- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklos2
csendes tag
válasz
AxBattler #5767 üzenetére
Két estébe tellett, de sikerült a 1709 frissítés a Win10-re. Első este 98%-nál megállt a frissítések letöltése (2,4GB már letöltve). Második este további letöltések után a 1703-nak egy frissítése és a 1709 álltak sorba, úgyhogy nem lehetett eldönteni, hogy mi zajlik a többszöri újraindítások közepette. Végül a frissítési előzményekben csak a 1709 szerepelt. A beállítások közül egyedül azt változtattam meg, hogy hálózati üzemben soha nem kapcsoljon ki a képernyő.
Köszönöm a segítéget mindenkinek -
miklos2
csendes tag
Sziasztok!
Első generációs T100-asom Win10-zel eddig jól frissíthető volt, de a 1709 verzió Sikertelen telepítés eredménnyel zárul mindig. Próbáltam november végén és most január közepén többször, ugyanaz. 2,5GB-ot letölt, aztán komoly telepítési lépések, újrainduás, 10GB-tal kevesebb hely lesz a C-n, stb., és sikertelen.Közben a 1703 verzió van rajta és az megkapja a frissítéseket. Sikerült valakinek 1709-re frissíteni a Win10-et? -
miklos2
csendes tag
Nekem is jól működik a T100 már 26 hónapja. Napi használatban 1-2 óra böngészés, Office, Skype...
Az akkut 4%-100% ciklusokban használom, a Battery Bar most 9:50 üzemidőt jósol, kezdetben volt 11:30 is.
A Windows gombot nem nyomkodom, mert írtátok, hogy baj lehet belőle. A vírusirtást a Defenderre bízom, a böngésző is a Microsoft IE meg Edge. 23 hónapos korában tettem rá a Win 10-et Upgrade módszerrel, simán ment, de 2 óráig eltartott. Kék halál csak akkor van, ha a Skype-on bekapcsolom a kamerát, a Win 8.1 alatt máskor is előfordult. Azóta már nincs mit takarítani Ccleanerrel és a Spyhunterrel sem.Azt se tudom, mi az a SOC driver, és a Win10 frissítések sem okoztak semmit eddig. -
miklos2
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet gyors kikapcsoló ikont készíteni a T100-ra (win 10 van rajta)
Lassút már sikerült, innen a fórumról vettem az ötletet:
- shutdown.exe -s -t 0
kipróbáltam még ezeket:
- shutdown.exe /s /t 0 vagy
- shutdown.exe/p
Ha ezt használom kikapcsolásra, akkor kb. 15mp alatt áll le a gép és 30-40mp a bekapcsolás.
Ha a Start menüs Leállítás gombot használom, akkor a leállás 7mp, az indulás 14mp.
Mi lehet a különbség, lehet-e tudni, hogy milyen parancs ad gyors ki-be kapcsolást? -
miklos2
csendes tag
válasz
LordRajZoL #4910 üzenetére
Milyen az akkumulátor használatod?
-Feltöltött akkuval is rajtahagyod a töltőt?
-Rendszertelenül kisebb-nagyobb időkre töltöd-kisütöd?
-Módszeresen 0-100%-ig töltöd és 100-2-3%-ig kisütöd?
-Módszeresen 20-80% között töltöd is és kisütöd is?
Arra gondolok, hogy az üveg repedést a felpuffadt akku okozza, ha ez igaz, rá kéne jönni, hogy ez mitől következik be. Ehhez minél több repedt üveges gép akkuhasználatát is tudnunk kéne, mert már nem először hallunk ilyen hibáról a fórumon. -
miklos2
csendes tag
256GB-os Sundisk Ultra feliratú mikroSD kártyát vettem a T100-asomba, de nem teljesen megbízható. Vegyes fájlokat rá tudok írni (.xls, pdf...) de a videofájlok "nem maradnak meg rajta" (<2GB avi, mp4, wmv....).
Másolás után rögtön lejátszható a film, de egy újraindítás után nincs ott a fájl.
A gyári fájlrendszert letöröltem róla, mert valami Androidos appot is adtak vele, particionáltam, aztán a t100-ban formáztam exFAT-ra. Így lett 268426543104 byte kapacitása, amiből csak 1310720byte volt foglalt kezdetben. Írási sebesség 3,7MB/s, olvasás 15MB/s.
Nem jól használom az exFAT-ot, vagy formázzam NTFS-re, vagy hibás a kártya? -
miklos2
csendes tag
Sziasztok!
Lassan egy éve megvan a T100-asom és a fórumot is olvasom, de egy kellemetlenséget nem tudok kikapcsolni és nem is olvastam megoldást rá.
Minden bekapcsolás után kb. negyedóráig 1,8GHz-en megy a processzor 30-40% terheltséget okozva és nem lehet tudni, hogy mi az és hogy kapcsoljam ki. Ha napi fél órát használom a gépet (böngészés és egy kis Excel), akkor emiatt csökken az akku idő, ez zavar.
A Feladatkezelőben egy ilyen nevű mellett van a 30-40%:Szolgáltatásgazda:helyi szolgáltatás
A Process Explorer szerint ez az svchost.exe
Az msconfigban az indítás módjánál valahogy kikapcsoltam, de akkor meg félig béna volt a gép (nem volt fényerő, hangerő szabályozás...), aztán visszakapcsoltam.
Biztos valami "fontos" szkennelés zajlik ilyenkor az első negyed órában, de nem lehetne akkor, amikor én engedem, mondjuk heti egyszer- kétszer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest