- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
flegga92
senior tag
Valami ilyesmi gép kéne nekem is. Gyors szétnéztem a MM-ban de vagy HDD van benne vagy 32 Gb eMMC ami kevés vagy nem windows van rajta. Persze az utóbbit lehet orvosolni, de akkor annyiba kerül mint a drágább gépek.
Én kifejezetten örültem, hogy a T200-nak sem USB-s töltése van, akku idő már nem fontos nálam, szinte nem cipelem sehova, legtöbb dolgot a telefonomról intézem. Összeszerelésben milyenek ezek az Acerek? 1 éve nézegettem, akkor elég gagyi műanyagnak tűnt és attól féltem hogy a boltban összetörik. -
margithid
veterán
-
margithid
veterán
Te mire akarsz cserélni?
Én amit kinéztem az nagyon drága. (Xiaomi mi pad 3)
Viszont Core M processzorral nem lesz olcsóbban szerintem.
A Snapdragon 835-ös tabletek megjelenésére leszek kiváncsi, emulálni fogja az X86os programokat, viszont ez a proci jóval olcsóbb mint Core M. -
margithid
veterán
Nem tudom, de nekem egyenlőre semmi hiányom nincs, se processzorerőben, se memóriában.
Az a durva, hogy anyum notebookja, amiben 60 GB-os ssd, 6 GB Ram van és i5 2520m, semmiben sem jobb sebességben, átlagfelhasználáskor.
Nekem lassan 2 éves lesz a T100, de szerintem még ennyit gond nélkül elleszek vele! -
sanyci
senior tag
Háát, pedig ez nem egy axióma.
1 éven belül áttérhetsz ingyen W10-re, ami ingyenes marad. örökre.
Azonban a W11-ért majd fizetni kell, de a W11-et is W10-nek fogják hívni, meg a W12 is...
Kb. úgy kell érteni, hogy a W10 biztonsági frissítései ingyenesek lesznek, de az új funkciókért (mondjuk a W10 elektromos-autó op.rendszer online szinkronjáért) fizetni kell majd... -
flegga92
senior tag
Rosszul érted. Most, ha átmész win 10 re akkor azt korlátlan módon megkapod ingyen és bérmentve életed végéig de ezt 1 éven belül meg kell tenned, kapod a biztonsági frissítéseket, ami "sosem veszik el"
A win 10 utáni rendszereket HA szeretnéd majd megveheted, de csak egy kisebb összeget (5-6e) kell kifizetned, nem kell megvenned teljes áron mint eddig. (tudom, hogy eddig is volt ilyenre lehetőség de korlátozott ideig)
És ez főleg azoknak kedvez aki nem OEM liszenszt használt, mert csak jobb kicsengetni 5-6e Ft ot mint 25-30 at minden rendszerért. Természetesen kell hozzá egy eredeti, korábbi windows, nem úgy megy, hogy lekalózkodom majd a 10 et és 5e-ért majd hivatalossá teszem.
-
B.i.L
senior tag
Köszönöm szépen,de félre ertesz
,mondom is,hogy miért.Van laptop,azon LEGÁLIS WIN7,külön partición,amiről gyári visszaállítást tudok csinálni,ami szűz Win7-et erdményez.
Sajnos a a HDD-megsérült,ki kellett cserélni(120_ssd),de az MS-nem engedi,hogy a Win7-et letöltsem és az OEM kulcsot,ami a laptop alján van aktiváljam.Ezért berágtam és ment rá valami w8....
2 hétig próbálkoztam a legális w7-beszerzésével topikolva,aztán bedagadt a fejem
Azaz van legális OEM kulcsom. -
sanyci
senior tag
Őőő... nem értelek. Egyértelműnek tűnik, hogy nem volt bedugva/bekapcsolva a töltő, ha nem töltött fel... becsukva meg nem merül le reggelre, hacsak nem maradt valami energiaéhes cucc beragadva, ami nem engedte aludni a rendszert...
Mellesleg max. töltésről nálam nem merülne le reggelig, még ha dolgozna is... olyan keveset alszom... -
b_alazs
tag
Két felhasználói fiók közül csak az egyiken lehet beállítani... Nem is értem.
A gyári beállításokat használom, nem mókoltam semmibe.
Frissítések telepítve.Win+space-re sem csinál semmit, mert gyárilag csak egy billentyűzet aktív.
Valaki esetleg találkozott már ezzel a problémával?
Balázs
-
dauphin
aktív tag
Persze, hogy jól látod a dolgot!
Biztos vagyok benne, hogy az asszony élvezné ezt a konstrukciót. Filmnézéshez, internethez a fotelben nagyon jól jönne a tabletfunkció, és amikor a word-öt vagy az excelt babrálná, akkor amúgy is asztalnál használná, ott meg a billentyűzet alap. Én magam a zajosságra érzékeny vagyok (az asztalim is full csendes megoldásra épült, csak éjszaka hallani egy susogást, de csak akkor, ha direkt erre figyelek), ezt tudom értékelni egy gépben, ha nem kell mellette megsüketülni. Köszönöm a soraidat!
-
Fkris
őstag
Átjött a tulaj, kiválasztottuk neki a tokot!
Köszönöm szépen(#2679) Ance
Nincs benne SD kártya, de köszönöm a tippet, ha lesz benne akkor leragasztom!
(#2681) bounty123
Nekem tetszik rajta, szerintem hagyom, úgyis felcuppantottam rá a fóliát.
Sokkal egyszerűbb, mint a telefon fóliák felapplikálása, ez tökéletesen sikerült, semmi por, vagy hézag. -
Fkris
őstag
Jol néznek ki, megbeszélem a leendő tulajdonossal, köszönöm!
Nekem pont most érkezett meg az Ivso tok, nagyon f@szányos cucc, jo a tapintása!
Amazonrol kb 4-5nap volt, hétvégével egyutt, elszoktam én ettől a gyors csomagkezbesitestol, a fel even belüli majd' 100 eBay rendelés utan... -
Blyan
félisten
Bővíthető RAM abszolút nem létezik a kategóriában és nem hiszem, hogy fog. Lehet lesz majd 4 gigás változat, de hogy bővíthető nem lesz, az elég fix.
Ha 64bitre utazol akkor Surface pro-t kell venni vagy hasonlót abban az árkategóriában, vagy egy nem hibridet (pl. Asus X200-as, 4 giga RAM, 64-bites Win8.1, vagy hasonló netbook).
-
Maxtreme
addikt
-
gghrtz
őstag
Szerintem ne rendelj 10"-es tokot, mert az a Gerilla tok univerzális, és a 4:3-as iPad-hez is van szabva, VAGYIS a mérete inkább négyzet alak felé hajaz, nem pedig téglalapéra. (Most vonatkoztassunk el a matematikáról, a forma a lényeg) Valaki múltkor írt itt egy tokot, ami kellően vastag volt, és 10.1"-es. Egyébként nekem is van Gerilla tokom, csak 9"-es. Nekem bejön.
-
bandigyerek
senior tag
-
Maxtreme
addikt
azért linkeltem mivel az jobban notebook mint tablet ha érted mire gondolok.
(meg mint írtam ez lenne a másik alternatíva ami neked jó lehetne)
Meg olcsóbb is. (nyilván ssd-vel már nem)
De jah. Maradj az Asusnál.Én cserélnék, de az enyém HDD-s. Mondjuk épp áttenni át lehet, csak onnantól a garó a nagy kérdés. (meg amúgy a cserebere miatt is)
-
Maxtreme
addikt
a HDD-t bármikor ssd-re tudod cserélni.
Na a venti már fogósabb kérdés, nagyobb teljesítményű notiknál az esetek 99%-ában ugyebár az van.Hirtelen ez jut csak eszembe ami megfelel a kritériumoknak, viszont dolgom még nem volt vele.
Amúgy félre ne érts, nem akarlak lebeszélni az Asusról mert tényleg pöpec kis készülék... és ahogy olvasom az elvárásokat, valóban ez lesz a Te embered, tablet ide v oda.
-
Maxtreme
addikt
Szerintem ha nincs szükséged a tablet funkcióra, akkor ne ezt vásárold meg. Kicsivel többért sokkal jobb Hw-el felszerelt nagyobb kijelzős notebookokat lehet vásárolni.
Arra azért vigyázz hogyha folyamatosan töltőről használod a notit, az aski meg fog dögleni kb 1 éven belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Medence topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged