- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
Roland861010 #9379 üzenetére
Csak rossz helyen, irány a hardverapró .....
-
Parallaxis
addikt
válasz
Roland861010 #9276 üzenetére
Ez nem droid topic, de a Snap Camera értő kézben fényévekkel jobb képet készít a Samsung gyári alkalmazásánál (tekintve, hogy az eléggé elmossa a részleteket). A többi készülékről nem tudok nyilatkozni, de a Samsung gyári fotós alkalmazása nagyon jó, ha vízfestményt akarsz fotók helyett, más esetben jobb, ha váltasz normálisabb alkalmazásra.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Roland861010 #9273 üzenetére
androidon is így van a gyári mindig a legjobb
Ez messze nem igaz.
-
madgie
titán
válasz
Roland861010 #9267 üzenetére
A fájlkezelőt megkaptad, az energiatakarékos mód jól működik, egyedül a gyári Mail appnál tiltja a push-t, azon kívül minden átjön azonnal (nálam Gmail app mellett a levelek is). Mennyivel jobb a pucér droidon, amikor kikapcsolhatatlan narancs sávval jelzi alul-felül az energiatakarékos módot
A manuális kamera csak a fórumhuszárok rákfenéje, az átlagember jó automatikát akar, minél kevesebb piszkálnivalóval. Nem érdekli, mi a reciprokszabály, az sem, hány fényértéket fog az optikai képstabi. Csináljon jó képet a telefon, pöccre. Ebben meg nagyon jó volt mindig az iPhone (a Nexus/Pixel talán már jobb az eyecandy HDR+ miatt). Az csak a fórumpistikék heppje, hogy háromszor leviszik a panel elé a sötét utcára a telefont és büszkén mutogatják az éles, de semmitmondó parkolóban készült éjszakai képeket. Az átlag szelfizni akar, szűrőket akar (több szűrő lett az iOS 11-ben és a kiválasztási UI is változott), ha nyaral, akkor sem az érdekli, hogy 1/15-del vagy 1/90-nel lője meg a szállás mellett elrobogó Ikarust.
Fotó mappa és más lezárhatóság valóban jöhetne
-
madgie
titán
válasz
Roland861010 #9265 üzenetére
"Semmi olyan funkciót nem raktak bele amit a felhasználók kértek."
Mire gondolsz?
-
madgie
titán
válasz
Roland861010 #9263 üzenetére
Na majd az android o!
-
-atesz-
aktív tag
válasz
Roland861010 #9202 üzenetére
Nálad lehet érdeklődni a tok miatt?
-
Teasers
tag
válasz
Roland861010 #9202 üzenetére
Képet tudsz róla küldeni,felrakni?i7-hez?
-
-Ben-
veterán
válasz
Roland861010 #9188 üzenetére
Mondjuk, közel se olyan szép, hogy tok nélkül villogtassa...
Ettől függetlenül én is tok nélkül használom, mert utálom a tokot.
-
válasz
Minden egyes telefon topicjában jön egy megmondóember aki jön ezzel a hülyeséggel mint te.
Nem mindenki vitrinben tartja a telefonját. Nálam is van olyan hét amikor ki sem mozdulok az irodából, máskor meg kint vagyok egy csomót terepen és igenis kell rá a kijelzővédő fólia+brutál tok.
Ha ilyen körülmények között minden védelem nélkül használnám a telefonom, kb 1 hónap múlva dobhatnám a kukába. Ennek ellenére mikrokarc mentes még mindig, hála a megfelelő toknak és fóliának.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Először tok nélkül akartam használni, de annyira szar a fogása a telónak, hogy csak idő kérdése, hogy mikor csúszna ki a zsebemből/kezemből. Úgyhogy abbahagytam a lázadást.
Innentől kezdve meg a tok az önkifejezés eszköze is, kinek mi tetszik, legalább lesz valami egyedisége.És nagyon elmés meglátás, hogy egy ócska ütésálló telefon is megtenné. Feltéve ugye, hogy találok olyat amin fut az iOS, és hasonló jó fényképezője van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Szerintem ezt bízd arra aki használja...
-
nickedez89
senior tag
válasz
Roland861010 #9170 üzenetére
Nem tudom én vodás vagyok, de droidon nem volt ezzel sosem probléma azért furcsáltam! Híváskor átállt 3G-re vagy H+ -ra és szépen ment egyszerre a hívás meg a net!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #9157 üzenetére
Ha meg nem használod a Fb-ot azzal sporolsz a legtöbbet
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #9114 üzenetére
Nincs sajnos, most rendeltem még én is belőle.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #9108 üzenetére
Ennek amúgy van értelme, tokból tokba rakosgatni?
A bőr szeretni fogja a folyamatos ki-be rakást -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #9105 üzenetére
Jó választás
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #9105 üzenetére
Jó tok, csak aki nagyon akarja védeni pont az a baj hogy az alját nem védi. Ez egy műbőr tok, de teljesen jó a fogása, körbe védi, és nevetségesen olcsó.
-
-Ben-
veterán
válasz
Roland861010 #9095 üzenetére
Ezt a felületet akarod polír papírral kezelgetni?
Majd utána is készíts fotót.
-
pedrobike
aktív tag
válasz
Roland861010 #9093 üzenetére
Fekete szilikon tok olcsó és eltakarja 😂😂
-
Szipike83
újonc
válasz
Az tényleg nem jó ötlet nekünk a tvnek esett neki a kislányom hullàmcsattal és férjem megpróbálta pasztával meg a hozzá adott ronggyal és ezerszer rosszabb lett. Foltos lett körülötte hajszál karcos minden amit akarsz. Sírás kerülgetett
-
válasz
Azzal csak rontasz rajta. A felületi érdességet mind lecsiszolod és egy kis karcból egy nagy ronda folt lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #9093 üzenetére
Persze, vázat cseréltetsz neki...
-
válasz
Roland861010 #9088 üzenetére
Telefonod nyelve magyar?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #9088 üzenetére
Passz, nekem nincs meg, de elvileg tényleg írja kellene benne lenni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #9086 üzenetére
Én ilyet használok rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #9083 üzenetére
Látom jó lehet amit bevettél...
-
válasz
Roland861010 #9083 üzenetére
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #9052 üzenetére
Meggyűlt a bajod a szifonnal
Otthon milyen frekin megy 2,4 vagy 5? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #9052 üzenetére
Ottani Wifit érdemes újraindítani.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #9033 üzenetére
Egyébként bármikor tudod aktiválni, állítsd át a területet nagy Britanniára és már elérhető is lesz a News ficsörrel együtt.
Meg lehet egyébként mókerolni ha leszedsz egy boon. Nevű appot, múltkor már írtam róla, azt hozzá lehet adni a walletba. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #9029 üzenetére
A Wallet a mappa, az Apple pay a file.
Nem megy Magyarországon az Apple pay, 7 országban elérhető az EU-ban.
De ha az adott országban még nem elérhető hiába akarnád használni, kell hozzá kártya, amit viszont nem fogad el ha a bank nem engedélyezte.
Szóval nem, nem használható még. -
szekra
addikt
válasz
Roland861010 #9017 üzenetére
Vannak ilyen "magic" gradient hatterkepek, googlezz rá, azzal lehet. Meg JB-el.
-
-Ben-
veterán
válasz
Roland861010 #9017 üzenetére
Nem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #9008 üzenetére
Ha az is ki van kapcsolva magától nem tud bekapcsolni, max az álom manó benyomja.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #8995 üzenetére
Full HD is viszi a helyet, igaz nem annyira mint a 4K de egy rövid 10perces videó már ott is elvisz 1gb-ot.
Én sem használom a 4K-t mivel megjelenítőm nincs hozzá, tárolni meg drága. -
galaxys80
veterán
válasz
Roland861010 #8995 üzenetére
Én meg évek óta 720p-ben.
Ezeken a hangyapöcsnyi optikákon keresztül felvett 4K-nak számomra semmi értelme.
Őszintén szólva én az 1080 és a 720 között sem láttam érdemi különbséget, úgyhogy az a néhány 1-2 perces családi kis videó tökéletesen elég nekem HD-ben is. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #8993 üzenetére
Azért ha kiszeretnéd használni a 4K videozást, az bizony harapja a tárhelyet, nekem legalábbis nem fáj ha van még hely.
Szívtam 8évet 16gb tárhellyel, most már inkább választom a szabadságot. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #8968 üzenetére
Ahhoz képest hogy írod: túlságosan maximalista vagy mégis a legkisebb tárhelyet vetted meg és ha tudtad volna ezt akkor is csak a 128-ast
Pici ellentmondást érzek ebben a maximalizmusban
A legnagyobbat kell venni, az tutira gyors lesz, persze csak ha kell a tárhely. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #8966 üzenetére
Akkor csinálj egy resetet majd visszaállítást.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8984 üzenetére
Itt csak azzal volt a baj hogy utána járás nélkül egyből felháborodtál, meg te hogy át lettél verve, ráadásul egy olyan dolog miatt ami értelmetlen (azaz hogy tesztprogramok némelyikében több pontot kap a nagyobb tárhelyű készülék, de amúgy sehol máshol nem veszed észre a hátrányát).
-
-Ben-
veterán
válasz
Roland861010 #8984 üzenetére
Ki volt ideges?
Maximum Te, mert "átvertek". Én egy pillanatig se voltam az, csupán leírtam, hogy megértsd a dolog miértjét..
-
-Ben-
veterán
válasz
Miért is lettél átverve?
Kisebb tár, alacsonyabb sebesség. Az összes eddigi iPhone ilyen volt, de ez minden gyártó telefonjára vonatkozik. Vegyél egy 50 gb-os és egy 200+ gb-os SSD-t és futtass teszteket....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8971 üzenetére
Elvileg vissza.
10.3.2-vel nekem nincs semmi bajom, nálam stabil. Bétákkal én sose szoktam sz@rakodni, szóval ha te sem akarsz hasonló hibák miatt szórakozni vele, akkor nem is érdemes bétázni.
-
csabiks
senior tag
válasz
Roland861010 #8971 üzenetére
bétárol barmikor visszatérhetsz a jelenleg aláírott verziókhoz!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mi nem oké, mi nem volt jelezve
"Tulsagosan maximalista"
Akkor i7+-t kellett volna venned ami kicsivel többet tud mint a sima i7 + 256GB-osba.
-
D4ni
őstag
válasz
Az antutu fals értéket dob ki a tárhely különbsége miatt. Ha te képes vagy csak emiatt jóval többet költeni hát legyen..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
"Más témára":
Pár tesztprogram kevesebb pontot ad a 32-esnek, de valójában felhasználás során nem veszel észre semmit.
Ezt a korlátozott pofátlanságot nem értem....
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #8963 üzenetére
Ezzel most mit akarsz mondani?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #8951 üzenetére
A kettő között nincs ekkora különbség, a régi eszközök 2,4ghz-et használnak, de az összes újabb Apple cucc tudja az 5-öst.
Az hogy valami lassabb az nem emiatt lesz.
Nekem is két frekit tud a rúter, mindkettő más ssid-t használ ahogy Lugosi kolléga írta, elvileg arra megy rá amit a telefon is használ, ha a telefonon törlöd a 2,4-est akkor utána az óra is az 5-ösre megy fel. -
válasz
Roland861010 #8960 üzenetére
A wifi hálózatok listájánál tudod. Legalábbis nálam úgy van, hogy más az ssid-je a 2.4-es és más az 5-ös wifinek, így a másik ssid-re átváltva tudok az 5 ghz-es hálóra váltani.
-
válasz
Roland861010 #8956 üzenetére
Kézzel is rá tudsz nyomni az 5ghz-re, akkor simán átáll arra.
-
univerzita
addikt
válasz
Roland861010 #8956 üzenetére
A routeren nemlehet beálítani hogy fix IP címhez csatlakozzon?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8954 üzenetére
Beállítások -> Wi-Fi -> A megjelenő hálózatoknál amire már csatlakoztál és nem kell, mellette ott egy kör benne egy "i" betű, arra rámész és -> Hálózat elfelejtése.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8951 üzenetére
Nekem pl itthon van 2,4es és 5Ghz-es is, és arra áll rá, amit utoljára használtam.
Felejtsd el vele a 2,4est, így akkor csak az 5Ghz-esre tud felállni neked.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8949 üzenetére
Nekem is az van, de miért ne lenne oké hozzá? Bár kinek mi tetszik, de szerintem jó. A kamerával meg egyvonalba lesz a tok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8945 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8941 üzenetére
Kinézetre jó, az hogy meddig fogja tölteni azt nem lehet tudni, mivel az ilyen olcsó kábelek dokkolok mehetnek évekig, de van hogy csak napokig.
-
rostasim
csendes tag
válasz
Roland861010 #8931 üzenetére
Szia!én közel egy éve használok alis dokkolót iphone 6s és 7-es készüléken szuperül működik.
-
Roland861010
veterán
válasz
Köszi hat ezek szerint óvatosan kell rendelni.
Még egy kérdés akumlator kímélő módban miért nem mutatja mennyit volt bekapcsolva és készenlétben ?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ha minőségi márkásat (eredetibe) veszel kábelt, dokkolót akkor megéri. Tokokban meg van hogy több filléres is jó.
-
univerzita
addikt
válasz
Roland861010 #8899 üzenetére
Van,de csak alulról a tetejére ha a felül érintett a időt.( óra)
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Roland861010 #8899 üzenetére
Flac előnye csak kihangosítva jön elő ,teljesen felesleges fülesben hallgatni.
Én is a VOX ot ajánlom ha ragaszkodsz a flac hoz. -
tboldi
nagyúr
válasz
Roland861010 #8897 üzenetére
Nekem bevált iPhone-on és Mac-en egyaránt.
Bár FLAC-ban/ben csak az asztali PC-n hallgatok zenét. -
madgie
titán
válasz
Roland861010 #8861 üzenetére
Én már ezt a kezdetektől így használom
Nekem a kalibrálhatóság volt új, a beállítasok/általános/kisegítő lehetőségek/kijelzőbeállítások menüben van a színszűrők, azon belül meg a színárnyalat opció, ott szépen behúztam a szememnek jobbra a fehéret
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8861 üzenetére
Ez valakinek működik ?Ugyan úgy meg kell "nyomni" a Touc ID-it ! :S
Nem muszáj megnyomni, vagyis csak azért kell hogy feléledjen a kijelző, de ezt 3 módon érheted el: Home gomb megnyomásával, bekapcs gomb megnyomása, illetve ha be van állítva hogy emelésre feléledjen a kijelző akkor meg nem kell nyomni semmit, rárakod az ujjad és beenged.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #8817 üzenetére
Sztem nem rossz ez a kamera, persze nem feltétlen ezért szeretik vagy veszik a plus modelleket.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8812 üzenetére
Használtan sok garisat, jó állapotút már kapsz ~200-ért is.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #8812 üzenetére
Viszont az akksi nagyságrendekkel jobb, a kijelző is, több ram, picivel hangosabb és a dupla kamera.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8810 üzenetére
i7+ nem játszik? Értelemszerűen az még jobb üzemidőben.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8806 üzenetére
Az menni fog, 3 óra használati időt úgy is bír ha csak játszol vele.
madgie: +1, én is próbálgattam, de nem sok változást tapasztalok a kép méretén kívül.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Szem amit az automatika csinál bőven jó.
Felesleges a raw formátummal bajlódni. -
madgie
titán
válasz
Ez a RAW dolog furcsa nekem, egy darab olyan képbe nem futottam eddig, ahol hozott volna annyi pluszt, hogy megérje az ezzel járó macerát.
Okostelefonnál legalábbis. Ekkora érzékelő mellett nincsenek csodák, nekem a JPG + Snapseed is bőven hozza, amit elvárok ettől a kütyütől.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Roland861010 #8804 üzenetére
Ha ismered az iOS-t, és szereted is, akkor persze.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Roland861010 #8802 üzenetére
Camera+ 500pix RAW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Amatőr csillagászat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged