- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
XabaS
csendes tag
Köszi az infót. 4 óra nem volt neki elég. Meguntam, és újraindítottam. Valahol belefagyott az újraindításba, ezért hosszan nyomva a bekapcs gombot leállítottam. Normál bekapcsolás, ellenőrzés, és megy. Már két hónapja nem volt frissítés! Hogy történt, nem tudom.
Ha minden ok, akkor frissítek 10-re. Bár lehet, hogy nem ártana neki 1 újrahúzás, aztán menne fel a 10. Mit javasoltok?
-
han_lev
senior tag
Ezalatt a rendszerkép biztonsági mentését érted, gondolom. Ezt találtam.
Ezzel lementi a EFI particióképet, a win rendszert meg még valamit.
Most éppen az sd kártyára ment, de közben kiírt valami érdekességet. Azt írta hogy cimkézzek meg egy lemezt, és helyezzzem be az E meghajtóba.... ami az SD kárya ...
Leokéztam, azt mondta nem sikerült, aztán folytatta a mentést.. ??Érdekes.
-
Patens
csendes tag
Nálam rendesen működik a Posta/Hotmail/Outlook csempe. Ha levelet kapok, akkor látom az élő csempén.
Az akkumulátor állapotát pedig egy Battery Meter nevű Win7-es appal lehet a legegyszerűbben szemmel tartani. Ez az asztali alkalmazások egyike (jegyzet, időjárás stb.), amiket sokak bánatára kivettek Win8-ból. Nem élőcsempés megoldás, de jobb, mint mindig rápöttyinteni a tálcán a kis ikonra. Plusz elég sok mindent ír is (kalkulált hátralévő idő, merülési, töltési, maximálisan megengedett töltési szint). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS TUF Gaming F16
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest