Új hozzászólás Aktív témák
-
TJános
csendes tag
válasz
Maxtreme #4238 üzenetére
Decemberben vettem meg a gépet, két nap után teljesen kikészített, mert nem tudtam használni, pár másodpercig volt wifi, aztán a jelerősség maradt, de nem lehetett netezni. Amikor már vissza akartam vinni, gondoltam teszek egy próbát: bevittem a munkahelyemre, wifit megtalálta, remekül működött. Aztán mobilnettel is kipróbáltam, és nem volt gond. Ekkor vettem otthonra egy Asus routert, azóta is minden oké. Az előző router egy Tenda W311R+ volt, ami minden itthoni laptoppal, netbookkal (szintén Asus), mobiltelefonnal működött. Csak az Asus T100-zal nem
-
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Maxtreme #2332 üzenetére
Asus-nál nem para ha szétszeded, gari tekintetében, ismerős notiját kaptuk szét darabokra, majd mikor összeraktuk kimaradt két csavar is... (és a hiba sem oldódott meg) ez után küldte szervízbe és szó nélkül megcsinálták.
Annyi szokott lenni a micro SD-vel, hogyha bekapcsolva veszem ki és rakom vissza, akkor nem ismeri fel csak ha újra indítom. 64 Gb-et akartam amúgy venni, csak akkor pont nem lehetett sehol sem kapni mikor én vettem, de így kártyával nekem tökéletes. -
margithid
veterán
válasz
Maxtreme #2322 üzenetére
Én többek között azért vettem 64 gbosat, hogy ne kelljen memóriakártya bele külön.
32esen is ellenék, csak a jővőre való tekintettel vettem 64est. Nem ezen akarok filmeket, zenéket tárolni.
3. Napja vagyok töltő nélkül, hihetetlen.
Amúgy ha másik telefontoltővel próbálnám töltenicabból ugye nem lehet baj? -
axioma
veterán
válasz
Maxtreme #2312 üzenetére
OK, de a jobban netbook mar erre eleve epitve aktiv huteses nem? (Nagyon regen volt mar hogy a viszonylag keves hardverfeleseget ismerni veltem, az Atom nekem is itt a leirasokbol derult ki, hgy mar nem a gyengeseg szinonimaja.) Ja es abban office annyiert nincs (na persze openoffice van, de ha mar...)
Annyira nem fontos a csere, en mondom ritkan nezegetem, szetkapni ezert nincs ertelme. -
axioma
veterán
válasz
Maxtreme #2310 üzenetére
A lenovo linkeleset nem ertem, miben jobb, azon kivul hogy kapasbol plusz nem keves zsozso ssd-siteni.
De koszi a megerositest
Mostanaban mindenhol 110e korul van, es MM me'g ingyen hitelben is elviheto.
Jo lett volna angol bill-es, de azert a magyar office nem artana, es ugy lattam hogy vegyesparos nincs.
Esetleg ha valakinek van angol kiosztasu es nem winchis bill-je, de magyart akar, en szivesen cserelek... -
axioma
veterán
válasz
Maxtreme #2308 üzenetére
OK, csak egyet mondj, ami nem kerul minimum 1.5x ennyibe, es NINCS benne winchester. Meg nem kell a ventit hallgatnom. Es ugye nem nagyobb ennel, mert az mar kenyelmetlen. En orulnek legjobban, ha lenne!
Sokaig volt 15"-es notebook-om az eeepc elott, nagy volt, nehez(!) - nem ritkan pakolgatom el/at fel kezzel, ami nagynal nem egyszeru -, es problemas a ventizaj.
Nyilvan ha nagyon akkugyilkos, akkor majd kihuzkodom. Vagy csak olvasni tabletkent olvasok, es az aljaban marad a toltes racsatlakozasa. Az normalis, hogy kicsit alkalmazkodom.
-
Blyan
félisten
válasz
Maxtreme #2122 üzenetére
A Lenovo Miix 2 10 az pl FHD és ugyanekkora átmérőjű kijelzője van, árban meg nincs óriási különbség.
Az más kérdés, hogy nekem pont a FHD miatt nem kellett - na meg mert nincs belőle dokkolóba rakott hdd-s változat (vagy ha nincs, akkor legalább lehetett volna 128 GB-os) -
Blyan
félisten
válasz
Maxtreme #1960 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a gép oldalán lévő fizikai windows gomb megnyomása után jelentkezik nekem a probléma. Egészen addig, míg azt nem nyomom meg, addig okés. De megnyomásra viszont felugrik a lista tetetjére és 15-20%-ot zabál.
Elpusztíthatatlanul ott van, újraindításig. -
bounty123
őstag
-
Blyan
félisten
válasz
Maxtreme #1755 üzenetére
Te hol vetted?
Más:
Valaki kérdezte, hogy a HDD.s változat mennyivel bírja kevésbé szuflával, a notebookcheck.net cikke alapján:
Battery Runtime
The 2-cell battery (31 Wh polymer) provides excellent runtimes. Our realistic WLAN test (a script refreshes a website every 40 seconds, brightness at 150 cd/m²) results in 10:47 hours for the Transformer. It even manages 16:39 hours during idle and with minimum display brightness. Temash cannot keep up with that: Acer Aspire V5-122P (-17%) or Samsung ATIV Book 9 Lite (-63%). Both devices are also equipped with a 30 Wh battery. Even the Lenovo IdeaTab Miix 10 (Z2760) only manages half the runtime (WLAN test), but the idle runtimes of the Atom predecessor are on the same level (Miix 10: -12%).Update 01/30/2014: Review update of the version with 500GB + 64GB flash storage
The premium Transformer with a hard drive manages 9:16 hours in our WLAN test, which is 1:31 hours less than our review unit without an HDD and with 32 GB flash storage.
-
bounty123
őstag
válasz
Maxtreme #1704 üzenetére
Nekem ez jött be nagyon, igaz csak tablet módban használható és állandó tok. Viszont nyitáskor/lehajtáskor be/kikapcsolja a gépet és állvány is + nem csúszós benne a gép. Viszont növeli a súlyát jócskán... ivso slim
Hordozáshoz meg van egy versasleeve x, abba belemegy billentyűvel vagy tabletként is. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged