- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satellite
tag
válasz
consono #5741 üzenetére
consono!
Egyvalamit felejtettem ki: a mágneses csatlakozón keresztül csak kb. fél Amperrel fogod tudni tölteni, ellentétben a gyári, bedugós csatrlakozó 2-2,5 Amperével ellentétben. Persze ez csak akkor számít, ha gyorsan fel akarod tölteni a Transformert, - amúgy egy éjszaka a mágnesessel is elég.
-
Satellite
tag
válasz
consono #5738 üzenetére
Augusztusban vettem pár hónaposan egy 64 GB-os T100-ast, és rögvest beledugtam azt a mágneses csatlakozót, amit már jó 1 éve a család szinte összes (Xiaomi, Huawei, Navon) telefonjában és tabletjében (sőt: még a napelemes power-bankban is!) használunk. Pont a sok ki- és becsatlakozástól féltettem az Asus-t is, de így attól sem kell tartani, hogy kontaktos lesz a micro-USB csatlakozó, vagy épp' a kábel rántja le az asztalról. A jó tapasztalatokat ezzel a csatlakozóval szereztük, - érdemes belőle többet rendelni, most csak 668.- Ft. darabja. (Nekem van itthon, az irodában és a kocsiban is, - és így csak egy mozdulat, és már töltőre is csatlakoztam a telefonnal vagy bármelyik kütyüvel).
-
axioma
veterán
válasz
consono #5738 üzenetére
Van nalam sokfele (probalgatas utjan, m.tars masik tipusra cserelt es ami kilogott a keszletbol azt nekem adta, ilyesmik). Peldaul amit a T100-ban hasznaltam, az kerek, csak toltest visz at, de kb. semmire nem erzekeny (irany, levalasztas). Van ami adatot is atvisz, de csak egyik iranyban rarakva. Van ami ket iranyban (tobb tuske es olyan asszimetrikus kialakitas). Kell vagy nem visszajelzo lampa. Sok kombinacio van. En olyan regen hasznaltam microusb-n adatatvitelt (mobilon airdroid, mondjuk sony z3c-n eleve fedel mogott van, de annak van asztali toltoje), hogy a csak toltest szoktam preferalni.
A masik ami lenyeges, hogy milyen a kivul marado resz fizikai merete. Meg hogy a kabel vege korul is akarja olelni azt a csonkot, vagy csak azonos merettel racuppan. Raadasul nem biztos hogy mindegyik peldany egyforman fixen ul be (akar ugyanabba a telefonba). Ferjem mobiltokjat kicsit meg kellett faragni hozza peldaul, de most otthon, autoban, munkahelyen is csak magnes es mar tolt is. A lanyom soxor kihuzza a csonkot a kabellel, igaz nem elso naptol hasznalta, hanem mar kilazult mire attert.
Alin a wsken feliratuak elvileg talan jobbak, a kerek csak toltos is olyan. Kerdes, hogy mennyire birjak ezek a tablet toltest, en ugy kerestem nem telefonhoz, ne olyan legyen amit 'az usb ugyis cska 500mA' elv alapjan gyartottak. -
axioma
veterán
válasz
consono #5734 üzenetére
En azota nem tartok tole, miota ilyen magnesesen csatlakozo megoldas van. A kutyu oldalan egyszer beledugom a csonkot, es utana egyaltalan nem kell fizikailag bolygatni, csak racuppantom a masik felet. Es meg a madzag megrantasaval se esik le a gep, mert a magnes elobb elenged.
A tolto meg merheto mind terfogat mind suly szempontjabol a kis gepekhez (nyilvan a 17-es ceges laptopom toltoje combosabb, de az ara'ny meg mindig rosszabb a kicsinel). -
consono
nagyúr
válasz
consono #5434 üzenetére
Na, lassan lesz megoldás az Edge-es problémámra
http://mspoweruser.com/microsoft-edge-is-finally-getting-swipe-gestures-in-windows-10/ -
bounty123
őstag
válasz
consono #5434 üzenetére
Én a napokban frissítettem a T100-asomat 10-esre, de egyelőre nekem is jobban bejött a tableten a Win8.1. Apróságok csak, de jobban tetszett a jobbról behúzható menü, teljes képernyős programoknál gyorsan látszott ott az akksi töltössége. Vagy pl. a fényerőt oldalról rögtön szakaszmentesen tudtam állítani, most csak 4 szint van. Én már nem megyek vissza, inkább megpróbálom tetstre szabni amit lehet, meg megszokni.
-
Shirchy
tag
válasz
consono #5353 üzenetére
A rendszeren kívüli többi problémámra tudsz esetleg megoldást? Illetve az előző modelleknél hogy lehetett újratelepíteni a rendszert? Mert ugye a rendszer információnál hozza az Asus logót. Szóval ez spéci asus által mahinált rendszer,vagy feltehető egy kopasz win10 64bit-es home kiadás?
-
erialcniS
újonc
-
-
bandigyerek
senior tag
válasz
consono #5265 üzenetére
Az lehet. De konkrétan az volt a probléma, hogy sleep módban zabál a gép. (Az enyém is) A Hibernálás megoldja a problémát, és én szeretem ott folytatni a dolgaimat ahol abbahagytam. Erre a Sleep, vagy a Hibernálás a jó. A Sleep sokat eszik. Marad a Hibernálás, SSD ide, vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest