- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
miklos2 #5764 üzenetére
Nekem is szenvedős volt, én így csináltam:
1, Dugd rá a töltőre.
2, Energiagazdálkodási beállításoknál a frissítés idejére átmenetileg lődd be úgy, hogy hálózatról soha ne menjen le alvóba, és a képernyő se kapcsoljon le soha.
3, Indítsd újra, és indítsd el a frissítést.
4, Várj türelmesen, és amikor kell indítsd újra.
5, Done (vagy GOTO 4)
-
válasz
Crystalheart #5680 üzenetére
Oké, köszi!
-
válasz
Crystalheart #5678 üzenetére
Semmilyen papírt nem kell bemutatnom?
És ha valaki csak "fellelte" az adott készüléket? -
Üdv!
Szeretném kérdezni, hogy az Asus 2-in-1 táblákat javítják csak sorozatszám alapján, vagy mindenképpen kell hozzá számla / garijegy?
Köszi!
-
Illetve tévedtem: csak akkor megy így, ha korábban W10 volt rajta, egyébként W8.1-et kell felraknod, azt frissítened W10-re. Onnantól kezdve mehet bármikor alapból a W10 is.
+szerintem ITT több választ kapsz. -
Üdv!
A 32GB-os T100TA-hoz hasonlóan a T100TAM-ben is van +8GB a Recoverynek?
-
A T100TA-nak nem vagyok elájulva a billentyűzetétől, állítólag az Acer-é jobb, és kiállított példányokat megtapogatva mondom, hogy ez igaz lehet.
Pendrive-ot én is mindig leválasztom, de a HDD esetében ez elég macera. Szvsz.
Igen, ez egy jó módszer lehet a recovery eltávolítására, nem gondoltam rá. Köszi!
-
A sima 32GB-os T100TA-mon kb. 17GB hely marad a frissített W10 mellett, és 27 GB-nak mutatja a teljes meghajtót, szóval recoverys.
Az 500GB-os változatoknál ha szétkapcsolás előtt le kell választani, akkor ez azt jelenti, hogy csatlakoztatáskor is jóvá kell hagyni a plusz meghajtó elérését?Az Acer-ről valahol azt olvastam, hogy egy rémálom a recovery eltüntetése. Ez igaz?
És a frissítés W10-re?
W10-zel jobb lett valamivel az üzemideje? Csak mert a tesztben a 7 óra nem egy bajnok - bár a HDD használata gondolom még tovább csökkenti. -
Üdv!
Került hozzám egy angol lokalizációs T100TA (Z3740, 2GB, 32GB, Win10, gyári visszaállítással), és lenne néhány kérdésem a tapasztaltabbakhoz.
1, Hogyan tudnám teljesen magyar nyelvűvé varázsolni?
2, Gyári visszaállítás után drivereket hogyan tudom telepíteni?
W10-hez ráadásul elég kevés driver elérhető - a többi legyen a W8.1-es?3, A dokkolónak csak a billentyűzet része működik, a touchpad nem. Drivert kellene telepítenem (visszaállítás után), hogy működjön.
4, A dokkoló touchpadjének a bal alsó része bal klikk esetében le akar süllyedni, mintha nem lenne alátámasztása, így klikkelni sem sikerül. A pad középső felén már elfogadható a működése.
Ezt hogyan tudnám házilag helyrehozni (gari nuku)?
Csavarozzam szét a dokkolót, és rakjak valamit alátámasztásként a touchpad alá?Köszönöm!
-
Üdv!
Mi a helyzet az újracsomagolt T100-akkal?
Ezek kiállítási / demo példányok lehettek?
Vett már valaki ilyet? -
Köszi a véleményeket, még meggondolom!
-
Igaz, 95k-tól be lehet szerezni.
De asszem' inkább aprós üzlet lesz belőle...Aki műanyag burkolatút használ, annak voltak már gondjai belőle?
Persze B.i.L-en kívül... -
Jó hír! Az különösen tetszik, hogy a 64GB-os verziónál csak 50 ojróval fáj többe a 64+500GB-os változat: zéró felár van rajta, a 15k gyakorlatilag a bolti HDD ára.
Nesze neked MS, ezért maradt a raktárban a sok Surface! -
Megnéztem a játékvideókat, és hát tényleg nagyot dobbantott az Atom, ez már valami!
Mit tudhat akkor a Kabini? -
ASUS Transformer Book T100 Review: Redefining the Entry-Level Windows Notebook
Itt elég jókat írtak róla, de a játékos teszteket én hiányolom. -
De nagyjából egy árban vannak.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a kétcsatornás memóriát lesz-e lehetőség a gyakorlatban használni, vagy itt is csak egy slot lesz - neagyisten az alaplapra forrasztják itt is a RAM-ot...(#174) satz18
Tényleg, erre nem is gondoltam - akkor nem is kérdés, hogy melyiket választanám!
Vajon Kabini-vel is jönnek hasonló gépek? -
Ez a Z3740 mennyivel jobb / másabb a Z3740D-nél?
Nem nagyon látom a különbséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest