-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz
lindermen #16991 üzenetére
Én megvárom az idei modelleket, igazából a 11 utódjára várok/vágyok amoled panellel, fullhd felbontással és 5g-vel.
De rám is igaz, amit a többiek írtak, hogy már nem izgat a telefónia, mióta megvan a 7-es. Fb, insta, imessage, messenger meg a többiek megy, fotózni nem tudok komoly szinten, zenére van pár feltöltött album, meg spotify, filmet úgyse néznék rajta. -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
lindermen #16150 üzenetére
Köszi, ezt a resetet már én is próbáltam már ezerszer, de ugyanolyan, illetve ahogy te is írtad alkalomszerűen csinálja, de már szinte minden nap. Amúgy kb két hónapja észrevettem egy pixelhibát a kijelzőn, fehér háttérnél látszik alul a legalsó 3 közül az üzenetek ikonban
Megnéztem a melóba mikroszkóp alatt a kijelzőt és tényleg döglött mert csont fekete az a pixel. 1 db pixel hibára vajon kicserélik garanciában?
A másik amit háromszor tapasztaltam, hogy rajta van a töltőn a telefon fel van oldva a telefon és mintha az ikonok villognának, mint amikor frissíti az alkalmazásokat. Teljesen össze vissza majd kb 20 másodperc múlva abba hagyja. Természetesen két különböző gyári töltővel és gyári adapterrel is ezt csinálta, szóval a kábelek és az adapterek biztos, hogy jók. Ötlet?
-
válasz
lindermen #15912 üzenetére
Úgy látszik én másképp gondolom mint a többiek, szerintem nem. Én a 6s Plusom 86%-os akkuját se cseréltetem, olvastam itt pár rossz tapasztalatot a cseréről, plusz nem szeretném a vele járó ügyintézést sem, így szerintem nekem nem jár akkora előnnyel, hogy nekivágjak, tehát én hagyom benne az akksit.
-
eladogeppc
veterán
válasz
lindermen #15548 üzenetére
Nálam Spotify menne reggel kb 1 óra, haza 1 óra.
Folyamatos 4G, mivel Telenornál occsó volt a korlátlan.
Facebook max 30 perc, Messenger amit párommal szoktam írogatni.
Játék 1db van, az Empires Puzzles. Ennyi. Max BKV app nézegetés, OTP bank progi.
Most S8-am van, ami innovációban agyonveri az i7-et, viszont megkívántam asszony SE-je után az iPhone-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged