- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CyberPunk666
senior tag
Köszönöm, akkor belevágok én is, csak előtte veszek egy mikro sd-t bele.
Kerestem a neten tesztet az sd-ről (csak annyit írtak, hogy lassabb, ha azt használjuk, de hát ez így kb nulla infó) de nem találtam, mit tud a vezérlő, valaki lemérte már?
Feleslegesen nem fizetnék dupla árat egy uhs-3-ért. -
Zugi
aktív tag
Köszi a gyors választ, egyelőre szívok csak
Előbb azt írtam, hogy az eszközkezelőben ott a HDD, de szerintem tévedtem. A "lemezmeghajtó" sort kibontva csak Samsung MCG8GC eszközt látok, azt hittem ez lesz az 500 GB vinyó, de ez a 64GB SSD. Neked ott mutat mást is?
A partíció kezelőben is csak az SSD és annak felosztása látszik. Sehol sincs nyoma az 500 GB-s vinyómnak. Már az is felmerült bennem, hogy tuti ilyet adtak a boltban? A típus számának matricája a billentyűzet hátulján és a doboz is ez a DK014B-s. Így nem értem hol a vinyójaDriverek kapcsán csak ([ezt az oldalt] találtam, ott nem látok ilyesmikhez drivert sajnos. Hol érdemes nézni?
-
És valóban!
De csak akkor tolja fel a klaviatúrát, ha ujjal nyomom meg a címsort, ha a kurzorral, akkor nem.
Ebben pedig azért van logika: ha az érintőkijelzőt használom, akkor az érintőkijelzőt ajánlja, ha a dokkolót használom, akkor a dokkolónál maradna.
Mi ezzel a gond?MaCS
-
Fkris
őstag
3x is tokeletes lett, az elszabott folia kijavitasa utan.tullogott a kavan, igy levagtam belole 1-2 milit.
Egyebkent celluxxal rogzitettem, igy nem mozdult el, es utana csak lehuztam az also foliat, voila, kesz is.Csak elotte persze pormentesre kell torolgetni pl szemuvegtisztito ronggyal. -
Den Hadnagy
senior tag
Menet közben én is ritkán töltöm, mert tudtommal nem tesz jót. Nyilván felhasználási módtól függ, de nekem a 2 amperes is tud pluszban annyi energiát adni, hogy töltődjön...
Mindenesetre az nagyon érdekes, hogy egy töltő csak a tablet töltésére alkalmas, másra nem, figyelembe véve, hogy az eddigi hozzászólások alapján másnak nem csinál ilyet - csak a káblere tudok gondolni.
A játéktippeket köszönöm!
DH
-
Battery level tile program mindig is volt a store-ban, de nem fog működni, nem fog frissülni, továbbá egy idő után letiltásra fog kerülni, mert megbukik a windows szigorú ellenőrzésén. Ennek az az egyszerű oka, hogy GetSystemPowerStatus API nincs a Windows Store App-ekbol hivhato API-k kozott. Legalábbis egyelőre még nincs. Sajnos kifelejtődött, de esetleg egyszer még bekerülhet. Addig is marad a korábban említett status bar-on lévő app, meg a gépben beállítható 2 riasztási szint, ami szintén bőven megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest