Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• péká

csendes tag

válasz sanyci #4405 üzenetére

Kösz a gyors válaszokat. Ezért vettünk egyet használtan. A töltő tényleg a sírba visz, tudtok ajánlani valamilyen másik töltőt/kábelt hozzá? Erről szinte mindenki jót ír, de van itthon ilyen?
    [link]

Neked az újabb gép van? Meg vagy vele elégedve? Kibontom a válaszaidat egy kicsit:

- Igen érdemes az újabb verziót venni és igen jobb benne a kamera.
    - Jobb a fémházas, de ugyanaz a vacak touchpad van benne?
    - Igen, a merevlemez miatt néha meghülyül az energiagazdálkodás.
    - Ezért elég lehet a sima 64-es verzió is.
    - Nincs hátlapi kamerás változat.

Akkor egy fémházas sima 64-es változat megfelelő lenne. Tudjuk mi ennek a típusszáma?

T100TAM az alu kivitel?

[link]

• péká

csendes tag

Hello Transformeresek!

Most próbálunk beszerezni több (10) ilyen gépet egyszerre, de akkora a káosz a leírások között, hogy egyszerűen összezavarodtunk a vásárlás előtt. Próbaként vettem egy használt példányt (DK005H) ez egy 32/500-as. Teljesen meg vagyok elégedve vele, sőt meg is lepett a gyorsasága. Egyetlen idegesítő dolog így pár nap alatt, az a touchpad igénytelen kattogása. Áááá. Hihetetlen. A másik ami szerintem nem idegesítő, hanem már a hiba kategória, hogy iszonyatosan lassan tölt. Néha hosszú órák alatt sem veszi fel a kellő töltést. Nem nagyon értem. A saját töltőjével és más töltőkkel is próbáltam, de nem. A merülés is hektikus. Youtube videóval, netezéssel 7-8 órát simán ment egyfolytában, máskor meg összecsukva lemerült.

Főleg üzleti felhasználáshoz kellene, hordozáshoz, különböző külső helyszíni telepítéshez, ott ha nincs áram, akkor hosszú üzemidővel, speciális USB-s programok és wifi kezelésével. Fontos az üzembiztonság.
    Nem akarunk mellényúlni, mert 10 darabnál a speciális felhasználás jellege miatt az kritikus lenne.

http://www.notebook.hu/asus-transformer-book-t100tam-dk014b-szurke

Kérdések:
    - Érdemes az újabbakat venni? (Z3775) Jobb benne a a kamera?
    - Jobb a fém házas? Touchpad és gombok ugyanazok?
    - Lehet, hogy az 500Gb merevlemez miatt rosszabb az energiagazdálkodás?
    - Elég lehet a 64GB verzió is?
    - Létezik esetleg hátlapi kamerás változat?

Lehet, hogy másik gépet kellene néznem?
    Előre is kösz minden tulajdonos építő hozzászólását.
    k

Új hozzászólás Aktív témák