- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
b_alazs #4440 üzenetére
360 internet security
Asztali gépen (és a cégnél mindenkinél) is ezt használom. Kis erőforrás igény, és megbízható védelem. (tesztek szerint is bőven bent van a top3-ba) -
Maxtreme
addikt
válasz
Kovács Zoli #4384 üzenetére
Valószínü üveg ez, mert mindig sokkal hidegebb mint a készülék többi része
(nekem még a műa jutott)
-
Maxtreme
addikt
Srácok nálatok a wifi-vel minden okés? Nem egy olyan rooterrel találkoztam már amit a noti egyszerűen pár perc után nem hogy eldob, hanem a kapcsolat átlép korlátozottba, és a net megszűnik létezni
A szóban forgó rooterek egy részére próbáltam telefonnal is rákapcsolódni, ott nincs baj (s5).Ahogy nézem egyébként, lehet furán hangzik, de hálózati forgalomfüggő a dolog. Ha nem töltök le semmit, van mikor akár fél órán át is működik tökéletesen, ellenben ha megy torrent vagy youtube akkor 4-5 perc után KO van.
Mi a túró lehet ez?
-
Maxtreme
addikt
Tegnap rászántam magam és csináltam új MS fiókot (ha valaki nem emlékszik miért volt erre szükség és érdekli, olvasson kicsit vissza)
Jelentem hogy a régi fiók leválasztása, ls az új hozzáadása után semmilyen áruházból telepített program nem tűnt el!!
Ez esetleg hasznos lehet annak aki hasonló cipőben jár mint én. -
-
-
Maxtreme
addikt
Nem tudom esett e szó a dologról, de még egy tulajdonságát érdemes megemlíteni és kiemelni ennek a kis kütyünek, ez pedig a hangminőség.
A munkám miatt elég sok laptoppal dolgozok (hangtechnikus vagyok) és ki merem jelenteni hogy ebben a szegmensben a Transformerbook bizony bőven az élmezőnyben jár.
Erősítőre kötve nem igazán alapzajos, (egy kicsi van de ezt főleg a HDD okozza), kellemes dinamikus hangja van, egész bika teljesítményű kimenettel.Sok, sokkal drágább laptop nem szól így ahogyan ez.
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
válasz
JockeyEwing #2416 üzenetére
na ezt már én is meg akartam kérdezni.
Ráadásul nekem eltűnt valamiért a startmenüből is. -
Maxtreme
addikt
igen én is találkoztam pár régi címmel amik érthetetlen módon igencsak gyatrán teljesítettek a cuccoson. (szerintem a kulcsszó az optimizáció,...erre a hw-re érthető módon egyik sincs igazán optimizálva. meg a w8-ra se ugye) ami viszont fura hogy az egész korrekt látványvilággal rendelkező asphalt8-at és GT racing 2-t simán megeszi.
Amúgy azért én találtam egész korrekt minőségben és sebességgel játszható címeket is. (Swat 4, c&c generals, tiberium wars, stb - amiket pár hete írtam.
)
-
Maxtreme
addikt
válasz
margithid #2331 üzenetére
sima csavarral van összerakva.
Persze onnantól a garancia érdekes kérdés.De egyébként ez csak úgy átfutott a zagyamon'
Elég lesz így sztem a 64-es microsd-vel.Más: Észrevettem tegnap egy érdekes anomáliát.
El nem tudtam képzelni hogy mitől van az hogy pár játék egyszer mikrolagol (periodikusan akadozik) néha viszont semmi baja.
A megoldás a wifi. Ahogy letiltom mindjárt jó. Ne kérdezzétek..Majd felveszem a kontaktot az Asus programozóival hátha tudják a megoldást:
-
Maxtreme
addikt
válasz
MaCS_70 #2327 üzenetére
Most lehet hogy óriási f*szságot fogok mondani, de nem baj megkockáztatom.
Nekem úgy tűnik mintha a samu szemmel láthatóan vékonyabb lenne mint a többi microsd. Nem lehet hogy a gyengébb, nem annyira rugózó érintkezőkkel ellátott foglaltok nem igazán kultiválják, és az esetleges mozgatástól nem mindig érintkezik? -
Maxtreme
addikt
válasz
Tomeeka28 #2323 üzenetére
Akkor rajtam átok ül
Anno a 8gb-s samut a zte blade telefonom, illetve a 16-os a gainward tabletem is eldobálta.Ehhez is csak azét vettem samut mert nem volt más.
Akkoriban olvastam is (ha jól rémlik pont ezen a forumon) hogy samu microsd-t nem ajánlanak tablethez és telefonokhoz pont emiatt.
-
Maxtreme
addikt
Jó tanács, ha ebbe akartok microsd-t venni, bármit csak samsungot ne!
Nem tudom olvastátok e, de napokban/hetekben írtam hogy nálam folyamatosan eldobálja a cuccos a 64gb-s class 10-es samu microsd-t.
Nos 3 napja használok 64gb-s kingston class10-es microsd-t, ezzel semmi baj.Szal ja. Ennek is samsung undora van mint anno mobil eszközömnek is.
szerk: Ja és ezzel nem kellett szenvedni hogy felismerje. A Samut úgy kellett 30x belerugdosni hogy egyátalán észlelje hogy ott van.
Most elsőre ment a dolog. -
Maxtreme
addikt
azért linkeltem mivel az jobban notebook mint tablet ha érted mire gondolok.
(meg mint írtam ez lenne a másik alternatíva ami neked jó lehetne)
Meg olcsóbb is. (nyilván ssd-vel már nem)
De jah. Maradj az Asusnál.Én cserélnék, de az enyém HDD-s. Mondjuk épp áttenni át lehet, csak onnantól a garó a nagy kérdés. (meg amúgy a cserebere miatt is)
-
Maxtreme
addikt
a HDD-t bármikor ssd-re tudod cserélni.
Na a venti már fogósabb kérdés, nagyobb teljesítményű notiknál az esetek 99%-ában ugyebár az van.Hirtelen ez jut csak eszembe ami megfelel a kritériumoknak, viszont dolgom még nem volt vele.
Amúgy félre ne érts, nem akarlak lebeszélni az Asusról mert tényleg pöpec kis készülék... és ahogy olvasom az elvárásokat, valóban ez lesz a Te embered, tablet ide v oda.
-
Maxtreme
addikt
Szerintem ha nincs szükséged a tablet funkcióra, akkor ne ezt vásárold meg. Kicsivel többért sokkal jobb Hw-el felszerelt nagyobb kijelzős notebookokat lehet vásárolni.
Arra azért vigyázz hogyha folyamatosan töltőről használod a notit, az aski meg fog dögleni kb 1 éven belül.
-
Maxtreme
addikt
Ezzel a skype-os kérdéssel én is szívtam.
Sajnos a bootból nem lehet kiszedni, mert szerves része a win8-nak, és állandóan fut.
Egyik megoldás ha kijelentkezel belőle. Igaz akkor is fut, de legalább nem zaklatják az embert ha nem akarja.
A másik megoldás hogy eltávolítod, és felteszed a classic skype alkalmazást. -
Maxtreme
addikt
Hát basszus én a kritériumoknak megfelelő töltőt, max sing-yun cégektől származót találok..
pl ez akár jó is lehet, csak ez így nagyon izé... Nem szeretném ha a fosadék adapter miatt lenne baja a cuccnak.Számítógép táppal és mobil eszköz töltővel nem szeretek kísérletezgetni..
-
Maxtreme
addikt
az az igazság hogy annyira nem szoktam méregetni de kb 1 órája tettem fel töltőre a cuccot, akkor volt 55%-on. Most 96%-nál tart.
Ebben volt 2 bekapcsolás, és kb 5 perc használat.A töltő csatija szerintem szabványos, legalábbis a képből ítélve. Próbálj bele 1 sima micro usb kábelt.
-
Maxtreme
addikt
válasz
LordRajZoL #2243 üzenetére
csak épp az én töltőmön levő kábel fix.
-
Maxtreme
addikt
Erősen gondolkozok azon hogy elteszem a gyári töltőt "rosszabb időkre" mert kezd a kábele igencsak durván kinézni. Nem véletlen aggódtam én az iszonyat merev kivitel miatt. (3 amperes verzió)
Pedig nagyon vigyázok rá, külön táskában tartom mindig normálisan feltekerve..Hol lehet Mo-n NORMÁLIS MÁRKÁS nem csingcsung 5v/3A-s töltőt venni?
-
Maxtreme
addikt
nálam viszont a 64gb/class10 samut evo-t random időközönként eldobálja
Ezek szerint még mindig igaz az a "városi legenda", miszerint samsungot nem ajánlanak tabletekhez és telefonokhoz. (anno a gainward tabletem, és a zte telefonom is ugyanezt művelte a samsung kártyákkal)
Azt hittem mára ez már normalizálódott, ezek szerint mégsem. Az előző 16-os Kingston-al vidáman elvolt az Asus. -
Maxtreme
addikt
Kíváncsi lennék azért arra hogy ekkora kijelzőn, FHD felbontásban, kinek mennyire lennének olvashatók a weboldalak..
Másrészről meg ha megnézed. minimum kétszeresét kell azért kicsengetni a notebook szegmensben is, hogy fhd kijelzőt kapj.
Ami azért is durva mert egyes telefonok már 4k-s kijelzővel jönnek ki, ami enyhén szólva is felesleges és nevetséges. (szerintem) -
Maxtreme
addikt
A memória témára visszatérve, tudomásom szerint valamelyik Z3740 variáns maximum 2gb ramot kezel el.
Az Asusba nem tudom nem e az került. -
Maxtreme
addikt
Kicsit bővítem a listát
The Suffering - Mivel widescreen mód nincs (elő lehet hackelni, de akkor meg bugos lesz az egész a fov érték miatt. Eltűnnek a falak stb.) ezért 1024x768 max beállítások mellett - Tökéletesen játszható.
The suffering 2 Ties That Bind a szituáció ugyanaz, 1024, max - Tökéletesen játszható
Vampire Bloodlines - 1368x768 árnyékok lowra véve, más minden max 40-60 fps - Tökéletesen játszható
Rise of nations - 1368x768 maximális beállítások - Tökéletesen játszhatóu.i: Aki a két sufferinget nem ismeri, és fogékony a horror témára, mindenképp próbálja ki. Szvsz bőven a legjobbak között van mindkét rész.
-
Maxtreme
addikt
Arra még mindig senki nem jött rá hogy a 4:3-as képet hogy lehet 16:9-re nyújtatni a cuccal? (gondolok itt 3d-s alkalmazásra)
-
Maxtreme
addikt
válasz
The Exiled #1973 üzenetére
Köszi közben elindítottam a kis szemetet
-
Maxtreme
addikt
Srácok.
A táccsped' szoftvernek mi a neve? Valamiért nem indult el (emiatt nem müxik a tiltás se) és sehol nem találom.szerk: Hopp bocsi, nem válaszként akartam.
szerk2: semmi, megtaláltam
-
Maxtreme
addikt
válasz
MaCS_70 #1958 üzenetére
pedig nálam sem sokkal több mint mondjuk 10-15 másodperc.
Pont tegnap lőttem 1 videt róla este ismerősnek. Kíváncsi volt a boot időre meg az általános netezési sebességre.
kattGazVezír: a Winupdate a frissítések telepítése után nálam (is) ette a cpu időt.
Egy szer csak arra lettem figyelmes hogy a rendszermegszakítások nevű folyamat konstans 40%on hajtja a cpu-t.
Már elkezdtem guglizni hogy mi a pöcs lehet ez, aztán mondom dobok 1 restartot hátha. Hál isten megoldotta.Ance: Köszi.
-
Maxtreme
addikt
Szerintem nem része.
Nem kiherélt win van ehhez, hanem teljes értékű 8.1.Más:
64gb-os kártyát minden probléma nélkül kezel a cuccos? Most egy 16-ossal használom, de ez baromi kevésnek bizonyult, így rendeltem egy 64gb-s Class 10-es Samu EVO-t. Remélem nem lesz vele gondja. -
Maxtreme
addikt
válasz
JockeyEwing #1932 üzenetére
Mert vírust csak netről lehet szerezni...
Ettől függetlenül én sem tettem az Asusra semmiféle vírusirtót.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #1927 üzenetére
amit írtam nem jó?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Mikulásbá #1920 üzenetére
így van. Nem is tudom, anno talán a virustotal tesztelt egy rakat vírusírtót, amibe szerepelt a defender is.
A teszt mindössze annyi volt hogy 100 virust tettek az adott gépre, és a vírusirtó annyi %-ot kapott, ahányat ebből megtalált.
Na most a defender 17 azaz tizenhét százalékot ért el.
De a cégnél nekem is meggyűlt már vele a bajom (nem 1 gép kapott be vírust, pedig futott ez az izé)
Ha ingyenes megoldás kell, jómagam a panda cloudra esküszök.
Nagyon kicsi a vasigénye, és nagyon jó a keresőmotorja. (a kaspersky mellett az említett tesztben ez és talán az fsecure volt 99 v 100%-os)
De tapasztalatom is azt mutatja hogy tényleg nagyon megbízható. -
Maxtreme
addikt
Itt sincs vele gond.
Lenne egy ötletem, nem tudom lenne e rá igény. (Bár lehet ehhez kevesek lesünk mint tulajok)
Össze kéne állítani egy listát azokról a játékokról amit próbáltunk a cuccoson, aszerint hogy hogy futnak.
Tehát mittudomain.
Command and Conquer 3 Tiberium Wars 1366x768, high-medium beállítások között játszható, nincsenek grafikai hibák, stabil 30 fps (ugye ennyi a motor limitje).
Captain America - Lassú, grafikai állítási lehetőség nincs.
Six Guns - grafika állítási lehetőség nincs, néha tapasztalható némi mikrolag de ettől függetlenül teljesen rendben van.Valami ilyesmire gondolok, már ha lenne rá igény
-
Maxtreme
addikt
szerintem ehhez a cucchoz csak úgy érdemes táskát venni hogy előtte belepróbálod.
Számtalan olyannal találkoztam ami paraméterek szent megfelelt volna, sőt ránézésre is simán belefért, csak épp a gyakorlat mást mutatott.szerk: Amit elfelejtettem. Az általam linkelt táskának egy hátránya van (de ez szerintem minden ilyesmi méretű táskának) mégpedig az hogy nem fér bele a töltő.
Ugyebár nekem nem magyar verzió van, és ehhez kicsit nagyobb átmérőjű (és amperszámú) töltőt adnak. -
Maxtreme
addikt
válasz
LordRajZoL #1894 üzenetére
basszus én mire találtam rá táskát.
Konkrétan kb 8 boltot jártam végig, mire végre kaptam méretben erre valót.
A 10-10.1 colos tablettatyók kicsik voltak (a vastagság miatt) az ennél nagyobbakba meg elveszett a cucc.Aztán végül is találtam egy ilyet:
Nem egy díjnyertes szépség, viszont szinte pont passzol a notira (A táska kicsit magasabb) és mindkét oldala szivacsos, tehát védi is.
Ja meg occsó. Valami 2200 t körül volt az ára. -
Maxtreme
addikt
válasz
policecars #1861 üzenetére
-
Maxtreme
addikt
Srácok
Azt hogy lehet "megbeszélni" az intel driverrel hogy a nem 16:9-es képarányt (pl 4:3 1024) teljesen széthúzza?
Mert alapjáraton van két bazi nagy csík a kép szélén ugye. -
Maxtreme
addikt
Érdekességképp nyomtam egy ilyet
-
Maxtreme
addikt
válasz
Andyka0908 #1796 üzenetére
Na ez a kérdés bennem is felmerült, hogy mi van akkor ha beüt a gebasz.
Ráadásul a kindózt milyen szériaszámmal kell majd aktiválni? Vagy ez már egy előre aktivált telepítő? -
Maxtreme
addikt
válasz
The Exiled #1764 üzenetére
aha enyém is fix kábeles.
Blyan: Annyiból baj ha megtörik a kábel, az cumi.
-
Maxtreme
addikt
válasz
MaCS_70 #1754 üzenetére
A 3 amperessel viszont nincs ilyen jellegű problem. kb 45%on volt az aksi mikor kicsomagoltam a cuccost,.
Nyilván nem bírtam megállni hogy ne használjam, ezért "belakás közben" töltöttem.
Ez alatt próbáltam 1-2 játékot dead trigger 2 (kb 1 óra), halo spartan assault, stb., hd videózás yt-n és sima mkv-val is, meg hét a telepíttetések. Kb 3 óra alatt nyomta gy fel az aksit 100-ra. -
Maxtreme
addikt
eddig piszkosul tetszik ez a kis cuccos.Az itteni hozzászólások alapján (akinek nem inge) azt hittem hogy valami hihetetlenül gány lesz az anyagminősége.
Szerencsére kellemeset csalódtam, pedig én piszok érzékeny vagyok az ilyesmire.
Azon kívül hogy valóban ujjlenyomatmágnes, semmi baj nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Le Mans Ultimate
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged