- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ed Parker
nagyúr
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Viper26 #10399 üzenetére
Külföldről ennyi akcióba, mondjuk én 3800-ért vettem olyan akció volt rá, de 5-6 ezerért mindig találni.
Szerintem iOS-re nincs ami több mindent mutat, de az appja is több értesítést tud: SMS/Hívás/Facebook/FB messenger/Víber/Naptár/Gyári levelezés. Amit talán hiányolok a Gmail app, amúgy ennek is a felét se használom. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Viper26 #10396 üzenetére
Egy ~5 ezer forintos Mi Band 2-vel...
(#10398) Plag: Mi band 2 gyára appja. Tök jó mutat mindent, pulzust is mér, az óra por vízálló, értesítéseket is kérhetsz rá, ~20 napot bír 1 töltéssel. 1 hete vettem, nagyon szeretem.
Tudom nem egészséges, ha mostani alvásom már elég jó volt.
-
B-L-A-C-K
titán
-
kchris78
veterán
válasz
Viper26 #9970 üzenetére
Rendeltem ilyet is, egy Xiaomi cuccot 10 dolcsiért az aliexpressről. Igazából ez inspirált az AirPods-ra addig azt gondoltam ezt a terméket megúszom. De 1 db használhatatlan (nekem) arra hogy bármit is hallgass. Bár azaz előnye megvan hogyha jól felhangosítod akkor csak a fél fülre süketül le az ember
. (ha nem váltogat oldalt)
Plusz ezzel meg lehet úszni azt a BT szerencsétlenkedést, összehasonlítva nekem kényelmesebb, azonnal kapcsolódik és átveszi a hívást a telefonról ha csak telefonálásra használom ülve. -
zola96
senior tag
válasz
Viper26 #9902 üzenetére
Mire érted, hogy nincs egyben a kijelző? Vagy elbeszéltek egymás mellett a kollégával. Amiben "nincs egyben"az a 5th gen iPad.
Ha pedig az új 10.5 inches Prora gondolsz ott pedig nem értem a kijelentést. Egyébként a 120hz élőben nagyon meggyőző elgondolkodtatott, de egy MBP mellé luxus szerintem. Itthon, nekem.Főleg candycruhozásra.
kchris78: Nem is a garivesztés miatt esik az ára. Főleg ha az előző évi modellről beszélünk, jelen esetben a7esről.. Hanem, hogy megjelenik az új. De látod már most is tudsz 7est venni áfatrükközőktől bontatlanul 200alatt bőven.. Az új modell megjövése ami igazán levágja az árakat.
-
B-L-A-C-K
titán
-
tboldi
nagyúr
válasz
Viper26 #9357 üzenetére
Én egy időben ezzel szemeztem, bár drágább az eredeti EarPods-nál.
Van egy Xiaomi Piston Hybridem, amit szeretek, és tudtommal az is 1MORE-gyártmány. Csak olyan ritkán hallgatok fülessel zenét, sokallom az árát, úgyhogy jó nekem a gyári is, vagy a Piston átalakítóval.
-
univerzita
addikt
válasz
Viper26 #8773 üzenetére
Biztonsági mentés lehet csinálni iTunes - al számítógépre. Igen,a fotók a 5GB helyből vesznek le, de lehet más felhőbe is rakni ( pl. Flickr - ingyenes 1TB!!) Ha Windowst használs gépen akkor ha felteszed a iCloud for Windows aplikációt ott lehet állítani hogy mi legyen a iCloud -ba.
-
univerzita
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged