- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saint
aktív tag
válasz
BullZeye #3653 üzenetére
Sajnos igaz, hogy usb2.0ás a kártya olvasó, de a Samsungot nem ajánlom, mert nekem 2 db-ot is ledobott, a boltba vissza vittem a géppel együtt, és ott is ezt csinálta egy vadi újjal, igy Kingstonra cserélték, hiába nagyon gyors a kártya 90/45MB, csak a negyedével ketyeg, az usb 2.0 korlát miatt.... ez van, nekem is egy 64GB-os Kingston van benne, és elég jónak tűnik, a rendszert nem gyorsitja semmivel, de tárhelynak tökéletesen megfelel....
filmezni, zenélni, fényképekre, nagyon jó a kártya...
-
Saint
aktív tag
úgy cseréld ki, hogy ne legyen nyoma hogy szétszedted, és ha gond van a géppel, tedd vissza a hdd-t, de ha hivatalosan akarod akkor vidd be a boltba ahol vetted és cseréltesd velük ki, igy biztosan nem vész el a garancia, de az nem lesz ingyen,,,..
én is szétszedtem [okosan], ki akartam a vinyóját cserélni egy 2TB-ra, de sajnos 7mm-es benne az 500GB-os vinyó igy nem lehet bele tenni a vastagabb 9,5mm-est, igy ez ugrott.... -
Saint
aktív tag
válasz
bounty123 #3605 üzenetére
Szerintem nincs nagy gond a sebességgel, ha egy SSD lenne benne annak biztosan örülnénk, de akkor tutira vagy 20.000 -rel drágább lett volna, amire meg ezt használjuk arra tökéletesen megfelel, nekem nagyon bejőn ez a kis masina...
cseréljétek ki a vinyót ssd-re és máris megvan a sebesség, lehet már kapni 1TB-os 7mm-es ssd-t is szóval a lehetőség biztositva van
az hogy az ára horror az más téma, a pénz a legkevesebb /legalábbis nekem kevés van/
-
Saint
aktív tag
elviled a BT 3.0 - 4.0 az 8 eszközt tud kezelni egyszerre, a papirforma szerint 1 mpbs a sebessége, szóval lehet rá kütyüket kötni...
én még ne próbáltam 2 eszköznél többet, de már ez is haladás, hogy nem csak 1-et kezel...
-
Saint
aktív tag
válasz
bandigyerek #3556 üzenetére
Sajnos azt gondolja, hogy a billentyüzet, és az egér BT-n kommunikál, de ez nem igy van, ha BT-n lenne a cucc, akkor minek összedugni, elvileg akkor vezeték nélküli technológia lenne, és a bill részben is lenne aksi, mondjuk elférhetett volna egy pótakkú oda,, jó is lett volna...
-
Saint
aktív tag
válasz
#58000384 #3554 üzenetére
biztos, hogy nem BT-n kommuikál ez a dokkolós bill, mert nálam be sincs kapcsolva a BT és van billentyüzet és egér is.. ez USB-HUB-on keresztül kommunikál, és a BT benne van a Tablett részébe..
Gépház/gép és eszközök/Bluethoot.. itt lehet bekapcsolni.... a billenytyűbe csak egy usb-hub 3.0, és egy sata vinyó renszer van, már amelyikben van vinyó.... -
Saint
aktív tag
válasz
stewe780 #3536 üzenetére
eléggé drága ez ahoz, azért nézz utána nehogy kevés legyen neki a tablettből kapott áram, mert az usb3 nál ez gond szokott lenni, hogy a kűtyűk amiket rádugsz felemésztik azt az áramerősséget amit a csatlakozó kiad,, esetleg olyat nézz amihez van külső táp is, de az meg nem olyan mobilis, ha nincs 230 volt a közelben...
-
Saint
aktív tag
Sajnos nem szereti a samsung SD kártyát a kütyű,, én vissza vittem a boltba kártyástúl, egy vadi újat bele tettek egy ugyan olyat és ugyan úgy ledobta,, aztán egy Kingstont tettünk bele , azzal nem volt gond,, valami baja lehet a samsungokkal, mert altatás után sem jőn vissza sok maszirozás árán lehet vissza kreálni, hogy lássuk a tartalmát, ugyhogy megérett a cserére.....valami bibi lehet a samsung SD-ben levő chippel...
-
Saint
aktív tag
vigyázzni, kell mert amelyik asusba, nincs benne a vinyó, utólag nem tudsz bele rakni, mert a billentyűzet részébe nincs ott a hely, kialakitva, vagyis ezekhez két fajta lett legyártva....
szerencsére én a vinyós verziót vettem meg,, ki is akartam cserélni az 500-as vinyót 1-2 TB-re de sajnos a szétszedés után láttam, hogy nem lehet, a 9,5-es nem jó hozzá, igy marad az 500GB-os benne, de mondjuk elég is...
nekem nagyon bejött ez a cucc, vettem hozzáíegy minőségi Bugatti tokot, nagyon okés...
eléggé jó, el van találva a gép, mondjuk 4GB ram jobb lett volna, és ha lett volna egy usb 3-as a tablett részén azzal is nagyon korrekt lett volna.. de hát ez van...nem lehet mindent 120,000-be belepréselni.....
-
Saint
aktív tag
válasz
The Exiled #3507 üzenetére
ez nem is rossz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged