltam a hibernálást és oda küldöm. Ki tudom várni azt a 15-20 mp-et mire újra él a gép.
-
Blyan
félisten
-
zsola32
őstag
a tesztben az anyagminőség rész, azért elég szubjektív szerintem.
már írtam korábban fél év rendszeres használat után, olyan a masina, mintha most hoztam volna el a boltból.
a tab rész tetejére egy karcot sem sikerült még rátennem....stb.szerintem messze a legjobb vétel mostanság.
-
pushalias
addikt
A 32 GB az tényleg karcsú, és a 64 GB-os alig drágább.
Az egyetlen, ami kicsit olyan az a billentyűzet, abból talán egy fokkal jobb beleférhetett volna, de otthonra egy bármilyen drót nélküli billentyűzet erre megoldás. Reményeim szerint hamarosan én is veszek egy bluetooth-ost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged