Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodi81
tag
-
univerzita
addikt
válasz
vilmose33 #15053 üzenetére
A 3Tools hasonló mint aSyncios,talán többet tud meg nekem jobban bejön. Amikor csatlakoztatok a NAS-hoz az min keresztül volt mer írod hogy akkor nem volt fent fájlok kezelő apaplikácio.Este kipróbálom a saját NAS - ról. Viszont ha megosztást választottátok akkor akár felhőbe is tehette.
-
univerzita
addikt
válasz
vilmose33 #15051 üzenetére
Ha látod Win,droid-on akkor minek még iphonra. Ha csatlakozol Windowsra iphonnal kábelen és 3uTools -al esetleg a Files -ben lehetne megnézni. Amikor NAS -ról megosztott veled zip fájlt akkor biztos mutatta hová fogja menteni csak szerintem akkor elkerülhette a figyelmedet.
-
-
válasz
vilmose33 #15010 üzenetére
"Az ujjlenyomat nem olyan biztonságos, könnyebben megszerezhető mint a jelszó-kód"
Biztos, hogy nem, gondolj bele. A jelszót vagy kódot simán látják, például egy bármilyen nyilvános helyen beütöd, látják minden további nélkül, utána kizsebelnek, és vígan fel tudják oldani a telefonod. Erre nem sok esély van ujjlenyomat-olvasó használatával.
-
-
C.Brigante
veterán
válasz
vilmose33 #14975 üzenetére
Notorius droid gyulolo vagyok sajnos. Ha csak az lesz a foldon 10 ev mulva akkor inkabb telefon nelkul maradok. A csaladban mar mindenkinek at kellett allnia szifonra mert a hajukat teptek a rendszertol. Azota nyudodt mindenki. Szoval nekem a droid marcsak gagyi marad. (En 8 ev utan valtottam, nem is ertem)
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
vilmose33 #14398 üzenetére
hmmm...
Én a mai napom nekem úgy nézet ki hogy 07:30kor 100% volt és most így estére lett 35%-on. És úgy hogy nagyon nem csináltam semmit, 15 percet telefonáltam ma összesen ami alapból 5 % le is szívott a többi meg olyan hogy egy kis safari, zárolt képernyő nézegetése azaz hogy hány óra van, app store bóklászása alkalmazások keresése telepítése, 10-15 perc facebook, meg összesen nagyjából fél óra messenger és minde wi-fi kapcsolatal. Bírhatná jobban.Am az itune zene amikor elindítom a zenét akkor egy szürke kép a borító ? miért van ez ?
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
vilmose33 #14394 üzenetére
Hat figyelj nekem eddig anroidos telefonok voltak, ismerem a helyzetett tenyleg stabil az ios eddig megvagyok elegedve. Vannak dolgok amik furak, de ez ios es nem droid. Talan annyi hogy testreszabhatosagban a droid kicsit jobb (sajat velememy)
Csak kivancsisagbol neked hogy jon ossze a 2 nap ? Miket csinalsz rajta, ha a jatek nem meriti ?
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
vilmose33 #14385 üzenetére
Ezekkel a szoftver frissítésekkel engem mindig az őrületbe kergetnek, mert valami mindig rossz lesz végül, ami rossz volt azt kijavítják helyette jön egy másik hülyeség. Leginkább engem csak most akkor jelenleg az akkus dolog érdekelne. Egyenlőre próbálgatom hogy most mennyire bírja, aztán lehet lefrissítem 11.2.6.-ra hát ha javul valamennyit.
-
-
nickedez89
senior tag
válasz
vilmose33 #14251 üzenetére
Nálam is előfordul rendszeresen! Úgy 1-2 naponta vagy nagyon belassul, vagy teljesen elmegy a mobilnet.
Olyankor szoktam a repülőgép módot bekapcsolni, várok egy percet aztán kikapcsolom és utána már jó!
Vodás vagyok amúgy, de nem vagyok benne biztos, hogy ez szolgáltatói probléma!
-
-
orsacchiotto
tag
válasz
vilmose33 #13967 üzenetére
Nem szükséges példálózni.
Mindenki tegyen belátása szerint.
Jómagam kikapcsolom a telefonom,
itthon a wifi rutert, a beltéri egységet és
a Tv - t is, kb. havonta.Nincs is működési problémám.
Természetesen, van olyan minőségü elektronika, ami ezt
szinte sosem igényli, de a felhasználók 90 %-a, nem olyat
használ. -
flesh
tag
válasz
vilmose33 #13045 üzenetére
" -Vezeték nélküli töltéshez milyen adaptert-gondolom így hívják- érdemes venni, ha használ esetleg valaki? "
Én ilyet használok hozzá: Nillkin Magic Case
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vilmose33 #13069 üzenetére
Nagyon korrekt eladó volt, nem nézem ki belőle hazudott volna, szóval kétlem cserélve lett volna, sim tálca is tiszta patika, és megegyezik az IMEI számmal (ott ugye bele van írva).
Tényleg szép készülék, itt ebben a szögben lehetne látni a kopást, volt már olyan i7-em ami ilyen szögben láthatóan tele volt, de ezen semmi:
-
Gyufaaa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest