- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
margithid #5581 üzenetére
Telepítened kell a SOC driver pakkot. A hangerőszabályzó nem reagál nagyon lassan most?
Az Office-t innen tudod letölteni (ez a taperolós kiadása, ha beírod a kódod). A 8.1-es drivereket telepítheted, tapasztalatom szerint nem zavarnak be semminek, plusz a continuum is csak úgy működött nálam (mikor a billentyűzetet felcsatolva automatikusan vált tablet módról normál módra).
Amúgy pont ezért jöttem, mert kérdések merültek fel a 10 telepítése után
Telepítette még valaki tisztán a 10-et? Az egyik probléma a hang volt, de azt a SOC driver megoldotta (a 8.1-es, nyilván), a másik, hogy a kamera melletti LED nem világít, ha használatban van, plusz előfordult, hogy elment a képe is. A 8.1-es driverrel és anélkül is ilyen. A bekapcsológomb melletti LED-nek nem kéne bekapcsolt állapotban világítania? Csak töltésnél jelez. -
törölt tag
Sziasztok! A continuum működik valakinél? Az UEFI-t frissítettem (314), elvileg megkapta a támogatást, de hiába csatlakoztatom a dokkolót, nem vált át tablet módról asztalira, meg sem kérdezi.
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #4352 üzenetére
Az asztali gépem a legritkább esetben kapcsolom ki, általában vagy altatom vagy hibernálom (ami a rendszer szempontjából nem leállítás), soha semmi baja nem volt, szóval nagyon erősnek tartom a "fércmunka" jelzőt. Meg mint írtam, ha nincs a dokkolóban, akkor simán elmegy napokig a tablet, de valamiért a vinyót használja, ha csak lezárom a képernyőt, és ezt nem tudom, hogy miért ilyen. Az asztali gép szerintem attól az, hogy aksi nélkül, külső perifériákkal megy, nem attól, hogy x86-kompatibilis, így értettem.
-
törölt tag
Én többször ellenőriztem, hogy mi fut a háttérben (semmi), majd lecsuktam a gépet. Reggelre átlagban elég nagyot merül, mert folyamatosan hallom, hogy bekapcsol a vinyó, majd pár másodperc után kikapcsol. Dokkoló nélkül a kikapcs gombbal altatva semmi baja, napokig lehet úgy használni. Erre van valami beállítás? Persze ki lehet kapcsolni az egészet, de egy tablet nem asztali gép, hogy ez legyen a szokásos mód
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #4093 üzenetére
Igen, igazad van, hogy sok oldalnál nem lehet taperolva menüt kezelni (pár eszembe is jutott hirtelen). Droiddal viszont akkor a gép pont azt nem tudná, ami a legfőbb funkcióinak egyike: asztali, Windowsos alkalmazásokat futtatni (attól függetlenül, hogy van-e mellette Windows). Szerintem lehet a háttérben még jogi akadálya is, illetve akkor teljes támogatást kéne biztosítaniuk egy olyan Androidhoz, ami jelenleg nem létezik (a Google semmit sem csinálna vele, azt elhiheted), na meg erősen kérdéses, hogy egyáltalán lehetséges lenne-e. Továbbra is egy 15 ezres kis tablet a megoldás annak, aki erre vágyik.
A weboldalak kezelhetőségén az üzemeltetők tudnak javítani, az nem az MS dolga, hogy felkészítsék az érintőképernyőre azokat. Androidon is vannak ugyanilyen kezelhetőségi problémák.
-
törölt tag
válasz
bounty123 #4089 üzenetére
Az igaz, hogy appok terén sok a gond, ráadásul még egy ócska mkv lejátszó appért (miközben van ingyenes is) elkérnek 1600 forintot... én szerencsére mindenre találtam appot, amire szerettem volna (talán egy Firefox hiányzik még, de azt régen lefújták), asztali programokhoz meg ott a dokkoló írni, meg taperolom is. Talán a Steam az egyetlen alkalmazás, ami abszolút nem működik érintéssel (görgetés helyett kijelöl, miniatűr gombok és betűk vannak, stb.), és zavar engem. Szerintem amúgy a rendszer jól használható érintéssel, könnyű fájlokat kezelni, kattintgatni, akár gépelni is, nekem ilyen téren nincs panaszom. De az appokkal tényleg sok hiányosság van, ebben az Android nyer. A fejlesztőknek kéne komolyabban venni a platformot.
MaCS_70: Nem mondtam, hogy rossz a Droid, de egy 90-110 ezer forintos hibrid gépre, amin asztali Win8 fut, szerintem teljesen értelmetlen azt telepíteni, vagy megpróbálni. Ha valakinek jobban megfelel a másik rendszer, akkor sokkal olcsóbban kap olyan gépet, amin az van telepítve, és csak az futhat.
-
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3985 üzenetére
Azzal csak óvatosan, mert ha véletlenül megnyomod a képernyőt, akkor onnantól ugrik az esély a garis javításra
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3982 üzenetére
Lehet anyaghiba, az viszont garis. Határozottan megmondod, hogy ez bizony hibás darab, és javítsák ki
Azért is lehetséges, mert a tartóknál repedt meg, és ha nincs leejtésnek nyoma, akkor lehet gyári hiba.
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3980 üzenetére
Használtan vetted? Amúgy a szervizben mindenképpen próbáld meg, az aksit még javíthatják is, de a kijelző az kérdéses. Ha garis javításra adod be, akkor nem kérnek pénzt azért, hogy megmondják, külső hatás érte. Olyan, mintha egy vékony, éles felület nyomta volna meg (a széles repedés alapján). Elvileg maga a tartó nem okozhatja, mert az bepattan a keretbe, az üvegen nincs nyomás (esetleg ott, ahol nyomva nyitod ki).
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3972 üzenetére
Annyiért tényleg jó vásár volt. Nem lehet, hogy valaki használta? A szerviz nagyon könnyen megmondja majd, hogy külső hatás érte, és bumm. De akkor ezek szerint a csati és/vagy a dokkoló is sérült -> leesett, ráültek, stb.
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3970 üzenetére
A kettő nincs összefüggésben, hacsak nem egyszerre sérültek. USB (esetleg HDD) működik rajta? Touchpad? Valami akkor is volt, magától ezek nem történnek meg, főleg a repedés nem. Lehet, hogy ráültél picit, vagy leesett, túl durván raktad le, bármi.
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3968 üzenetére
Ha ráülsz, akkor elhajlik/benyomódik minden a gépben, még ha kicsit is. Ha kirakod -20 fokba, majd hajszárítóval melegíted, és elreped tőle az üveg, annak is nyoma van. Magától csak úgy nem tud eltörni, a kérdés, hogy az oka a gépben keresendő-e. Nem neked kell bizonyítani, a szerviznek kell hitelesen igazolnia, hogy külső hatás érte, különben garis javítás van.
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3966 üzenetére
Ha elviszed szervizbe, akkor a szerviznek kell bizonyítania, hogy a nem rendeltetésszerű használatból keletkezett a hiba. Az megint kérdéses, hogy egy ilyen repedésnél ez hogy fog zajlani, de egy próbát megér.
-
törölt tag
válasz
Den Hadnagy #3924 üzenetére
Nekem asztali gépen fordult elő, hogy túl sok frissítés egyidejű telepítésekor újraindítás után a visszavonásos szöveg fogadott (meg a tízszer hosszabb törlés, mint telepítés), de a tableten soha semmi baj nincs vele (igaz ott automatikusan települ, így csak azt látom, hogy újra kéne már indítani).
A boot idő nagyon durva, pillanatok alatt fut a rendszer, ez nagyon tetszik benne, mert éjjelre rendszerint kikapcsolom. Viszont nekem kikapcsolásnál sem szórakozik, bejön a képernyője, és már el is tűnik. Lehet, hogy valamelyik program lassan áll le nálad, vagy még befejezi az írást.Egyébként sincs panaszom a sebességre, ahhoz képest, hogy mi van benne, ez egy nagyon fürge gép. Kiváló választás volt.
-
törölt tag
válasz
Den Hadnagy #3915 üzenetére
Nekem szerencsére nem volt egyszer sem gondom a frissítéssel, de elgondolkoztam, hogy mit lehet tenni ha fekete képet ad. A kézikönyv is a 10 másodperces gombnyomást írja, elvileg az mindenképpen kikapcsolja (más tableteken pl. hangerőgombokat is kell nyomni ehhez).
Ami fura, hogy néha nagyon lassan jön be a kép, sokszori nyomkodás után, illetve ami a Win8 hibája, hogy a képernyő legalján nem veszi be az érintést. Tehát ott a start gomb, vagy a szóköz, jelzi az érintést a kis körrel, de nem csinál semmit. A start gombot középen vagy jobb felül kell nyomni, meg a szóközt is feljebb. Fura. -
törölt tag
Én csak azt nem értem, hogy egy Win8-cal előtelepített gépre (legyen tablet vagy laptop) mi a fenéért kell Linuxot húzni? Vagy véletlenül XP-t? Többször látom ezt, de nem értem. Ha valaki megveszi a rendszert, akkor az maradjon ott. Boltban 27 ezer, erre meg telepítve van (+ az Office 2013 is). Linuxhoz jó a 60 ezres laptop is, XP-hez meg a 10 éves P4.
Erre a tabletre semmit sem lehet telepíteni, max. egy Win10-et frissítésként. Nincsenek driverek, nem fog semmi működni más rendszeren és csak időpocsékolás lenne.amstro555: Ha nem akarsz fizetni az MS-nek, akkor keress egy laptopot amin freeDOS van telepítve és meg van oldva a kérdés.
Necc: A Windows < 9" képernyőkhöz ingyenes, a T100-hoz nem.
-
törölt tag
Na, megérkezett az olcsó toll a géphez, teljesen jól használható vele. Folyamatos vonalakat lehet húzni, nem rajzol darabosan/szaggatottan. Mondjuk a vége elég rugalmas gumi, szóval közel sem olyan pontos, mint egy rendes toll, és szokni is kell, hogy jobban rá kell nyomni, de amúgy teljesen jó vétel hozzá.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
vendingo #3702 üzenetére
Nekem is, de csak akkor fordul elő, ha a dokkolóban van. Második indításnál azt írja egy rövid ideig, hogy "Hibernálás...", aztán bejön.
Ugye a Win8 mobil gépeknél alapesetben ha kb. 4 órán át altatva van, akkor bekapcsolja magát, és kikapcsol rendesen (8 esetében hibernál), hogy ne merüljön. Lehet, hogy itt van valami gubanc és nem fejeződik be rendesen.
-
törölt tag
Ezek szerint egészen hamar végzett, az jó
Ezzel a géppel sem kéne szenvedned, nekem semmi baja nincs, pedig használom rendesen. Akkor csak arra figyelj, hogy ha sokat akar egyszerre frissíteni (akár 2-3 GB-nyit), akkor indítsd újra ha végzett, ne altasd, meg ilyesmi, így biztosan elkerülhetőek ezek a gondok. Vagy ne engedd neki, hogy magától frissíthessen, csak akkor, ha szeretnéd, az is jó.
-
törölt tag
Igen, így kellett. Most nagyon sokáig fog szórakozni, a sokkal gyorsabb asztali gépemen is majdnem 3 óra volt leszednie amit 20 perc alatt telepített fel (mikor egyszer azon sem sikerült a telepítés), addig végig dolgozott. Igaz én iszonyat sok frissítést próbáltam egyszerre telepíteni.
-
törölt tag
Hát azért ilyenkorra már elég egyértelmű, hogy gondja van
Kapcsold ki, majd be. Előfordul, hogy nem sikerül frissítenie, ez asztali gépen is megesik. A frissítések visszaállítása meg 5x lassabb, mint a telepítés. Utána jelöld ki mondjuk a frissítések felét, telepítsd, és utána rögtön indítsd újra. Aztán a maradékot is, és így biztosan jó lesz.
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #3576 üzenetére
Hát kábellel biztos
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #3573 üzenetére
Nem egyszerre a kettő, hanem vagy ez, vagy az. A vezeték nélküli azért jobb, mert TV-re kötve a gépről lehet kényelmesen játszani valamivel, de nem akar működni a beépített adóvevővel a program, így marad a kábel. A párosításhoz azért kell a kábel is, mert a kontroller a PS-re van beállítva, és át kell állítania a programnak a gép adataira, de ezt csak egyszer kell. Visszafelé ugyanígy zajlik, a PS-re kell kábellel rádugni, hogy a PS adatai legyenek a kontrollerben, onnantól azzal megy vezeték nélkül. Szóval korábban hülyeséget kérdeztem, nem a billentyűzet bluetooth-os, hanem a program nem szereti a beépítettet.
Amúgy akkor én is rendeltem egy ilyen microUSB-s átalakítót, meg most rá is ér, úgyhogy ebay-ről. 210 forint lesz ingyenes szállítással.
-
törölt tag
Hát ha ezen múlik, akkor rendelek ezt is ebay-ről (nemrég rendeltem microHDMI-s kábelt hozzá), csak fura hogy a bluetooth-t nem engedi használni. Most megpróbálom újra.
Oké,most egyáltalán nem látja az eszközt a program. Akkor itt más gond van (a programmal), nem szóltam
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #3562 üzenetére
Igen, asztali gépen használom is vezetékkel és bluetooth-on egyaránt. Ez a program bármilyen kontrollerből Xbox-os kontrollert csinál a játékoknak, minden funkciójával együtt (mozgásérzékelés, rezgés).
sanyci: Ez egy jó ötlet, csak nincs átalakítóm.
-
törölt tag
Szóval van egy PS3 kontrollerem, ami bluetooth-on keresztül működik a géppel. A párosításhoz kell az USB-s kábel is egyszer. A program, amivel párosítom (motioninjoy) azt írta, hogy a BT adóvevő nem használható, mert már használatban van. Kihúztam a dokkolóból a gépet, és azonnal megjelent, mint elérhető eszköz (mármint az adóvevő). Visszadugtam, és megint azt írta, hogy használatban van. Én is furán néztem, de jobb magyarázatot nem találtam. Az eszközkezelőben sem BT-s eszköznek írja, de akkor mi a gond?
Bocsi az előző kusza kommentért, nem tudom hogy sikerült így összeszerkeszteni.
-
törölt tag
Én szerettem volna egy BT-s kontrollert a gépre csatlakoztatni, de a billentyűzetes rész miatt nem lehetett. Úgy tűnik, hogy a billentyűzet rajta bluetooth-on kommunikál, merthogy az foglalta le. Leválasztani nem tudom, mert a párosításhoz kell átmenetileg az USB is róla.
-
törölt tag
válasz
Den Hadnagy #3489 üzenetére
Értem, köszi, akkor rendelek is szerintem egy kábelt
Amúgy én a dokkolót inkább leszedem a gépről, vagy kikapcsolom a tabletet, mert altatásnál (lecsukásnál is) időnként hallom, ahogy bekapcsol a vinyó, aztán egy idő után leáll, és ezt így rendszeresen.
-
törölt tag
Használ valaki microHDMI-s kábelt a géppel? Ebay-en elég sok van, a kérdés, hogy mindegyik jó-e, vagy kell-e valamire figyelni?
-
törölt tag
válasz
laccy88 #3465 üzenetére
Kompromisszum az, hogy pici a kijelző, a hozzá való billentyűzet nem játékra van (a kialakítása miatt egy helyen több gombot nem lehet lenyomni, nem veszi be, pl. W+A+shift, tehát irodai munkára tervezték, de külső billentyűzettel/kontrollerrel ez is megoldható, ha ezt szeretnéd), meg persze a teljesítménye gyengébb lehet a jelenlegi asztali gépednél.
Az előnyeit már biztosan tudod, az USB-n minden működik, mivel asztali rendszer fut rajta, így mindent fel is lehet telepíteni rá, a Miracast jól megy, ahogy olvastam (de biztos van itt, aki próbálta), a hang meg sima sztereó természetesen, de ha van USB-s hangkártyád, akkor úgy működni fog a többcsatornás dolog is. -
törölt tag
Ugyanilyen a 7 is, de szerintem a Vista is. Xp-n azért nem tűnik el a kurzor, mert a rendszer semmilyen szinten nem volt felkészítve az érintőkijelzőkre, de megfelelő monitordriverrel ott is eltűnik a kurzor, pont azért, hogy ne zavarjon be pl. olvasásnál (hiszen úgysem mozgatod a kurzort semerre, hanem koppintasz). Ez egy hasznos dolog.
Ami alkalmazás meg nem támogatja az érintést (pl. Sims 3, vagy az említett P&C kalandjátékok), annál húzni kell az ujjad a kurzor mozgatásához, ez kizárólag a program hiányossága. -
törölt tag
válasz
pushalias #3229 üzenetére
"most már a dokkolóban levő HDD-t sem látja"
Erre lehet megoldás egy betűjel adása a HDD-nek, ha a rendszer nem tette meg, és ezért nem látható.
"próbáltam rendszerből indítani, elkocogott 100%-ig, majd a restartnl szépen megdöglött."
Lehet, hogy nem jól értem, de Win10 alól nem lehet Win8.1-re downgrade-elni jelenleg.
-
törölt tag
válasz
LordRajZoL #3217 üzenetére
Sajnos nem találtam semmilyen beállítást ami okozhatná. Nincs telepítve külön program sem, csak az ASUS-féle touchpad alkalmazás fut, annak meg semmi köze hozzá.
Fkris: Hát igen. De fura, mert amúgy minden gomb tökéletesen működik, gépelni is szépen lehet, csak a játékokkal nem akar rendesen működni valamiért.
-
törölt tag
Ma volt időm próbálgatni kicsit a gép 3D-s teljesítményét a játékok terén, és lenne is egy kérdésem:
nem tudja valaki, hogy mi fogja meg a shift gomb lenyomása után a gombokat? Például megyek egy játékban, nyomom a W-t, majd ugrok a szóközzel, ez oké. De ha a W mellett nyomok shiftet is, hogy fusson, akkor nem csinál semmit, olyan, mintha nem nyomnám, ráadásul utána a szóközt sem veszi be addig, amíg el nem engedek minden gombot. Valami kisegítő lehetőség lehet benyomva gyárilag, ami az egykezes gépelést segíti, vagy mi? Nem találtam erre semmit. -
-
törölt tag
Szia!
Nem lehet. Linuxokkal próbálkoznak, komolyabb driverhibákkal fut is a 64 bites Ubuntu, de egyelőre ez felejtős. De 2GB memóriához nem is kell 64 bites rendszer, mindenre jó a 32 bites is.
Ha a jövőben az ASUS kiad egy erre való firmware frissítést, akkor lehetséges lesz, de ez nem valószínű. -
törölt tag
-
törölt tag
Köszi az infót, akkor megelégszek egy bumszli tollal is, aztán majd működik ahogy. Külön digitalizáló táblám az van, csak gondoltam kipróbálnám így is a dolgot, de nem ezért vettem az Asus-t, szóval nem fontos
Majd ha vettem és meg is érkezett, akkor leírom a tapasztalataim.
-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN] #3172 üzenetére
Úgy értettem, hogy mindegy milyen kapacitív kijelzőhöz való tollat. Ilyesmit nézegettem ebay-en, 2-300 forintba kerülnek, viszont nagyon sok helyen írták, hogy alig használható a toll ezzel a kijelzővel, mert darabosan érzékeli. Ezzel nincs tapasztalatod véletlenül?
-
törölt tag
válasz
margithid #3165 üzenetére
És ki is szolgálja a 3 eszközt a gép? Mert a táblagépeknek ez nem szokott erősségük lenni, energiatakarékossági okokból. De olyan asztali gépet is láttam, ami szintén nem adott elég nagy feszt az USB-n keresztül, és az elosztóba dugott dolgok nem működtek jól.
Amúgy senki sem használ stylus-t? Mert a neten kb. mindenhol írják, hogy darabosan érzékeli a toll hegyét a T100 kijelzője, és ezért nem túl jó egyik toll sem.
-
törölt tag
válasz
margithid #3160 üzenetére
Szerintem kiírná modern appoknál is, ha komolyabbak lennének. Igaz a Sims 2 nem mai darab, de kell neki gép, meg tudja izzasztani a kis T100-at. De majd még nézegetem, mert a játék mellett futottak más programok is (pl. Origin, Steam), majd kilövöm őket, és nézegetem. Az Origin-t sajnos pont nem, mert abból fut a játék, de érted.
Elméletileg a Win10-zel eljön a közös bolt is, szóval menni fognak még Xbox-on is a WP-s alkalmazások. Én amúgy direkt azért vettem ezt a tabletet, hogy asztali programokat is futtassak
-
törölt tag
Én is hosszasan böngésztem vele, vegyesen mindenféle oldalt megnéztem, sok tab nyitva volt, és be sem lassult a gép, tökéletesen megy.
A 3D-s teljesítmény mérésére felraktam a Sims 2 teljes kiadását (minden kiegészítővel), szépen, gyorsan betölt, maga a játék teljesen játszható, itt-ott grafikai hiba előbukkan, de nem zavaró, viszont kilépéskor a Windows közölte, hogy elfogyott a memóriaDe nem zárt be semmit, szóval annyira mégsem.
axioma: Én is Thunderbird-öt használok, több fiókkal egyszerre, de én semmi ilyent nem tapasztaltam levélírás közben.
-
törölt tag
Az odáig megvan, hogy nyomod a shift-et, miközben a charm bar-os (Windows+I) újraindításra kattintasz? Bejön a boot menü, és ott elvileg ki tudod választani, hogy eszközről induljon. Kiválasztod az USB-t, és a kompatibilis Linuxnak indulnia kell. De most ezt nem tudom kipróbálni, szóval csak a netről vagyok okos
M. Zoltán: Köszönöm, anélkül is megnyitottam a linket, de így tökéletes
-
törölt tag
válasz
M. Zoltán #3146 üzenetére
Köszi, jó kis toknak tűnik, és ingyenes is a szállítás. Mindenképpen meggondolom
Hasonlókat néztem amúgy.
Linket a hozzászólás írásakor alul a Link gombra kattintva tudsz beszúrni.Ganz-[HUN]: Szóval akkor tökmindegy, hogy milyen tollat veszek, lehet akár egy Nintendo 3DS toll is? Az kicsit könnyít a helyzeten
maxima: Ha nem akarod bántani a secure boot-ot, akkor keress olyan disztrót, ami támogatja (elvileg már az Ubuntu 12.04 is), és futtasd live rendszerként, az nem bántja majd a Win8-at.
-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN] #3142 üzenetére
Köszi, azon leszek
Bújtam a topikot, de meggyőző linket nem találtam. Szeretnék ebay-ről rendelni tokot és stylus-t. A tok jó lenne, ha a billentyűzet is beleférne (és könnyen kipattintható lenne maga a tablet belőle), meg nem karcolná a gépet, nem zavarna be valami mágnes.
A toll pedig pontos, radíros végű lenne, amivel lehet akár rajzolni is.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy akinek van tapasztalata velük, az mit ajánlana? (Az ingyen postát nagyon szeressük)
Ez itt például nagyon szimpatikus, bár a toll hegye fémből van, az nem karcolja szanaszét az üveget?
Az ilyen durung tollak szerintem pontatlanok a rajzhoz.Korábban írták többen, hogy a tokról pl. le kellett szedni a fémpántot, mert az üvegen csattant.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mától én is egy T100-as boldog tulajdonosa vagyok
Egyelőre még frissítem, meg nézegetem a gépet, eddig nagyon tetszik. A hangerőgombok meg a Windows gomb kicsit túlságosan is rásimul a készülékházra, de így is jól használhatóak. Remélem nem lesz gond vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged