- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
XabaS
csendes tag
Rájöttem (vélhetően), hogy mi okozza az ébredési problémát (T100TAM) Win 10 alatt. Táblaként használva érzéketlen a képernyő, nem lehet feloldani a képernyőzárat, vagy nem jelenik meg a billentyűzet. Ez különösen fájdalmas számomra, hogy próbálkozásaim ellenére egyszerűen nem tudom kikapcsolni a bejelentkezés szükségességét.
A gond csak akkor jelentkezik, ha használom a mágneses tablettokot, anélkül tablettként minden ok.
8.1 alatt nem volt ilyen probléma. A gépházban, a fedél léhajtásánál, a ne csináljon semmit opció van beállítva.Tiszta telepítés volt, feltelepítve a win 8.1-es SOCPackage_Intel_BayT_T100TA_Win81_32_VER112 és a win 10-es ATKPackage_Win10_32_VER100039.
A SOC telepítés előtt nem volt érintőképernyő, audió, meg a fene tudja még mi, vagyis szükséges volt a telepítés.A probléma nem oldódott meg a tiszta telepítéssel, maradt a frissítés utáni nyűg.
Van valakinek ötlete a megoldásra?
-
XabaS
csendes tag
Fut rendesen a win 10 a T100TAM típuson valakinek? Nekem korábban gondjaim voltak a képernyő feloldással, csak a dokkolóval ment biztosan.
-
XabaS
csendes tag
Visszament a 8.1. A harminc napon belüli visszaállítást alkalmaztam a gépházban.
A KB3035583 -as frissítést eltávolítottam, valamint a frissítések keresésénél elrejtettem ezt és a 10-es telepítést is.
Újra minden faja!
-
XabaS
csendes tag
Van még 1 érdekes dolog. A kényszerített újraindítás után gyakran nem teljes a taskbar. Nem látszik pl a Win logo, meg az óra, és kisebb az ikonok között a távolságok. Nem látszanak a menü opciók sem. Normál újraindítás után minden ok.
-
XabaS
csendes tag
válasz
laccy88 #4834 üzenetére
Én szinte mindig az alja nélkül használom. Van mágneses tok, és a fedél lehajtása opciónál a semmi-t választottam. Ez segített. Viszont alvó üzemmódban ötletszerűen jönnek a képernyő érzéketlenségek. Megpróbálom az alvó üzemmódot száműzni, aztán meglátjuk. Ha ez sem segít, megy vissza a 8.1, ami nekem nagyon gördülékeny volt.
-
XabaS
csendes tag
válasz
CyberPunk666 #4787 üzenetére
Minden frissítés telepítve. Win 10 ikon a helyén. Rámentem és amikor kérdezte, hogy mi az emil amire kapom az értesítést, kiléptem, mert nem voltam biztos a címben. Ezt követően újra elindítottam, és amikor rábökök az értesítést kérek felületre kilép. Ez üzemszerű? Meddig kell várni, vagy elkapáltam már a dolgot a kilépéssel?
-
XabaS
csendes tag
Köszi az infót. 4 óra nem volt neki elég. Meguntam, és újraindítottam. Valahol belefagyott az újraindításba, ezért hosszan nyomva a bekapcs gombot leállítottam. Normál bekapcsolás, ellenőrzés, és megy. Már két hónapja nem volt frissítés! Hogy történt, nem tudom.
Ha minden ok, akkor frissítek 10-re. Bár lehet, hogy nem ártana neki 1 újrahúzás, aztán menne fel a 10. Mit javasoltok?
-
XabaS
csendes tag
Nekem nem jelent meg még a frissítési ikon alul. Mindenki másnak igen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest