- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
amnezia4900 #5721 üzenetére
windows update???
-
consono
nagyúr
No, csak egy kis update: a Media Markt maximálisan korrekt volt, levásárolhattam volna, ha akarom a Chi árát, de mivel Budaörsön nem találtam olyan gépet, ami tetszett volna simán visszaadták az árát. Nem szakadtam el viszont a fórumtól: egy Transformer Mini váltotta a Chi 100-at. 4GB/128GB, gondolom a következő két évet ez is kihúzza majd
-
consono
nagyúr
Van valakinek első kézből tapasztalata a T101HA-val? Nézegetem, hogy mire tudnám majd levásárolni a Chi-t, és igazából csak ez maradt, meg az iPad...
-
consono
nagyúr
Sajnos úgy néz ki szervizbe kell adnom a Chit
Tegnap feldugtam a töltőre és semmi. Nem gyullad ki a led, nem tölt. Próbáltam több kábellel és másik töltővel is, de semmi. Most azon töröm a fejemet, hogy 15%-os akksival hogyan tudnám lementeni a fontos dolgokat...
-
consono
nagyúr
Urak, van valakinek ötlete, hogy a beragadó aksi kijelzővel mit lehet csinálni? ~60%-ig tök jól mutatja a fogyást, de ott megáll és pár óra múlva már csak a 10%-ot mondja, be :/ Az üzemidő látványosan nem csökkent mostanában, durván lineárisan csökken tovább, csak épp nem látom hol tartok... Az eszközkezelőben már eltávolítottam, letiltottam, mindent csináltam a batteryvel... T100 Chi.
-
consono
nagyúr
válasz
consono #5434 üzenetére
Na, lassan lesz megoldás az Edge-es problémámra
http://mspoweruser.com/microsoft-edge-is-finally-getting-swipe-gestures-in-windows-10/ -
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
MaCS_70 #5432 üzenetére
Ugyan nem engem kérdeztél, meg én is 10-en vagyok rég óta, de nekem 2 dolog volt jobb 8.1-en: az IE gesztusokkal vezérelhetősége, illetve a horizontális start menü. Tabletként használva szerintem mindegyik jobb volt, mint 10-en, ami van. Ezek ellenére sem mennék vissza
-
consono
nagyúr
válasz
Shirchy #5354 üzenetére
Pontos választ nem tudok adni, én a második bootnál telepítettem a Win 10-et, upgrade-eltem, azóta is azt használom. Így persze az aktiválással sem volt gond. Sima telepítésnél a TH2-es ISO eszi csak meg a régi kulcsokat, a korábbi nem, de én még nem csináltam clean installt, mert így is OK a Chi-n a rendszer.
-
consono
nagyúr
válasz
erialcniS #5335 üzenetére
Win10+Edge? Leginkább ez hasonlít a WP-re. Én ezt használom, persze ha mobil oldalakat akarsz nézni, akkor ez önmagában nem oldja meg, neked kell odabiggyeszteni az "m."-t az oldalak elé. A másik megoldás bármilyen böngészőben (FF, Chrome) kicserélni a böngésző user agentjét valamelyik mobil böngészőére (IE mobil, Safari, stb.)
Mondjuk az Edge sem igazán tapibarát, jelenleg nincs olyan browser (leszámítva a Win 8.1 metrós internet explorerét), ami igazán egér nélküli használatra van tervezve... Ha van, én is várok ajánlatokat -
consono
nagyúr
válasz
l.sebestyen #5280 üzenetére
Nem
Az ami az asztali Win8/8.1/10-en van.
-
consono
nagyúr
válasz
bandigyerek #5260 üzenetére
Hagyományos HDD-hez, hogy gyorsabb legyen a rendszerindítás. Nem véletlenül van kikapcsolva gyárilag minden SSD-vel szerelt gépen - legalább is amikkel találkoztam, így volt.
zsola32: én ezekből egyikkel sem találkoztam, nálam teljesen bevállt a Win10 T100 Chi-n. Se driver probléma nem volt, se feltűnő akksi gyengeség.
-
consono
nagyúr
válasz
bandigyerek #5254 üzenetére
Meg a programok elindításával, fileok betöltésével, stb... A hibernálást meg nem igazán SSD-re találták ki.
-
consono
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #5065 üzenetére
Ekkora különbség van a "sima" T100 meg a Chi között? A Chi-hez én kaptam aktív tollat, gyári ASUS, működik is rendesen.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
MaCS_70 #5012 üzenetére
7"-os tableten hassználtam már, meg a normál notebookomon is az van, de ambivalens érzéseim vannak a 10-es tabletként való használatában. Nekem a vízszintes start menü jobban tetszett, mint a függőleges, illetve a touch IE is kényelmesebb mint bármi más tableten. Mondom ezt úgy, hogy most is noteszként haszn álom
Lehet, hogy holnap csinálok recovery diszket és felpattintom, mit veszthetek?
-
consono
nagyúr
Sziasztok, ma én is csatlakoztam a csapathoz egy T100 Chi-vel. Egyelőre ismerkedünk, de nagyon tetszik a masina! A legnagyobb dilemám most az, hogy feltegyem e a Win 10-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest