Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ed Parker
nagyúr
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Viper26 #10399 üzenetére
Külföldről ennyi akcióba, mondjuk én 3800-ért vettem olyan akció volt rá, de 5-6 ezerért mindig találni.
Szerintem iOS-re nincs ami több mindent mutat, de az appja is több értesítést tud: SMS/Hívás/Facebook/FB messenger/Víber/Naptár/Gyári levelezés. Amit talán hiányolok a Gmail app, amúgy ennek is a felét se használom. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Viper26 #10396 üzenetére
Egy ~5 ezer forintos Mi Band 2-vel...
(#10398) Plag: Mi band 2 gyára appja. Tök jó mutat mindent, pulzust is mér, az óra por vízálló, értesítéseket is kérhetsz rá, ~20 napot bír 1 töltéssel. 1 hete vettem, nagyon szeretem.
Tudom nem egészséges, ha mostani alvásom már elég jó volt.
-
B-L-A-C-K
titán
-
kchris78
veterán
válasz
Viper26 #9970 üzenetére
Rendeltem ilyet is, egy Xiaomi cuccot 10 dolcsiért az aliexpressről. Igazából ez inspirált az AirPods-ra addig azt gondoltam ezt a terméket megúszom. De 1 db használhatatlan (nekem) arra hogy bármit is hallgass. Bár azaz előnye megvan hogyha jól felhangosítod akkor csak a fél fülre süketül le az ember
. (ha nem váltogat oldalt)
Plusz ezzel meg lehet úszni azt a BT szerencsétlenkedést, összehasonlítva nekem kényelmesebb, azonnal kapcsolódik és átveszi a hívást a telefonról ha csak telefonálásra használom ülve. -
zola96
senior tag
válasz
Viper26 #9902 üzenetére
Mire érted, hogy nincs egyben a kijelző? Vagy elbeszéltek egymás mellett a kollégával. Amiben "nincs egyben"az a 5th gen iPad.
Ha pedig az új 10.5 inches Prora gondolsz ott pedig nem értem a kijelentést. Egyébként a 120hz élőben nagyon meggyőző elgondolkodtatott, de egy MBP mellé luxus szerintem. Itthon, nekem.Főleg candycruhozásra.
kchris78: Nem is a garivesztés miatt esik az ára. Főleg ha az előző évi modellről beszélünk, jelen esetben a7esről.. Hanem, hogy megjelenik az új. De látod már most is tudsz 7est venni áfatrükközőktől bontatlanul 200alatt bőven.. Az új modell megjövése ami igazán levágja az árakat.
-
B-L-A-C-K
titán
-
tboldi
nagyúr
válasz
Viper26 #9357 üzenetére
Én egy időben ezzel szemeztem, bár drágább az eredeti EarPods-nál.
Van egy Xiaomi Piston Hybridem, amit szeretek, és tudtommal az is 1MORE-gyártmány. Csak olyan ritkán hallgatok fülessel zenét, sokallom az árát, úgyhogy jó nekem a gyári is, vagy a Piston átalakítóval.
-
univerzita
addikt
válasz
Viper26 #8773 üzenetére
Biztonsági mentés lehet csinálni iTunes - al számítógépre. Igen,a fotók a 5GB helyből vesznek le, de lehet más felhőbe is rakni ( pl. Flickr - ingyenes 1TB!!) Ha Windowst használs gépen akkor ha felteszed a iCloud for Windows aplikációt ott lehet állítani hogy mi legyen a iCloud -ba.
-
univerzita
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest