- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
MaCS_70 #5784 üzenetére
100 fül a chrome-ban?
Hihetetlenül hangzik számomra.
Nekem alapjáraton iszonyat lassú, döcögős volt chromemal, de még Edge böngészővel is, talán opera volt a leghasználhatóbb.
Nem érzem, hogy egy sebesség örült lennék, nincsenek nagy elvárásaim, jelenleg egy középkategóriás telefont használok (Redmi Note 5), de össze se lehet hasonlítani T100 használhatóságával. -
margithid
veterán
válasz
Nagya21 #5782 üzenetére
Nem semmi, hogy neked még jól használható.
Nekem ezelőtt 2 éve is lassú volt már, el is adtam, könyvolvasásra használtam már csak, arra meg van már 6"os telóm is.
Én az biztos, hogy gyenge hardverrel nem veszek többet win10es gépet.
Mondjuk hordozható gépem nincs is, a passzív hűtésűek vagy nagyon gyengék, vagy nagyon drágák. Mintha intel nem erre összpontosítana...
Kifizetődőbb egy normális hardverrel szerelt gép, anyum laptopja 6 GB Rammal, 2. generációs i5tel és ssd-vel szuperjól használható.
Mondjuk csak böngészésre használja, de arra reményeim szerint még évekig jó lesz.
Sajnos T100 engem már megvásárlás után fél-egy évvel se azt hozta amire számítottam... -
margithid
veterán
30ért eladtam..
3 éves már, igaz nem látszik rajta.
Kijelzőidő nem tudom mennyi már.
Sok eladó T100 van azért, talán ha várok akkor idővel 40ért elvitte volna valaki, de attól is félek, hogy a kínai tabletek térhódításával még kevesebbet fog érni.Ha vissza is térek a tabletek világába, akkor valami időtállóbb darabot fogok nézni, az új 8. generációs Core M-re leszek kiváncsi, 10 nm-en milyen fejlesztések lesznek.
No meg hátha AMD is kidob valami passzív hűtésű olcsó de erős processzort!Valami ilyesmire gondoltam, csak az új core M lenne benne, meg 6 GB Ram.
400$-ért vevő lennék rá -
margithid
veterán
Újratepelítettem T100at, de nincs internetem...
Vajon rossz operációs rendszer telepítettem ,vagy mi lehet a baj? Wifi drivert meg nem találok... -
margithid
veterán
Ma a telenor tv-t szerettem volna nézni streamen, és hát megfektette a T100at, akadt, rendesen...
Sajnos ez már sok neki... -
margithid
veterán
Egyébként kinek milyen driverek vannak fent újratelepítés után?
Nekem az asus smart gesture, az intel grafikus illesztőprogram meg egy windows illesztőprogram az asustól. -
margithid
veterán
válasz
Balázs1986 #5671 üzenetére
32 bites win10 van fent és x64-es T100am van.
A recovery particiókat én is legyalultam, viszont érdekes módon a win nálam nem kereste meg a drivireket, le kellett szednem őket asus oldaláról.
Illetve ha jól emlékszem egyet biztosan, mert nem játszotta le q youtube videókat.
Nálam mondjuk olyan sok asus vacak nem is volt ha jól emlékszem.
Egyébként most állandóan felugrik egy üzenet, hogy frissítsem az office-t, de sehogy se tudom, behozza azt az appot és ennyi. Másnál is ez van? -
margithid
veterán
válasz
Balázs1986 #5669 üzenetére
Érdekes, én is csináltam egy tiszta telepítést, de nem érezek semmi különbséget...
-
margithid
veterán
-
margithid
veterán
Te mire akarsz cserélni?
Én amit kinéztem az nagyon drága. (Xiaomi mi pad 3)
Viszont Core M processzorral nem lesz olcsóbban szerintem.
A Snapdragon 835-ös tabletek megjelenésére leszek kiváncsi, emulálni fogja az X86os programokat, viszont ez a proci jóval olcsóbb mint Core M. -
margithid
veterán
válasz
MaCS_70 #5615 üzenetére
Nálam nincs iylen gond!
Igaz nekem teljesen újratelepített rendszerem van, lehet azért!
Egyébként amióta operát használok jobbnak látom a T100at, aksival is jobban bánik szerintem, meg nem írja ki, hogy a böngésző nem válaszol, mint sokszor az Edge!
E-könyv olvasásra továbbra is kiváló!
Most amúgy nem cserélném le ezt a gépet, Core M-es gépek még drágák és "csak" 4 GB Ram van a legtöbbükben. Megvárom mi lesz a Snapsragon és a teljes értékű windows házasságából, habár ha lesz is ilyen táblagép nem biztos, hogy olcsóbb lesz mint egy core M... -
margithid
veterán
válasz
#58000384 #5584 üzenetére
A bekapcsológomb mellett nekem előtte se világitott!
Amúgy ezt a kamerát sok mindenre nem is lehet használni, úgyhogy nem is érdekel, hogy müködik-e egyáltalán
Hang és videó fontos.
Eszközkezelőben nem látok ismeretlen hadrvert, ezek szerint rendben van akkor minden.
Lenne 8 GB-os Core m notebook/tablet egybegép végre normális áron kínából, akkor elgondolkodnék a T100 cseréjén amúgy.
Most még jó áron el lehetne adni. -
margithid
veterán
Gondolkodom egy újratelepítésben, notebookom sebessége nagyot javult egy tiszta telepítéstől, asuson meg ugye win8ra lett rátelepítve.
Mire kell vigyázni? Elvileg aktiválni se kell, mivel felismeri majd a win10 hogy aktiválva volt már, meg drivereket is felteszi. -
margithid
veterán
Az nem lehet, hogy én azért nem kapok frissítéseket, mert ki van kapcsolva az automatikus frissítés?Ez alapján kapcsoltam ki, mivel nem tetszett, hogy automatikusan újraindul a win10 a tudtom nélkül.
-
margithid
veterán
Valaki használt már t100 mellett core m processzoros tabletet?
Gyakorlatban mennyivel gyorsabb? Megérné rá váltani?
A ram is kezd szűk keresztmetszett lenni az asusban... -
margithid
veterán
válasz
freezespider #5430 üzenetére
Mi a baj a 10-essel?
-
margithid
veterán
Régen próbáltam a T100-at számítógépről tölteni, nem ment, ma kiváncsiságból rádugtam és tölt!
Ez nekem számít, pluszpont!
Vajon a win10nek köszönhető, vagy annak, hogy új számítógépem van? -
margithid
veterán
Sajnos nekem is elszállt az érintőkijelző...
Vajon ez garanciálisan cserélhet edigitalnál? -
margithid
veterán
Nem tudom, de nekem egyenlőre semmi hiányom nincs, se processzorerőben, se memóriában.
Az a durva, hogy anyum notebookja, amiben 60 GB-os ssd, 6 GB Ram van és i5 2520m, semmiben sem jobb sebességben, átlagfelhasználáskor.
Nekem lassan 2 éves lesz a T100, de szerintem még ennyit gond nélkül elleszek vele! -
margithid
veterán
válasz
Polcrendszer #5327 üzenetére
Nem asztali gépnek van használva, félreértetted. Itthon használom, de billentyűzet része kb csak úgy van, nem is szoktam bepattintani oda a tabletet, igy elromolni se tud
Ennyi pénzért nem kell Thinkpad minőséget várni azért...
Az előbb említett notebook (lenovo G570) 5 éve van szolgálatban, az alsó burkolat már törött, ebayről 7k volt kb szerelő 2k-ért csinálta meg.
Ez a tablet megy még 2 évet elégedett leszek, de szerintem ha nem éri komolyabb fizikai hatás (pl leejtem) akkor még jóval több ideig használható lesz szerintem. Nekem az a tapasztalatom ha valami 1 évnél tovább megy, akkor általában nem szokott még jó ideig gond lenni vele! -
margithid
veterán
válasz
Polcrendszer #5320 üzenetére
Nekem lassan 2 éves lesz, de semmi baja, igaz itthon használom csak, a sokat szidott zsanérral sincs semmi bajom!
Szerintem még jópár évig elleszek vele, nekem semmi olyan nem hiányzik amit az újak tudnak, 2 GB Ram miatt féltem, de bőven elég arra amire egy táblagépet használ az ember.
Amúgy meg a sebességéről csak annyit, hogy anyum notebookját most pofoztam ki, core i5 2520m-es procit raktam bele, hdd helyett adata 60 GB-os ssd, 6 GB Ram és a bootolást az asus nyeri!
Igaz notin van egy avast ami foghatja, de akkor is, ezt az atom procit nagyon jól összerakták, lehet a fizikai 4 mag számít, nem tudom... -
margithid
veterán
Jött egy frissítés és most már a gépházban is 13 GB-ot foglal a rendszer, nem 20at ír ki.
Nem semmi azért, a win10 office-szal és alkalmazásokkal foglal nálam 22 GB-ot.
Ezek után elhiszem, hogy 32 GB-on is el lehet férni, igaz ott sok szabad helyem már nem lenne! -
-
margithid
veterán
válasz
CyberPunk666 #5306 üzenetére
Én azzal már legyalultam mait lehet, de azt továbbra se értem, hogy miért 20 GB a win10, mikor máshol 12.
Win8-at töröltem már, maga a win10 foglal ennyit.
Illetve fájlkezelőben ott van a windows old könyvtár még, de azt nem tudom törölni rendszergazdaként se...
Vajon ez felelős a többlethelyért? -
margithid
veterán
Sikerült
57.1 GBból most 39.6 GB szabad!
Nem rossz azért
Maradt még egy 900 mb-os helyreállítási partició, ez gondolom a win10é igaz?
Gépházban kinek mennyi a rendszerfájlok és fenntartott terület mérete? Nekem 20 GB, nem sok az? -
margithid
veterán
válasz
CyberPunk666 #5273 üzenetére
Konkrétan miket állítottál be?
-
margithid
veterán
válasz
bandigyerek #5247 üzenetére
Egyébként ettől a bios frissítéstől mit lehet várni?Az üzemidő nőni fog például?
-
margithid
veterán
Bios-t hogy kell frissíteni? Letöltöttem a elgújabbat, de nem találom a winflash progit amivel elvileg lehetne.
-
margithid
veterán
Az áruházban látom hogy van csomó frissítésem, szám szerint 27, de kb mind áll és nem történik semmi.
Másnál is van iylesmi? -
margithid
veterán
Win10 frissítés 3%-nál álldogál, nem akar továbbmenni. Valakinél hasonló gond.
Mintha a gépet is fogná úgy érzem.. -
margithid
veterán
válasz
CyberPunk666 #5006 üzenetére
De. Akkor hogy müködne az ilyen?
-
margithid
veterán
Kis hibát találtam ma.
Csatlakoztatni akartam a win7-es asztali gépemhez, hogy átmásoljak pár mappát a tabletre, de nem észleli a asztali gép a T100-at...
Másnál van ilyen hiba? -
margithid
veterán
Nekem is jobban merül win10zel a tablet. Nincs valami más lehetőség, hogy ne merüljön ennyire, az újratelepítés nélkül.
-
margithid
veterán
No, legyalultam a régi rendszert, 34 GB szabad helyem van, ez már tetszik.
-
margithid
veterán
válasz
CyberPunk666 #4810 üzenetére
Valamiért nekem nem szedi le a lemezkarbantartó.
-
margithid
veterán
Win10 telepítés után nekem csak 16 GB a szabad hely a 64ből, ez nem kevés kicsit? Mielőtt telepítettem 22 GB volt szabad.
-
margithid
veterán
Felment nekem is a win10, eddig tetszik, igaz egy-két alkalmazást nem találok amik le voltak töltve.
Remélem beindul végre az alkalmazásfejlesztés/portolás is, mert nagyon kéne már.Edge böngésző tetszik, végre van google alapértelmezett keresés.
-
margithid
veterán
Nálam még nem frissült win10re a gépem. Másnál is ez a helyzet?
-
margithid
veterán
Mikorra várható erre a készülékre a win10? Tehát amit automatikusan fog telepíteni.
-
margithid
veterán
válasz
Kovács Zoli #4463 üzenetére
Én avastot használom.
-
margithid
veterán
Újította már valaki fel a gépét? Egy istartsurf nevű nagyon makacs spyware mászott a gépemre, nem tudom leszedni sehogy.
Az asus saját programjait, bonyolult újra felrakni? -
margithid
veterán
válasz
Den Hadnagy #3913 üzenetére
Köszönöm mester
Eddig simán egy pillanatra megnyomtam ilyenkor és elég volt, de nem baj ma is tanultam valamit! -
margithid
veterán
válasz
Den Hadnagy #3910 üzenetére
Nem.
-
margithid
veterán
Frissítettem a tabletet és most egy fekete háttér van csak. Kikapcsolni nem tudom. Ötlet?
-
margithid
veterán
válasz
amstro555 #3877 üzenetére
64 Gb mitől lenne tele frissítésektől? Win8 nem foglal ennyit, meg win10 se fog.
Szerintem ez a gép még 2-3 év múlva is bőven használható lesz átlagfeladatokra.
Ramtól féltem, hogy kevés lesz, de win8nak más a Ramkezelése mint win7nek.
2 év garancia megnyugtató számomra. -
margithid
veterán
válasz
Den Hadnagy #3870 üzenetére
Kipróbálta, nem jött be.
Ráadásul ostoba játékokat telepít, amik csak foglalják a helyet... -
margithid
veterán
válasz
Den Hadnagy #3839 üzenetére
Ezt használom, azt hittem van jobb is
Amúgy 64 GB-os T100am van, de valami folyamatosan eszi a tárhelyet, 2 hónapja még 27 Gb volt szabad, most csak 21 Gb, semmit nem telepítettem, csak frissítéseket. Másnál is hasonló a helyzet,
-
margithid
veterán
E könyv olvasót ki milyet használ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest