- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
válasz
eladogeppc #14943 üzenetére
Nálam nem röcög, ha a panellal van gond akkor mondjuk a safariban is akadnia kéne görgetésnél.
-
A guru
addikt
Másnál nem csinál olyat a teló, hogy miközben használom, random rezzen egyet mintha értesítés jönne, de közben nem jön semmi? (iOS 11)
-
-
A guru
addikt
Egyébként a touch ID-s feloldás csak nálam működik jobban, hatékonyabban ios 11 alatt, vagy csak placebo?
-
A guru
addikt
Az első bug amit észrevettem ios 11 alatt: a fotók appban, ha ránagyítok egy képre akkor homályos lesz egy kicsit, aztán ha tovább nagyítom akkor visszaélesedik, előjön akkor is ha csak simán elforgatom a telefont, vele együtt a képet is.
-
A guru
addikt
válasz
mazsiii92 #11278 üzenetére
Hát azért ahogy elnézem van pár tized mm különbség, egyébként most a BLACK által ajánlott duzhi tokot használom, de van a fiókban egy hama ultravékony műanyag, egy spigen liquid armor, meg egy szintén ultravékony no name műanyag valami.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
-
A guru
addikt
Sziasztok! Nem tudom mennyire off téma, de i8-ra jók lesznek a 7-es tokok, vagy van valami fizikai eltérés ami miatt nem?
-
A guru
addikt
válasz
nickedez89 #10643 üzenetére
Egyik barátom fólia nélkül használja, (akkor vette mint én ~8 hónapja) és karcmentes az egész kijelző, szóval valakinél karcolódik meg kopik valakinél meg ha homokban fürdeti akkor is makulátlan.
-
A guru
addikt
2-3 hét után,most levettem a duzhi tokot, és ez alá is bement a por, újabb pöttyöket okozva a hátlapon, lassan kezdem azt hinni, hogy ezüst telót vettem, csak valami fekete festék ráment véletlen.
-
A guru
addikt
Tokból ha szóba jöhet alliról való rendelés akkor ajánlom amit 1 oldallal ezelőtt linkeltem, sokkal jobb mint a Spigenek, tapasztalatból mondom.
-
A guru
addikt
Ma megjött aliról a BLACK által ajánlott duzhi bőr szerű tok, tényleg nagyon mínőségi és jó a fogása!
-
A guru
addikt
válasz
kchris78 #9581 üzenetére
A zokni egy jó megoldás, mert "elnyeli" a porszemeket ezáltal nem nagyon tudnak kopást okozni. Én meg spúr voltam megvenni a gyári tokot annó, az a puha belseje azt a hatást éri el mint neked a zokni. Bár amikor megvettem a telefont egy spigen tokot vettem hozzá, nem hittem hogy koptatni fogja. Már egy 2000 forintos "gyagyi" műanyag tok van rajta, ez nem okozott még kopást. BLACK ajánlására megrendeltem azt a műbőr tokot, azt még kíváncsian várom.
-
A guru
addikt
válasz
zombinyul #9570 üzenetére
Szerintem erősen használat függő ez a kopás dolog, azaz nem mindegy, hogy ki hol tartja a telefont, nyilván egy tok alá kevesebb por megy ha egész nap egy asztalon hever vagy 10 percenként egy zsebből ki-be van véve. Én inkább utóbbi módon használom és vannak pöttyök a kamera körül meg a hátlapon szétszórva, érdekes módon az oldalán egy sincs. De mint te is írtad csak akkor látszik ha pont úgy esik rá a fény szóval emiatt én nem fogok rosszul aludni.
Ja meg az antennacsíkok is szeretnek karcolódni, "csodás" anyagokat használnak almáék.
-
A guru
addikt
Az a megoldás, hogy tokba tétel előtt jó alaposan pormentesíteni kell erre egy mikroszálas kendő meg egy kis víz vagy LCD tisztító teljesen tökéletes.
-
A guru
addikt
válasz
Thewent12 #8140 üzenetére
Szia![link] én ezt a tokot használom ~1,5 hónapja és azóta nem kopott tovább.
(Nekem a spigen liquid armor kezdte ki, házi megoldásomat pedig megtalálod itt a topikban, egy mikroszálas kendőt vágtam a tok belsejébe, az is megakadályozta a kopást, de nem valami igényes megoldás.
)
-
A guru
addikt
Köszi a válaszokat! 🙂
Esetleg egy ebay linket tud dobni valaki egy biztosan eredeti nillkin 3D üvegről? Nehogy valami hamisítványt vegyek...
-
A guru
addikt
Sziasztok! Tudom elcsépelt téma, de mégis fontos. Ki milyen kijelzővédő üveget ajánl? Volt szó már sok féléről, így arra lennék kíváncsi melyik álta ki legjobban az idők próbáját? Nillkinről sokan vannak jó véleménnyel, ki mit használ? Kinek mi vált be? Előre is köszi a válaszokat! (Ebayről rendelnék)
-
A guru
addikt
válasz
entoni1989 #7740 üzenetére
Fülhallgató topikba nézz be, ott szerintem nagyobb szakik vannak mint mi vagyunk ebben a témában.
-
A guru
addikt
Kövezzetek meg, nekem jobban tetszik mint bármely ma kapható telefon. S6 után sokkal jobb ezt megfogni mint azt a csúszós üveget, és sajnos manapság eléggé kedvelt anyag lett, remélem maradnak a fémnél almáék. A kávákat én meg élvezem mert kényelmessé teszi a használatot, és arányos így a telefon előlapja.
BLACK: a csapból is ez folyik, meg logikus lenne, hogy nem csak egy várhatóan 350-400k-s telefont hoznak idén. A névválasztás persze kérdéses, de nevezzük most még 7S-nek.
Tibee: egy szóval nem mondtam, hogy tudom csak ennyire saccolom. Vagy már ezt sem lehet?
-
A guru
addikt
Samsung táborból jöttem, nem bántam meg, iOS sokkal jobban tetszik mint a droid. Letisztult, gördülékeny, gyors. I7s szerintem nem lesz drágább mint az I7 a jubileuminak egy 340-350 ezres árat vízionálok, de engem annyira ez nem érdekel, ha tetszik majd az I7s akkor arra váltok.
-
A guru
addikt
Ezt sem hittem volna, hogy lesz ez még gyorsabb is...
Restoret nem szándékozom csinálni, származhat ebből valami hátrányom?
-
A guru
addikt
Pontosak mint a halál, pont ott vannak kivágva ahol kell, oldalán a gombok szintént.
Tibee86: nekem bejön az anyaga, nem jobb a spigen liquid armornak se az a gumis fogása, ez kicsit csúszósabb de markánsabb kézben tartani, közelebb áll a telefon valódi tapintásához.
BLACK: igen tudom, ebayről olcsóbb viszont nem akarok 1 hónapot várni egy nyamvadt tokra, ez itt volt 2 nap alatt (pedig nem pesti vagyok) 2800ft volt szállítással, ennyit nekem megért. Ja, és a kameránál ennek is van egy kis pereme szóval nem a lencsére fekszik, ha leteszem.
-
A guru
addikt
-
A guru
addikt
10.3 márciusban befut vajon?
-
A guru
addikt
válasz
kajmika0510 #6913 üzenetére
Nem cserélik sajna.🙁
-
A guru
addikt
válasz
kajmika0510 #6901 üzenetére
Nálam is ez a probléma, el kell fogadni, a JB karcolódik ez meg kopik.
-
A guru
addikt
Ha valaki esetleg rendel és megérkezik akkor egy beszálmolót szívesen látnék. Nekem sem tetszenek ezek a színes keretes üvegek.
-
A guru
addikt
Egyik ismerősömnek van a samsung S6 féle sötétkék színben ilyen 3D-s üvege fehér i6-on, szerintem nem olyan gáz, sőt ad egy kis egyediséget.
-
A guru
addikt
Nos a házi kis belső tokburkolatom beválni látszik így 1 nap után, a por még így is beszökik a kamera kivágásánál, de ujjabb kopás nem lett hálisten, valószínű a nagyobb kemény porszemek már nem tudnak becsusszanni.
-
A guru
addikt
Valóban nincs leragasztva, úgy már nem menne bele a telefon, viszont ez nem fog elmozdulni mert eléggé széltől szélig vágtam bele, illetve mostmár semennyi rés nincs így a tok és a telefon közt, ami eddig ugye nem volt igaz. Will see...
Ja és maga a tok egy elég tapadós gumis belsővel rendelkezik és kézzel is alig tudtam elmozdítani a kendőt.
-
A guru
addikt
Matt fekete tulajoknak: bumper kerethez mit szóltok? Lehet kapni egesz jokat es igy porszem sem fogja csuszatolni a hátlapot.
-
A guru
addikt
Egyébként lehet pont az a probléma hogy tokban van és odapszírozza a porszemeket a házhoz lehet leszedem róla a tokot és kap egy fóliát. A többi hasonlóan pórul járt kollégát kérdezem: mi az istent csináljunk?
-
A guru
addikt
-
A guru
addikt
Igyekszem majd felrakni képeket, nem olyan durva, hogy minden esetben látszik de egy sima lámpafénynél nem kell sokat keresgélni a fénylő pöttyöket. Most berendeltem az egyik B-L-A-C-K által linkelt tokot aminek a háta átlátszó és egy színes kerete van, ennél nem tud annyi por belemenni a kamera résznél. A kicsit gányolósabb megoldás képpen arra gondoltam hogy folpakkal bevonom a telefon hátát és a tokot is kibélelem, így már nem igazán tudna a por kárt tenni benne.
Hátlapi fóliát nem akarok rá én sem, nem is lenne szép és félek attól, hogy lekapná a festést.
-
A guru
addikt
Egyre több helyen kezdenek megjelenni a lepattanás pöttyök nálam, eléggé idegesít, eddig ugye volt 2 az még úgy nem érdekelt,de mostmár van 5... nem tudom mi lehet a probléma, eredeti spigen liquid armor tokot használok, esetleg valami ötlet a további sérülések elkerülésének érdekében?
-
A guru
addikt
Mindig tanul valamit az ember
minden esetre a hátlapi fóliák nem hiszem, hogy használnak ezeknek a burkolatoknak.
-
-
-
A guru
addikt
válasz
leslieke #5356 üzenetére
Nálam jelenleg 78%-on áll (sima i7) úgy, hogy reggel 5kor vettem le a töltőről maxra töltve, igaz nem nagyon nyomkodtam, böngészés, deezer(+bluetooth füles), messenger ment főleg, folyamatos mobilnettel auto. fényerőn. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, kellemes csalódás főleg ahhoz képest, hogy milyen rosszakat írnak/mondanak az iphone-ok üzemidejéről.
-
A guru
addikt
Az akkumlátorhasználatnál a fő és zárolt képernyő az mit takar pontosan? 13%-ot eszik és 1,1 órát volt jelenleg a képernyőn, ennyit nem bámultam az ikonokat
-
A guru
addikt
Jó mínőségű micro usb->lighting adaptert tudtok ajánlani lehetőleg itthonról? A gyáriért sokallom a 3-4 ezer forintot...
-
A guru
addikt
Sziasztok! A mai napon végre sikerült beszereznem egy matt fekete gyönyörűséget vettem is hozzá egy spigen liquid armort, S6 edge+-ról jöttem, ez az első almás termékem, eddig baromira bejön, tényleg dúl a szerelem.
Egy kérdés merült fel eddig: a billentyűzet méretét lehet valahogy változtatni illetve az megoldható, hogy a számokat megjelenítse a betűk felett?
-
-
A guru
addikt
Na most jól elbizonytalanítottatok a fólia ügyben...itthon kaphatóak közül melyik a használható? iGlass úgy tudom ajánlott, de náluk csak üveg van, nincs normális fólia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Path of Exile (ARPG)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest