- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
válasz
malnabokor #5757 üzenetére
Bármilyen microUSB-s töltő tölti, de az 5Voltosak elég lassan, a gyári talán 9Voltos lehet...
-
sanyci
senior tag
válasz
---gabika--- #5752 üzenetére
Nekem van egy t100tam-om, halódó érintőképernyővel, nem akarod kombinálni?
A kijelző okés, csak a tapi makrancoskodik... -
sanyci
senior tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy meggárgyult az érintőkijelző?
A közepén úgy érzékeli, mintha folyamatosan nyomkodnám.
Levettem már a védő fóliát is. de az sem segített, végül ki kellett lőnöm az i2ch HID eszközt, így persze nincs érintőképernyő, de a hiba sincs.
Van valami diagnosztikai program, amit le lehetne futtatni? -
sanyci
senior tag
válasz
Balázs1986 #5637 üzenetére
Ez mókás, mert én meg azért nem tudok 64bitesre áttérni, mert nem engedi a BIOS...
-
sanyci
senior tag
Van olyan, akinek lement a 1607-es frissítés, nekem már vagy 10x szállt el és állt vissza a 1511...
-
sanyci
senior tag
Win10 alatt állandóan elszáll a képernyő-érintés, az ICHeszközöknél elég letiltani és újra engedélyezni, hogy megjavuljon, de tablet módban ugye ez esélytelen...
Járt valaki így? Meg tudta oldani? -
sanyci
senior tag
Háát, pedig ez nem egy axióma.
1 éven belül áttérhetsz ingyen W10-re, ami ingyenes marad. örökre.
Azonban a W11-ért majd fizetni kell, de a W11-et is W10-nek fogják hívni, meg a W12 is...
Kb. úgy kell érteni, hogy a W10 biztonsági frissítései ingyenesek lesznek, de az új funkciókért (mondjuk a W10 elektromos-autó op.rendszer online szinkronjáért) fizetni kell majd... -
sanyci
senior tag
válasz
Darko_addict #4510 üzenetére
Ha van otthon routered, akkor otthoni hálózaton tudsz kapcsolódni...
-
sanyci
senior tag
válasz
Darko_addict #4491 üzenetére
A T200-asban állítólag meg van a HDD helye, de az is csak 7mm-est fogad...
-
sanyci
senior tag
válasz
Kovács Zoli #4435 üzenetére
Automatikus...
-
sanyci
senior tag
nincs összehasonlítási alapom, de a kamera max. Skype-ra jó, a touchpad-ot meg nem használom, mert bt-s egerem van.
Viszont nekem kiváltott egy 4gb ram-os core2duo-os középkategóriás notit és átlag napi 4 órás használattal kétnaponta töltöm... (főleg netezek, chrome-mal; böngészés, webadmin, fb page management, stb.)
Ja és eddig semmi bajom nem volt a töltéssel, illetve csak annyi, hogy a gyári 3A-es töltő srmmi mást nem tölt, viszont a 700mA-es Nokia töltőm és a 2A-es Xiaomi töltőm is tölti, csak kicsit lassabban...
Ja, és elméletileg a gyorsabb procis mind alu... -
sanyci
senior tag
Őőő... nem értelek. Egyértelműnek tűnik, hogy nem volt bedugva/bekapcsolva a töltő, ha nem töltött fel... becsukva meg nem merül le reggelre, hacsak nem maradt valami energiaéhes cucc beragadva, ami nem engedte aludni a rendszert...
Mellesleg max. töltésről nálam nem merülne le reggelig, még ha dolgozna is... olyan keveset alszom... -
sanyci
senior tag
LiPol akksinál a szabály:
minél ritkábban tölteni, sose teljesen lemeríteni...
(Normális cég eleve úgy tervezi, hogy az eszköz nem tölti 90% fölé és nem meríti 10-15% alá az akkut, bármit is írjon ki
(értsd: valós 90%-nál jelez full akksit és 15%-nál üreset a kütyü) -
sanyci
senior tag
válasz
citqwert2009 #4154 üzenetére
Nem lehet olyan rossz, ha Glonass-t is tud...
én ezt vennén, látatlanban... -
sanyci
senior tag
válasz
citqwert2009 #4150 üzenetére
Kb.
A miix-emben lévő gps is kb. max a járást találta el... -
sanyci
senior tag
válasz
citqwert2009 #4148 üzenetére
Egy ilyen jobb megoldás:
http://m.ebay.com/itm/360887923439?nav=SEARCH
-
sanyci
senior tag
válasz
flegga92 #4117 üzenetére
Vannak gyártók, akik az akku elméleti maximális kapacitását tüntetik fel, vannak akik a gyakorlati/valós kapacitás átlagát, és vannak olyanok, akik az akkuból a kezelőszoftver által kihasznált kapacitást (a valós 80%-a, az elméleti maximum kb. 65-70%) tüntetik fel...
Ezért van, hogy sokszor nem értjük, hogy a kisebb akksi miért bír többet, ugyan azzal a terheléssel... -
sanyci
senior tag
Nem mindegy, hogy tudja-e a tv, vagy csak elő van készítve!
Ha nincs wifi a tv-ben, akkor kell valamilyen adapter, de akkor már olcsóbb, ha nem gyári wifi-t, hanen noname dongle-t veszel. De sima LAN-on keresztül a DLNA-nak mennie kell, ha ugyan arra a router-re csatlakozik a tv lan-on és a tablet is wifi-n... -
sanyci
senior tag
-
sanyci
senior tag
válasz
Den Hadnagy #3963 üzenetére
Ha az enyémek megjönnek, küldök belőle, ha nem rontom el a felrakást...
-
sanyci
senior tag
válasz
laccy88 #3829 üzenetére
??? Ki mondta, hogy a készülékbe lenne a data-rövidzár, én is a töltőkábelről beszéltem...
Nekem a 3A-s nem tölti se a Miix 2 8-at, se az S4 mini-t, se a Xiamomi RedMI Note-ot, csak a T100-at...
A TDK, meg a szokásos mágneses zavarszűrő, amit én leginkább nehezékként használok, hogy a kábel súlya ne rántsa le a töltőfejet az éjjeliszekrényről... -
sanyci
senior tag
Értem én, de ha a töltőkábelre Data-rövidzárat teszel, attól még minden mást tölt!
Én pl. ilyen kábeleket gyártottam Samsungok gyorstöltésére...
A 3 Amperes töltőbe valami olyan okosság kell, hogy ha a töltendő cuccban nincs benne valami, akkor az nem ad le áramot...
Az meg nem lehet Data-rövidzár, mert akkor nem menne az OTG... -
sanyci
senior tag
Most vettem észre a kábelen.
Ezek szerint csak van benne valami intelligens elektronika, ami nem enged mást tölteni vele... -
sanyci
senior tag
válasz
Den Hadnagy #3815 üzenetére
Már jeleztem, hogy nincs külön kábel, mert szerelt...
Valaki kipróbálná a 3Amperes töltőjét mondjuk a mobiljával, hogy tudjam, hogy egyedi eset-e? -
sanyci
senior tag
válasz
Den Hadnagy #3805 üzenetére
A gyári 3Amperes töltőnek szerelt kábele van és szépen tölti is a tabot, csak mást nem tölt...
-
sanyci
senior tag
válasz
bandigyerek #3801 üzenetére
Se a Miix 2 8-am, se a Xiaomi RedMI Note 4G-em nem volt hajlandó tölteni róla...
-
sanyci
senior tag
Sikerült valakinek a gyári 3Ah-ás töltővel bármi mást tölteni, mint a T100-ast?
-
sanyci
senior tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a gép nem hajlandó elaludni?
Ha lecsukom a a fedelet, becsukom a tokot, ha megnyomom a bekapcsológombot, akkor elalszik, de magától nem...Próbáltam az energiagazdálkodási beállításokat, de minden be van állítva és mégse működik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- Magyar az űrben
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged