- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsa74
aktív tag
válasz
Gigicuci #15567 üzenetére
Szia!
Köszi!
Meg is érkezett a készülék.
Csak megnéztem, hogy működik-e, bekapcsoltam, néhány percet töltöttem, aztán tettem is vissza dobozába, mert ajándéknak szánom.
Kérdésem az lenne, hogy tudom online ellenőrizni mondjuk az imei szám alapján a készülék eredetiségét?
Köszönöm :-) -
wolruf
őstag
válasz
Gigicuci #15367 üzenetére
Én anno két éve ennyiért vettem a 32GB-os i7-et a Telekomtól (ráadásul ment rá a 20 havi 0% THM-es izé és még az előfizetés sem a húszezres volt) Most ennyiért egyik ,,új'' variáció sem érhető el, sőt, még a 8-as sem
Azóta sem értem, hogy hogy volt annyira jó áron :-/
-
nickedez89
senior tag
válasz
Gigicuci #15327 üzenetére
A 2GB RAM nekem is egyre többször bizonyul kevésnek!
Gyakorlatilag naponta többször tölt újra mindent a teló!
Ettől eltekintve viszont teljesen meg vagyok vele elégedve!Nálam nem játszik a fél tégla méret (arról váltottam "kicsire"), de ha valakinek ez nem gond, akkor egyértelműen a plusz modellt venném! Pont abban erősebb amiben kell, RAM, akku, kijelző, kamera.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Gigicuci #11258 üzenetére
Én a bejelentés óta 11 bétázok, az első 2-3 verzió tényleg szar volt, de a mostani GM már hozza az elvárhatót. Kb. másfél órája vettem le a töltőről, azóta nem nyúltam hozzá, és még mindig 100%-on van.
Lehet, hogy a 10.3.3 jobb valamivel, de egyelőre ez még csak az első "hivatalos" verziója a 11-esnek, majd ez is lesz olyan szinten a 11.3.3-as verzióra.Egy resetet azért megpróbálnék.
-
Tibee86
nagyúr
-
kchris78
veterán
válasz
Gigicuci #10001 üzenetére
szerintem az altalanos iphone elonyok. egy darabig bizget a brutal kijelzo a kavamentesseg, en is fogdostam, sokat, de lathato hogy ezek napi hasznalatban nem sokat jelentenek (nekem). ellenben a droid.. mar lattam hogy mi mindenre kene 3rd party appot keresni/letolteni..
-
-
zombinyul
addikt
válasz
Gigicuci #9991 üzenetére
Többen visszatértek/áttértek S8-ról, de engem érdekelnek majd a tapasztalataid.
Páromnak S7edge van, azért sose adnám oda a 7-esem pl., pedig veszett jó telefonnak tartom.
Fényes, rengeteget tud, a nagy számok érvényesülnek nála, de közel sem tartom annyira kiforrott cuccnak, mint a 7-esem.Nálam is fent a legfrissebb OS, kíváncsi leszek.
-
HattoriHTC
csendes tag
válasz
Gigicuci #9833 üzenetére
Szia
Köszönöm szépen a linket, majdnem jó is. Ezzel a programmal inkább utasítani tudjuk a készüléket, higy bizonyos dolgot tegyen, hogy valami történjen. Az a progi amiről én beszélek, az figyelte a telefont és ha megtörtént egy esemény, pl. egy wifi hálózatra való csatlakozás, akkor mit tegyen és persze ide különféle változókat lehetett berakni, hogy csak szerdán mondjuk vagy csak este hat után.....nagyon okos kis programocska az automateit.
Még egyszer köszi
-
madgie
titán
válasz
Gigicuci #9233 üzenetére
Widgetek vannak, húzd el a főképernyőt jobbra, témázni biztos nem lehet majd, ami lehet nem is baj, figyelembe véve az átlagos droid topikok témázási képernyőmentéseit
Persze okké, megértem, hogy most Reál koronás vagy Juve csíkos hátteret akar a jónép össze-vissza ikonokkal, mindenkinek szíve-joga.
-
Viper26
nagyúr
-
-
Viper26
nagyúr
-
-Ben-
veterán
-
válasz
Gigicuci #6495 üzenetére
Nekem sima Nillkin Amazing 9H üveg van rajta,nem torzít,könnyen tisztítható (zsebre rakás is letakarítja),nekem nagyon bevált és csak ~1700ft.
A fóliával az a baj hogy sokkal nehezebb letakarítani róla a zsírt,plusz könnyen karcolódik,ha azt akarja az ember hogy szépen nézzen ki,akkor 4-6havonta új kell rá.Legalábbis a saját tapasztalatom ez. -
zola96
senior tag
válasz
Gigicuci #6232 üzenetére
Te tudod. Én is vigáyztam rá amig nem jött meg rá a fólia, mégis sikerült megkarcolni. És nem villát meg csavahúzó közelében raktam le.. Igen hajszálkarc, de engem is idegesít, ahogy Black-et is. Én iglass-t vettem. Az nem zsirosodik annyira minta z ebayes 200ftos. Dehát ez az én véleményem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gigicuci #6232 üzenetére
Én sose a következő tulajnak fóliáztam tokoztam, hanem egy mert idegesített volna ha egy karcmentes telefont leejtek megsérül, azaz azt nézzem, vagy esetleg betörjön a kijelző és a gari is ugrik (kivéve ha gyárit rakatsz bele 60 ezerért), na meg elég költséges...Jártam már amúgy így hogy nem tokozom/üvegfóliáztam az egyik iPhone-om, persze hogy leejtettem akkor és betört...Viszont ha már úgy veszek egy telefont hogy van rajta sérülés akkor leszarom az egészet.
De ha egy normális üveget veszel rá kb ugyan úgy "zsírosodik" mint a kijelző. -
-Ben-
veterán
válasz
Gigicuci #6032 üzenetére
Alig használom a 3D Touch funkciót. Konkrétan meg is feledkeznék róla, ha kihangosított telefonbeszélgetések során nem szórakoznék vele....
Azt vettem észre, hogy nagyjából ugyanannyi idő alatt lehet megcsinálni valamit 3D Touch -csal, mint anélkül. Esetleg minimális különbségek lehetnek, de aki jól ismeri már az iOS -t, annak nem sok. Egyébként a laggokat leszámítva semmi droidosodást nem észleltem az iOS-en. Szerintem csak pakolnak bele egy-két funkciót, picit engedve a nyomásnak.
„Tim, ha olvasod a posztomat kérlek tegyél a gomb köré színes led karikát, hogy legyen értesítési ledünk! Köszike.”
Hm... szvsz ilyen sose lesz. Sőt, hamarosan a home gomb is eltűnhet.
-
válasz
Gigicuci #6013 üzenetére
Valahol normális. Én amikor megvettem a 7 Plusom, akkor kötöttem rá 2 éves biztosítást és ennek ellenére felraktam rá egy üvegfóliát, meg megvettem a gyári szilikon és bőrtokokat!
Most ott tartok, hogy a legdurvább tok amit rárakok az egy Nilkin Nature TPU tok illetve egy belecsúsztathatós tokban hordom ha nincs rajta a Nilkin. Most már pont nem érdekel a tok kérdés, mert elrontja a szépségét a telefonnak és bunkó lesz a gyári tokokban az amúgy sem kicsi telefon.
Szerintem hasonlót javaslok én is neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest