Új hozzászólás Aktív témák
-
kazy76
aktív tag
válasz
Den Hadnagy #4324 üzenetére
Köszi! Végre túl vagyok rajta most már jól működik.
-
Necc
addikt
válasz
Den Hadnagy #4074 üzenetére
Nincs olyan hogy maximum, ezt valaki kitalalta es azota a hulyeseg terjeng az emberek kozott.
A szerviznek torekednie kell arra hogy X idon belul megoldja, es ennyi. Semmilyen torveny se kotelez senkit arra, hogy egy elore definialt idointervalumon belul meg kell torennie a garanciaztatasnak (hacsak dragalatos csaszarunk nem turta fel ido kozben ezt is).
Lehet erte persze reklamalni, de a szervizek ugy mossak ki magukat alola ahogy nem akarjak, eroltetni a dolgot meg felesleges, a trehany, moslek munkat vegzo szerviz ettol nem lesz jobb, a becsuletes, ugyfelekert levo szervizeknek meg csak keresztbe tesz az ember az ilyenekkel.
-
vendingo
veterán
válasz
Den Hadnagy #4074 üzenetére
Nálam több esetben is ennyi volt. Brno-ban van (vagy volt) a szerviz.
-
flegga92
senior tag
válasz
Den Hadnagy #4065 üzenetére
T200 nál dokkoló mechanika csere 1,5 hét volt.
-
vendingo
veterán
válasz
Den Hadnagy #4065 üzenetére
Korábban gariztattam asus terméket. ~2 hónap volt, mert a központi szerviz Csehországban van.
-
Necc
addikt
válasz
Den Hadnagy #4032 üzenetére
Kikapcsolod a 'connected standby' funkciot, ez az egyetlen jarhato ut.
-
válasz
Den Hadnagy #4032 üzenetére
Most szomorú leszel, de csak úgy, ha kilövöd a sleep funkciót. Ha kell a végleges, azt is leírom, de az szerintem felesleges, mert van amikor meg jól jönne.
A legegyszerűbb megoldás, ha éppen úgy kell, hogy ne menjen alvóba, akkor írd be a futtatásba, hogy:
shutdown -s -t 0 (vagy shutdown /s /t 0)
A másik lehetőség, hogy hosszabbra állítod a sleep-et és beállítod az üres képernyőt képernyővédőnek. Úgy nem fog sokat fogyasztani. Ezt a fenti beírás esetén is használhatod.
-
sanyci
senior tag
válasz
Den Hadnagy #3963 üzenetére
Ha az enyémek megjönnek, küldök belőle, ha nem rontom el a felrakást...
-
törölt tag
válasz
Den Hadnagy #3924 üzenetére
Nekem asztali gépen fordult elő, hogy túl sok frissítés egyidejű telepítésekor újraindítás után a visszavonásos szöveg fogadott (meg a tízszer hosszabb törlés, mint telepítés), de a tableten soha semmi baj nincs vele (igaz ott automatikusan települ, így csak azt látom, hogy újra kéne már indítani).
A boot idő nagyon durva, pillanatok alatt fut a rendszer, ez nagyon tetszik benne, mert éjjelre rendszerint kikapcsolom. Viszont nekem kikapcsolásnál sem szórakozik, bejön a képernyője, és már el is tűnik. Lehet, hogy valamelyik program lassan áll le nálad, vagy még befejezi az írást.Egyébként sincs panaszom a sebességre, ahhoz képest, hogy mi van benne, ez egy nagyon fürge gép. Kiváló választás volt.
-
törölt tag
válasz
Den Hadnagy #3915 üzenetére
Nekem szerencsére nem volt egyszer sem gondom a frissítéssel, de elgondolkoztam, hogy mit lehet tenni ha fekete képet ad. A kézikönyv is a 10 másodperces gombnyomást írja, elvileg az mindenképpen kikapcsolja (más tableteken pl. hangerőgombokat is kell nyomni ehhez).
Ami fura, hogy néha nagyon lassan jön be a kép, sokszori nyomkodás után, illetve ami a Win8 hibája, hogy a képernyő legalján nem veszi be az érintést. Tehát ott a start gomb, vagy a szóköz, jelzi az érintést a kis körrel, de nem csinál semmit. A start gombot középen vagy jobb felül kell nyomni, meg a szóközt is feljebb. Fura. -
margithid
veterán
válasz
Den Hadnagy #3913 üzenetére
Köszönöm mester
Eddig simán egy pillanatra megnyomtam ilyenkor és elég volt, de nem baj ma is tanultam valamit! -
margithid
veterán
válasz
Den Hadnagy #3910 üzenetére
Nem.
-
margithid
veterán
válasz
Den Hadnagy #3870 üzenetére
Kipróbálta, nem jött be.
Ráadásul ostoba játékokat telepít, amik csak foglalják a helyet... -
margithid
veterán
válasz
Den Hadnagy #3839 üzenetére
Ezt használom, azt hittem van jobb is
Amúgy 64 GB-os T100am van, de valami folyamatosan eszi a tárhelyet, 2 hónapja még 27 Gb volt szabad, most csak 21 Gb, semmit nem telepítettem, csak frissítéseket. Másnál is hasonló a helyzet,
-
Necc
addikt
válasz
Den Hadnagy #3823 üzenetére
Ugy hogy a mellekelt tolto teljesitmenye nem biztos hogy parban van a keszulek toltesszabalyzo aramkorebe taplalt ertekekkel.
Ertelemszeruen ha egy tolto 100 egyseget tud leadni maximum, de a keszulek kalibracioja 500 egyseget is enged akkor a tolto lesz a korlatozo tenyezo. Ha viszont 1000 egyseg leadasara kepes toltovel probalod tolteni akkor a keszulekben levo chip fogja leszabalyozni a felvett toltest 500 egysegre.
Azt, hogy mi alapjan hatarozzak meg a keszulek toltesi maximumat (es jobb esetben a minimumat is) az akkumulator teherbirasa hatarozza meg.
#3822: az az "intelligens elektronika" veletlenul nem egy muanyag toresgatlo?
Onnan tudja a keszulek hogy tolto van radugva hogy az adatbusz rovidre van zarva es csak feszultseget kap, ennyibol all az egesz. -
Necc
addikt
válasz
Den Hadnagy #3820 üzenetére
A toltest fizikai chip szabalyozza, es ertelmes gyartok ertelmes mernokokkel (igen, most megint a "noname" kinaiakat szapulom...) ezt elore szoftveresen beallitjak az adott akkumulator tulajdonsagaihoz, amit a juzer idealis esetben nem valtoztathat meg igy kart tenni gyakorlatilag lehetetlen.
Az meg a masik, hogy senki se nezi azt hogy egy tap feszultsege fix, az aramerosseghez pedig oda van irva, hogy "max.", valyon mit is jelenthet
Ha meg mindig valaki nem ertene a logikat: tegyuk fel hogy raksz a PC-dbe egy tapot, legyen mondjuk 1.200 wattos, azaz 12V 100A, most akkor a tapod mind a 100 ampert 24/7 zuditana ra a gepedre 12V-on?
-
flegga92
senior tag
válasz
Den Hadnagy #3818 üzenetére
A töltést amúgy is a telefon szabályozza szóval akár 5 A-es töltővel is tölthetnéd akkor is csak annyi ampert vesz fel amennyit az elektronika megenged.
-
sanyci
senior tag
válasz
Den Hadnagy #3815 üzenetére
Már jeleztem, hogy nincs külön kábel, mert szerelt...
Valaki kipróbálná a 3Amperes töltőjét mondjuk a mobiljával, hogy tudjam, hogy egyedi eset-e? -
válasz
Den Hadnagy #3805 üzenetére
Dungeon Hunter 4
Bridge Constructor, ami 200 forint, de ha érdekel a téma, akkor nagyon megéri. -
sanyci
senior tag
válasz
A gyári 3Amperes töltőnek szerelt kábele van és szépen tölti is a tabot, csak mást nem tölt...
-
Necc
addikt
válasz
Plants vs. Zombies, Machiniarium eleg jol hasznalhato.
-
vendingo
veterán
válasz
Nekem a heartstone a favorit. Ingyen tölthető a blizzard oldaláról
-
válasz
Den Hadnagy #3719 üzenetére
Hát, én most valahogy nem szeretném újratelepíteni a rendszert, de nagyon bosszantanak ezek a frissítési hibák. Négy PC-t használok párhuzamosan, és rendszeres, hogy egy-egy frissítés makacskodik, és bár nagyon hasonló a négyből három gép (és mindegyik teljesen hivatalos, buherálatlan szoftver futtat), általában valahogy nem azonos hibák lépnek fel.
Eddig mindig sikerült megoldani a problémát, ebbe most még nem merültem bele, de érdekes módon SOHA nem a Microsoft hivatalos segítsége volt a megoldás. (Ők mondjuk szinte mindenre a frissítési könyvtár kipucolását javasolják, ami eddig még egyszer sem volt üdvözítő.)Üdv: MaCS
-
bounty123
őstag
válasz
Den Hadnagy #3732 üzenetére
Tudtommal nincs erre használható app, nem teszi elérhetővé ezt az apit a microsoft. Ami szerintem elég vicces/szánalmas, nekem is ez volt kb. az első amit kerestem az app boltban, ahogy rengetegen mások is.
-
törölt tag
válasz
Den Hadnagy #3489 üzenetére
Értem, köszi, akkor rendelek is szerintem egy kábelt
Amúgy én a dokkolót inkább leszedem a gépről, vagy kikapcsolom a tabletet, mert altatásnál (lecsukásnál is) időnként hallom, ahogy bekapcsol a vinyó, aztán egy idő után leáll, és ezt így rendszeresen.
-
flegga92
senior tag
válasz
Den Hadnagy #3428 üzenetére
Windowsos topikban olvastam hogy gond volt majdnem mindenkinek a frissítésekkel, ez a Microsoft hibája nem a gépé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest