- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
ImpersonatoR #4128 üzenetére
Nem látom okát, hogy ne lehessen.
-
Blyan
félisten
válasz
bandigyerek #4093 üzenetére
Lenne, de ez az Atom proci nem lenne alkalmas az androidos rendszer futtatásához.
-
Blyan
félisten
Reggel találtam a notebook.hu katalógusát a postaládában. 64+500GB-os T100TA, + Lumia 630 139.990 vagy valami ilyesmi 140K alatti áron.
-
Blyan
félisten
Tudtok olyan BT egeret ajánlani, amihez nem kell külön vevő usb-s egység, hanem a gép saját BT moduljával működik?
-
Blyan
félisten
válasz
lafaty80 #2814 üzenetére
Szerintem ha le van töltve és telepítve van, akkor a gépen lévő mindegyik fiók tudja használni. Xboxon is így megy pl.
Van több fiókom, egyik USA más HUN régiós. Amit az USA régióssal vettem meg, a másik profillal bejelentkezve is tudom használni - addig, amíg a gépen megtalálható a program. -
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
flegga92 #2659 üzenetére
Nekem van fent Chrome és használom is olyan dolgokra, amikre éppen speciálisan kell (bankos dolgokra, vagy olyan helyen, ahol Flash-re van szükség, mivel ez utóbbit az IE-ben letiltottam).
De általános böngészésre a Metrós IE-t használom, 10 tabbal megelégszik olyan 200-250MB memóriával, ellentétben a Chrome, ami két tab után gigánál többet zabár.... ami lássuk be, hogy 2 GB RAM-nál nem túl egészséges. -
Blyan
félisten
Nem annyira vészes az akkusidőkülönbség (8-10%), legfeljebb akkor,ha a HDD használatban van, de az meg ugye nem túl fair hasonlítás.
Viszont a vastagság és felesleges meghibásodási esély már jelentősebb különbség. Na de mindegy, megvettem, nem bántam meg. Ha elég sokáig kihúzza nálam, akkor majd a hdd helyére megy egy 128-as sdd oszt ennyi. -
Blyan
félisten
Bővíthető RAM abszolút nem létezik a kategóriában és nem hiszem, hogy fog. Lehet lesz majd 4 gigás változat, de hogy bővíthető nem lesz, az elég fix.
Ha 64bitre utazol akkor Surface pro-t kell venni vagy hasonlót abban az árkategóriában, vagy egy nem hibridet (pl. Asus X200-as, 4 giga RAM, 64-bites Win8.1, vagy hasonló netbook).
-
Blyan
félisten
válasz
bandigyerek #2518 üzenetére
Amúgy érdekes ez, múltkor itt szóbakerült, gondoltam majd csinálok képernyőképet. Hát, semmi nem történt, hiába nyomogattam, a Rendszermegszakítások továbbra is a 0.1%-on maradt.
Háhá, gondoltam, na lehet túl vagyok rajta. Aha! Tegnap véletlenül megnyomtam, 20%-on pörgött a drágaság izomból.. -
Blyan
félisten
válasz
margithid #2508 üzenetére
A Windows gomb az utolso nyitott alkalmazás es a csempes fokepernyo között váltogat.
Ha nincs nyitva semmi, akkor értelemszerűen nem történik semmi - ahogyan a billentyűzeten lévő és a szoftveres gomb is a charms baron. Ez a dolga, igy kell működnie.
A baj az, hogy a fizikai oldalsó gomb olykor -valszeg driver hiba miatt - felporgeti a rendszermegszakitasokat.
Bar hozzateszem, ez változó, nekem is van, hogy megtörténik, van hogy nem.
Van aki sosem tapasztalta ezt. -
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
JockeyEwing #2464 üzenetére
Mert nem megy az az izé rendesen szerintem.
-
Blyan
félisten
válasz
JockeyEwing #2434 üzenetére
Most éppen nekem nem csinálja.
Pár hete szétpörögte magát az proci, azóta nem is nyomta meg - bár baromira nem is áll kézre, a szoftveres windows gomb sokkal használhatóbb jobb oldalon a chamrs baron.
-
Blyan
félisten
válasz
JockeyEwing #2432 üzenetére
Sose, nekem minden oldalsó windows gomb nyomásra 20%-os processzor zabálás indul, mert a rendszermegszakítások ennyin kezd pörögni, újraindításig meg sem szűnik, csak lezabálja az akksit.
Bár.. lehet rád férne egy bios frissítés, mert emlékeim szerint egyik update pont azt hozta, hogy nem lehet sleep állapotból visszahozni a gépet a fizikai windows gombbal.szerk:
ja nem, az lehajtott állapotban tiltott (ami ésszerű is) Remove wake-up function of Windows key when lid closed
-
Blyan
félisten
válasz
JockeyEwing #2428 üzenetére
Mármint hogy ne jelenjen meg? Tudtommal nem.
-
Blyan
félisten
válasz
margithid #2288 üzenetére
Ha majd lesz olyan megfelelője, akkor lehet azzal hasonlítani.
Az Androiddal és iOS-szel egyelőre a Windows RT-t lehet hasonlítgatni, onnantól kezdve, hogy az X86-os támogatást is nézed már abszolút nem egy ligában játszanak, gyakorlatilag mindennek csak a hw szab határt.Most őszintén, egy Surface Pro 3-at hogy és miben hasonlítasz össze egy iPad vagy Galaxy Note tököm tudja mivel?
-
Blyan
félisten
válasz
margithid #2286 üzenetére
Már csk azt érteném, hogy az android hogy a francba kerülhet bármiféle összehasonlításba ezzel?
Ez egy asztali windows 8.1, egy teljes értékű x86-os desktop operációs rendszer, hogy tudod mellé tenni az Androidot, ami egy mobiloprendszer?Mert ha még ezen Windows RT lenne, akkor talán érteném, de így?
-
Blyan
félisten
Nem, nem normális, de nem találtam még egyetemes megoldást rá.
A tranformerforumon olvasva az látszik, hogy a legtöbbeknek az jött be, hogy airplane mode s billentyűzetről levéve fogyaszt a legjobban.Én általában kikapcsolom, vagy az aktiváltam a hibernálást és oda küldöm. Ki tudom várni azt a 15-20 mp-et mire újra él a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged