- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Találkozott más is win 10 upgrade után erőteljes melegedéssel? 8 alatt, ha neteztem vele órákat, sem volt meleg a hátulja, 10-nél meg már fél óra után is, aknakereső meg az igazi killa_sample, azonnal 5 perc után forró az egész (igaz ezt a lumiám is produkálja).
Ja, és clean install még nem volt meg, csak ráfrissítettem, lehet azt is meg kéne próbálnom (csak lusta vagyok nekiállni
)
-
Ispy
nagyúr
Win10 frissítés óta mintha jobban melegedne a készülék. Tapasztalt ilyet más is? Főleg netes videók nézése melegíti fel, de eddig ilyen gond nem volt.
Ja és az aknakereső az gyilkos, kb. 1 perc és forró a hátulja, nem hiába bonyolult egy játék
-
Ispy
nagyúr
Én is felraktam most reggel a 10-et (T100TAM), kicsit több, mint 1 óra volt, azóta megy rendesen. A végén az asus update jelezte, hogy frissíteni kell a tapipad driverét (egyébként addig is ment), ezt megtette és azóta is megy rendesen.
-
Ispy
nagyúr
Nos kipróbáltam az image backupot és gond nélkül megcsinálta külső vinyóra a mentést, igaz a visszatöltést még nem próbáltam ki, mert nem mertem
-
Ispy
nagyúr
válasz
bounty123 #4211 üzenetére
Nekem ráadásul outlook van fent, ami ahogy olvasom egyáltalán nem használ élő csempét, szóval ez így felejtős. Azért ez elég gáz, hogy pont az élő csempe, ami az új felület leghasznosabb része lenne, tk. alig használható valamire.
Az akkuval mi a gáz? Miért nem lehet rá írni rendes appot? Nem lehet lekérni az OS-ből annak a nyamvadt akkunak a töltöttségi szintjét?
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Csatlakoztam én is a táborhoz, jó kis gép ez, de szoftveresen sajnos vannak hiányosságai (vagy az én ismereteim hiányosak).
Van egy Samsung tabunk, ami androidos, és ezen vannak olyan kényelmi funkciók (amik nélkül lehet élni azért), hogy amikor bekapcsolom, akkor látom, hogy jöttek-e új mailjeim, vagy rögtön látom %-os formában az akkumulátor állapotát. El lehetne ezt a 2 dolgot érni a winbe is? Legalább az akkumulátorra jó lenne valami csempe, de amit az áruházban láttam az elég elszomorító.
-
Ispy
nagyúr
Köszi!
Mindegy már rágódtam rajta eleget (a másik opció egy ASUS TF103C volt), de megrendelem ezt, aztán van 2 hetem, hogy eldöntsem megtartom-e.
Nekem inkább tabletnek kell, mint laptopnak, szóval inkább csak tartalomfogyasztásra. Gondolom arra azért ez bőven jó.
-
Ispy
nagyúr
Most akarok venni egy ilyen tabot, alapvetően netezésre és internetre. Ez a borítás ilyen fényesen csillogós fajta? Mennyire kényes, könnyen karcolódik? Személy szerint matt párti vagyok, csak hát nincsen túl nagy kínálat ilyen hibrid megoldásokból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged