- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirchy
tag
válasz
bandigyerek #5366 üzenetére
Köszönöm szépen! Ma megpróbálom újratelepíteni.
-
Pori12
tag
válasz
bandigyerek #5366 üzenetére
Kedves Márkatársak! A gépem képernyő plexije elrepedt több szálon. A kijelző hibátlan, egérrel ugyanúgy használható, az nem sérült, de kb. a képernyő 2/3-a érzékeli csak az érintést. Ez alapján segítsetek légyszi, hogy mire számítsak, hogyan javítható, pontosan mit kell cserélni? Külön köszönöm ha akár linkeltek is beszerzési forrást, és/vagy szakembert aki javítja.
EZ esetleg jó lehet?
Köszönettel! -
Pori12
tag
válasz
bandigyerek #5341 üzenetére
OK, ezt csinálom, de ezek szerint nem tud "normálisan" aludni? Többieknek?
-
consono
nagyúr
válasz
bandigyerek #5260 üzenetére
Hagyományos HDD-hez, hogy gyorsabb legyen a rendszerindítás. Nem véletlenül van kikapcsolva gyárilag minden SSD-vel szerelt gépen - legalább is amikkel találkoztam, így volt.
zsola32: én ezekből egyikkel sem találkoztam, nálam teljesen bevállt a Win10 T100 Chi-n. Se driver probléma nem volt, se feltűnő akksi gyengeség.
-
consono
nagyúr
válasz
bandigyerek #5254 üzenetére
Meg a programok elindításával, fileok betöltésével, stb... A hibernálást meg nem igazán SSD-re találták ki.
-
margithid
veterán
válasz
bandigyerek #5247 üzenetére
Egyébként ettől a bios frissítéstől mit lehet várni?Az üzemidő nőni fog például?
-
Cyrus
tag
válasz
bandigyerek #5229 üzenetére
Ket gameplay felvevő progi. Az egyik a D3D, a másik a Lite Cam. Mindkettőt a hivatalos oldalról töltöttem le.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
bandigyerek #5231 üzenetére
Az aktív wifi, vagy zene persze, hogy leszívja.
Vagy repülő módba kell tenni, vagy úgy beállítani, hogy alva ne menjen.Nem egyszerűbb, ez elég objektív tény.
Maximum ezt szoktad meg és ragaszkodsz, ez is egy érv és szubjektív. -
CyberPunk666
senior tag
válasz
bandigyerek #5225 üzenetére
Nem tudom mennyi időre teszitek félre, de altatva napokig bírja. (ha a hálózat kikapcsolását engedélyezed, vagy repülő módba teszed).
Amiről most írok az elseje óta megy egyhuzamban, sleep módban pihen, a polcon és reggel meg este híreket olvasok az ágyban.
Még van 15%.
Egy kikapcsolás+bekapcsolás elvisz vagy fél napnyi sleep fogyasztást, ha nem többet.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
bandigyerek #5225 üzenetére
Ez jogos. Ott a pont
-
válasz
bandigyerek #5218 üzenetére
Csak amennyit a kereső kidob...
MaCS
Bocs, előbb írtam, mint olvastam...
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
bandigyerek #5218 üzenetére
Kereső...
-
pjheni
újonc
válasz
bandigyerek #5212 üzenetére
Igen, működik, mint egy laptop, egérrel
Az eszközkezelőben ismeretlennek látja az Intel atom processzor I2C vezérlőt
Ha ez valakinek mond valamit (nekem nem sokat)
-
válasz
bandigyerek #5200 üzenetére
Az automatikus driverfrissítést azért W10 alatt is ki lehet kapcsolni -- nem kevés bosszúság után jöttem rá, miután az asztali gépemen a W10 mindig rám erőltetett egy olyan Nvidia drivert, ami konkrétan nem volt jó a VGA-kártyámhoz.
MaCS
-
válasz
bandigyerek #5190 üzenetére
Azért ez nagyon ciki. A frissítés (elvben javítás) teszi használhatatlanná az eszközt.
Nem igazán értem, hogy az Asus ezt hogyan hagyhatja...MaCS
-
válasz
bandigyerek #5185 üzenetére
A külön hangdriver telepítése nem oldotta meg a problémát, a SOC-driverben található hangdriver viszont igen -- igaz, kicsit kalandos volt a telepítése, mert egy kékhalálon vezetett keresztül.
Aztán még egyszer feltettem a W8 alá való SmartGesture-t is, és pillanatnyilag megint van hangom és kettős érintésem is.Majdhogynem Plug'n'Play...
Köszönettel
: MaCS
-
csomi1977
aktív tag
válasz
bandigyerek #5185 üzenetére
-
válasz
bandigyerek #5181 üzenetére
Na, egyelőre ott tartok, hogy töröltem a hangeszközöket és hagytam, hogy a rendszer pótolja őket.
A helyzet változott is, de hang még nincs. A hangerőszabályzó most már valós hangerőt mutat, nem pedig azt, mintha le lenne tiltva a hang, de ha le akarok játszani valami hangfájlt, a következő üzenetet kapom:
Próbálkozom tovább -- és nagyon nem értem, hogy mi történik.
Köszönettel: MaCS
-
válasz
bandigyerek #5179 üzenetére
A win8-as SOC-drierről van szó? 10 alá nem látok asuséknál letölthető drivert...
-
válasz
bandigyerek #5177 üzenetére
Ez eddig nyilvánvaló -- csak éppen milyen drivert tegyek fel a törlés után?
Az Asusnál már nem látok külön hangdrivert.MaCS
-
válasz
bandigyerek #5175 üzenetére
A Smart Gesture nyújt olyan szolgáltatásokat, mit pl. a többujjas érintések a touchpaden, pl. két ujj = jobb gomb. Ez nálam nagyon fontos, mert ugye baromi hangos a clickpad gombja, szólnak miatta.
A hang újratepítése alatt pontosan mit értesz?
-
SpyK333
tag
válasz
bandigyerek #5108 üzenetére
Nálad ez mikor jelentkezett? mert nekem most akar telepíteni valamilyen display drivert. Be merjem vállalni vagy az még csak rontani fog a helyzeten?
-
válasz
bandigyerek #5075 üzenetére
Köszönöm -- végül a BIOS-t állítottam át, így magától bootolt.
Érdekes módon nálam a BIOS sem az F2, hanem a Del hozza be.A telepítéskor viszont termékkulcsot kér, konzekvensen, pedig már volt rajta Upgrade által keletkezett W10. Home verziót próbálok telepíteni, tehát elvben fel kéne ismernie a gépet.
Üdv: MaCS
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #4352 üzenetére
Az asztali gépem a legritkább esetben kapcsolom ki, általában vagy altatom vagy hibernálom (ami a rendszer szempontjából nem leállítás), soha semmi baja nem volt, szóval nagyon erősnek tartom a "fércmunka" jelzőt. Meg mint írtam, ha nincs a dokkolóban, akkor simán elmegy napokig a tablet, de valamiért a vinyót használja, ha csak lezárom a képernyőt, és ezt nem tudom, hogy miért ilyen. Az asztali gép szerintem attól az, hogy aksi nélkül, külső perifériákkal megy, nem attól, hogy x86-kompatibilis, így értettem.
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #4093 üzenetére
Igen, igazad van, hogy sok oldalnál nem lehet taperolva menüt kezelni (pár eszembe is jutott hirtelen). Droiddal viszont akkor a gép pont azt nem tudná, ami a legfőbb funkcióinak egyike: asztali, Windowsos alkalmazásokat futtatni (attól függetlenül, hogy van-e mellette Windows). Szerintem lehet a háttérben még jogi akadálya is, illetve akkor teljes támogatást kéne biztosítaniuk egy olyan Androidhoz, ami jelenleg nem létezik (a Google semmit sem csinálna vele, azt elhiheted), na meg erősen kérdéses, hogy egyáltalán lehetséges lenne-e. Továbbra is egy 15 ezres kis tablet a megoldás annak, aki erre vágyik.
A weboldalak kezelhetőségén az üzemeltetők tudnak javítani, az nem az MS dolga, hogy felkészítsék az érintőképernyőre azokat. Androidon is vannak ugyanilyen kezelhetőségi problémák.
-
Blyan
félisten
válasz
bandigyerek #4093 üzenetére
Lenne, de ez az Atom proci nem lenne alkalmas az androidos rendszer futtatásához.
-
válasz
bandigyerek #4038 üzenetére
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\CsEnabled (1->0)
Ha nem érted a fent írtakat, akkor ne csináld.
-
bojan
tag
válasz
bandigyerek #3809 üzenetére
Előszőr még 2A-s töltővel adták, de az igazából annyira lassan tölti, hogy használat közben és merül is közben. Utánna váltották 3A-ra. Azzal már sokkal jobb. Nekem Starcraft 2 közben is simán tölti.
-
sanyci
senior tag
válasz
bandigyerek #3801 üzenetére
Se a Miix 2 8-am, se a Xiaomi RedMI Note 4G-em nem volt hajlandó tölteni róla...
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #3576 üzenetére
Hát kábellel biztos
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #3573 üzenetére
Nem egyszerre a kettő, hanem vagy ez, vagy az. A vezeték nélküli azért jobb, mert TV-re kötve a gépről lehet kényelmesen játszani valamivel, de nem akar működni a beépített adóvevővel a program, így marad a kábel. A párosításhoz azért kell a kábel is, mert a kontroller a PS-re van beállítva, és át kell állítania a programnak a gép adataira, de ezt csak egyszer kell. Visszafelé ugyanígy zajlik, a PS-re kell kábellel rádugni, hogy a PS adatai legyenek a kontrollerben, onnantól azzal megy vezeték nélkül. Szóval korábban hülyeséget kérdeztem, nem a billentyűzet bluetooth-os, hanem a program nem szereti a beépítettet.
Amúgy akkor én is rendeltem egy ilyen microUSB-s átalakítót, meg most rá is ér, úgyhogy ebay-ről. 210 forint lesz ingyenes szállítással.
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #3562 üzenetére
Igen, asztali gépen használom is vezetékkel és bluetooth-on egyaránt. Ez a program bármilyen kontrollerből Xbox-os kontrollert csinál a játékoknak, minden funkciójával együtt (mozgásérzékelés, rezgés).
sanyci: Ez egy jó ötlet, csak nincs átalakítóm.
-
Saint
aktív tag
válasz
bandigyerek #3556 üzenetére
Sajnos azt gondolja, hogy a billentyüzet, és az egér BT-n kommunikál, de ez nem igy van, ha BT-n lenne a cucc, akkor minek összedugni, elvileg akkor vezeték nélküli technológia lenne, és a bill részben is lenne aksi, mondjuk elférhetett volna egy pótakkú oda,, jó is lett volna...
-
sanyci
senior tag
válasz
bandigyerek #3495 üzenetére
...sokat fogyaszt és van helyette SSD-m. Igaz nem 500-as, de nem is kell akkora az 1TB-s felhőhöz...
-
SharpSA
veterán
válasz
bandigyerek #3369 üzenetére
Na pont az ilyen apró hibák miatt töröltem mindent a készülékről és telepítettem egy 8.1 Pro frissített kiadást, amelyben csak a hivatalosan kiadott frissítések vannak, semmi egyéb változtatás.
Nálam olyat csinált a T100, hogy néha a bekapcsolás után ugyan wifi kapcsolat volt, de net nem. Újraindítás után már volt net is... -
SharpSA
veterán
válasz
bandigyerek #3339 üzenetére
Azt a rendszerből kellett volna kinézni annak törlése előtt... Ha ugyanolyan verziót raksz vissza, mint ami rajta volt, akkor talán a bios alapján automatikusan aktiválva lesz és akkor ismét ki lehet szedni. Talán...
-
pushalias
addikt
válasz
bandigyerek #3339 üzenetére
Leszedés előtt megnézhetted volna, mert van rá ASUS utility, de így már késő.
-
margithid
veterán
válasz
bandigyerek #2861 üzenetére
Ez nem erre lett kitalálva.
Én azon is csodálkozom, hogy a chrome-mal lehet böngészni egyáltalán.
Win7en nagyon memóriaigényes, win8on sokkal kevesebbet kér. -
válasz
bandigyerek #2518 üzenetére
Tegnap este óta úgy használom a gépet, hogy mint az éberségjelzőt nyomogatom a Win-gombot.
Eddig semmi nem eszik extra erőforrást, ha kilépek a böngészőből, azaz nem futtatok semmi programot az előtérben, akkor 1-%-os a processzorterhelés. Ha megnyomom a gombot, felszalad 20%-ra, aztán egyből visszaesik 1-2%-ra. Több száz megnyomás után sem akadt be semmi -- lehet, hogy az az oka, hogy nem használom a csempés felületet?
-
Blyan
félisten
válasz
bandigyerek #2518 üzenetére
Amúgy érdekes ez, múltkor itt szóbakerült, gondoltam majd csinálok képernyőképet. Hát, semmi nem történt, hiába nyomogattam, a Rendszermegszakítások továbbra is a 0.1%-on maradt.
Háhá, gondoltam, na lehet túl vagyok rajta. Aha! Tegnap véletlenül megnyomtam, 20%-on pörgött a drágaság izomból.. -
gghrtz
őstag
válasz
bandigyerek #2506 üzenetére
Nekem is. Remelem holnap mehetek a mediamarktba erte... Szerviz
-
axioma
veterán
válasz
bandigyerek #2420 üzenetére
Jovanna, nem ugy tunt mintha sokan hasznalnak netbook modban. Akkor marad a barkacsmegoldas, vagy gumirozott feluletu alatet (en inkabb ebben gondolkodtam, majd korulnezek ebay-en).
-
Blyan
félisten
válasz
bandigyerek #2100 üzenetére
upsz, a bios nem, mert tegnapi dátummal van egy újabb...
-
Blyan
félisten
válasz
bandigyerek #2100 üzenetére
Minden.
-
Blyan
félisten
válasz
bandigyerek #1725 üzenetére
A 2 giga ram miatt nem is érdemes 64 gigásat feltenni. Tök feleslegesen eszik többet.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
bandigyerek #1604 üzenetére
Nem kizárt.
Majd letesztelem. -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
bandigyerek #1600 üzenetére
Ha alvásba rakom akkor látom a routerren hogy fent van . Mobil routert használok, s az se kapcsol le mert fentartja a hálót. Levelek minden megjön. Letöltést még nem teszteltem
-
bounty123
őstag
válasz
bandigyerek #1593 üzenetére
Mármint a főképernyőn nincs, de azért nem túl bonyolult leállítani a képernyőről anélkül se (jobb szél, settings, power, shut down). De kb. fél perc alatt kitehetsz magadnak leállító csempét is a modern felületre: http://www.pcworld.com/article/2038647/how-to-create-a-windows-8-shutdown-tile.html
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
bandigyerek #1593 üzenetére
Én ezért raktam fel egy külsö prigit
Én se igazán bizok hogy sokáig fogja birni a bekapcs gom -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
bandigyerek #1590 üzenetére
Én felraktam update de semmi gond vele
mondjuk a fele se lett meg amit irtak
pl power gom metro felületen -
válasz
bandigyerek #1547 üzenetére
Igen, szerintem rossz példa az autós, mivel az autó feljavítása időt, erőfeszítést és pénzt igényel.
Egy alternatív startmenü viszont időt és erőfeszítést szinte nem, pénzt de facto nem.A rendszert pedig érezhetően nem fogja vissza.
Ráadásul jobb, mint a gyári -- nem véletlenül használtam már W7 alatt is Classic Shellt (a testre szabhatósága miatt). Androidos párhuzammal mondhatnám, hogy jobb is, hogy nincs benne az alap telepítésben, mert így én tudom kiválasztani a legjobbat, úgyhogy ne döntsék már el helyettem, hogy milyen programot használok.
Ettől függetlenül nem mondok ilyet, mert a StartMenü azért jól használható, és óriási baromságnak tartom a kihagyását. A ModernUI kezdőképernyője ugyanis annyira más, hogy nem helyettesíti. Lehet, hogy valakinek bejön, sokan meg tudják szokni, de egyszerűen más.De Te például már ezzel a párbeszéddel sokkal több időt és energiát áldoztál erre a problémára, mint amennyit egy alternatív startmenü vett volna igénybe.
Az pedig, hogy irreális paramétereket várnál a Windowstól, nem érv. Már az eddigi hardverigény-csökkenés is elég derekas. 512 MB RAM-mal már az XP is csak szenvedett -- egy friss telepítésű 8.1 azonos gyenge gépen érezhetően fürgébb, mint egy friss telepítésű XPsp3.
-
válasz
bandigyerek #1541 üzenetére
De mit nyújt a beépített startmenü, amit a ClassicShell vagy az egyéb utólagos startmenük nem?????????
MaCS
-
Egon
nagyúr
válasz
bandigyerek #1535 üzenetére
Szerintem neked nem egy hibridre, hanem egy laptopra van szükséged, legalábbis ebből a hozzászólásból ez jön le.
Mivel a T100 alapvetően egy tablet, amit lehet használni kvázi laptopként is, teljesen evidens, hogy 8.1-es Windows kerül rá: Win7-et nem nagyon tudnám tablet módban elképzelni (hiába támogatja az érintőképernyőket valamilyen szinten).
Ami a memóriát illeti: ezért (is) szemezek a Pavilion x2-vel: abban 4 GB ram van (no meg Atom helyett egy valamivel erősebb Pentium proci), és elvileg elérhető 128 GB-os háttértárral is, no meg a kijelzője is nagyobb picit (persze ennek megfelelően az ára is húzósabb sajna).
Sajnos a svájci bicskás hasonlatod abból a szempontból is megállja a helyét, hogy általában ezek az egybecuccok csak kompromisszumokkal használhatók adott üzemmódban (ahogy a svájci bicskában is van sörnyitó meg körömreszelő, mégis ha csak ezt a két funkciót akarom használni, de akár egész nap, akkor jobban járok egy "dedikált" sörnyitóval illetve körömreszelővel). Ennek talűán legszemléletesebb példája a kijelző felbontása: míg tablet üzemmódban használva, inkább legyen fullhd felbontású a cucc (vagy akár retina kijelző is jöhetne), addig desktop módban sok szempontból jobb a hd-ready (mivel nekem az utóbbi fontosabb, ezért csak a kisebb felbontású modellek jöhetnek szóba)... -
válasz
bandigyerek #1535 üzenetére
A 8.1 RAM-kezelése látványosan jobb, mint a 7-é. Nálunk ezt egy-egy 1, illetve 2 GB RAM-mal működő netbook és egy asztali ikerpár-PC is fényesen bizonyította, de tucatnyi cikket is olvastam erről.
Ezt a startmenümizériát meg komolyan nem értem. Három perc alatt lehet minden gyári startmenünél jobbat telepíteni. Én már a W7 alatt is ClassicShellt használtam, fel nem foghatom, hogy a számítógépes analfabétákon kívül kinek hiányozhat a Windowsból.
-
satz18
őstag
válasz
bandigyerek #1533 üzenetére
Leginkább a RAM. De ott van a boot idő, internet explorer.
-
válasz
bandigyerek #1530 üzenetére
A StartMenüre (a Win7-énél lényeges jobbra is) és a szabadon választható kikapcsolásmódra is számtalan megoldás van.
Erre a készülékre még akkor is értelmetlen lenne Win7-et telepíteni, ha történetesen meglennének a driverek -- a 8.1-nek ugyanis annyival jobb az erőforráskezelése. Ez nem maradiság kérdése, hanem a józan észé. Józan ésszel a Win7 szóba sem jöhet.
Bő három hónapnyi napi használat során még nem találtam nem működő funkciót, sőt, egyáltalán nem emlékszem megoldandó problémára.
-
válasz
bandigyerek #1522 üzenetére
Konkrétan mihez hiányzik a win7 driver? Megtetszett ez a készülék a specek alapján, de elgondolkoztatott amiket írtatok, így csak win7-tel használnám (van eredetim), ha vennék ilyet.
Szóval mi hiányzik hozzá, hogy jó kis stabil win7 gép legyen? -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
bandigyerek #1520 üzenetére
Közbe rájöttem én is
Elolvastam egy pár cikket
Ami zavar hogy a hibernálás nem jelennik meg.
Mindegy egy külsö progival megoldottam -
revolution86
csendes tag
válasz
bandigyerek #1431 üzenetére
usb Hubon kersztül meg fel ismeri a Nanopendrivokat
-
vlevi
nagyúr
válasz
bandigyerek #1431 üzenetére
Nem finnyas, hanem kerekperec le van irva, hogy az uefi csak fat-rol bootol. Ezert csinal pl. a windows egy kulon particiot meghajtojel nelkul, uefi boothoz, ami nem ugyanaz, mint a rendszer c: meghajtoja, mert az mar ntfs.
-
válasz
bandigyerek #1419 üzenetére
Most lehet, hogy megfogtatok, mert nem vagyok már biztos benne, hogy melyik megoldást választottam végül. Rákerestem a Google-lel, hogy melyik W8 widgetmegoldások tűnnek biztonságosnak, oszt telepítettem.
Jó eséllyel innen: http://www.win2008r2workstation.com/win2008r2/sidebar
És ezeket használom: http://addgadgets.com/
-
Atlantisz48
őstag
válasz
bandigyerek #1419 üzenetére
Az engem is érdekelne, főleg az ami kijelzi a CPU, és a ram terheltségét.
-
válasz
bandigyerek #1415 üzenetére
Mindezt értem, sőt, magam is így vagyok vele.
A W8 alatt egyszerre akar futni egy asztali gép és egy tablet, egymás közti mérsékelt átjárhatósággal.De azt még mindig nem értem, hogy miért lenne jobb a 7 mint a 8. Minden, ami a 7-ben van, elérhető a 8 alatt is. Rendes StartMenüt használok asztali widgetekkel -- igaz, kellett hozzá vagy három percet mókolnom.
A 8 viszont gyors, jobban kezeli a memóriát, és ha valamiért nagyon akarom, akár a ModernUI is itt van, de csak ha tényleg akarom.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
bandigyerek #1415 üzenetére
Az a gond, hogy nekem nem hibernálásból ébred 10 Mp alatt a rendszer, hanem a bekapcsolás ennyi...
ha érdekel akár videót is linkelek. AtivBook 4 8.1 + 256 Samsung SSD...
-
válasz
bandigyerek #1412 üzenetére
Oké, ez mind rendben lenne, de a Windows7-re visszatérés mennyiben is lenne megoldás?
Mi az, amit a 8 alatt nem tudsz megoldani, 7 alatt meg igen? Csak mert arra szólt az igényed, hogy a 7-re akarsz lemenni.
MaCS
-
zsola32
őstag
válasz
bandigyerek #1394 üzenetére
Apropó hibák
Belefutottatok már az "sdbus internal error" hibába?
Tipikus win 8.1 betegség, nálam napi 1x előjön. (kb. 4 napja)
Gép lefagy, majd újraindul....
Talán a beigért frissítés megoldja a problémát. -
válasz
bandigyerek #1392 üzenetére
Áruld már el, hogy mégis mi a rossz a W8.1-ben a W7-hez képest! Túl kevés a foglalt RAM?
Én egy jó bő éve tértem át a 8-ra, de őszintén szólva semmi negatív különbséget nem tapasztalok a 7-hez képest.
Maga a rendszer jó, a felület meg három perc alatt testre szabható -- ModernIU-t az használjon, akinek bejön, nekem nagyon nem. Szerencsére csak közvetlenül a telepítés után nagyon rövid ideig kell látnom a csempéket, nekem a StartMenü jön be rendes ablakos programokkal.Üdv: MaCS
-
Eltomi
tag
válasz
bandigyerek #1394 üzenetére
Ez van, ezt kell szeretni (mondjuk én történetesen imásdom a Win 8-8.1-et, az asztalimon is az van, de eléggé megoszlanak a vélemények róla). Asszem a Samu kidobott pár éve egy Galaxy Tabot (nem tudom, hányast) Win7-tel, ha annyira az kell.
-
Eltomi
tag
válasz
bandigyerek #1392 üzenetére
Megnyugtatlak, Win 7-tel méginkább szentségelnél, mert
1. nincs hozzá drivercsomag,
2. rossz a touchscreen-optimalizáció,
3. veszted a garanciát.Még ha így is akarod, USB kulcsról elvileg megoldható, de nem vennék ár mérget, hogy működne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged