-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Peterzon94 #10763 üzenetére
Fekete? Nekem igen bejön...
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Peterzon94 #10688 üzenetére
Van Nekem egy másik minőségi is. Elég kettő
-
ntomi0730
senior tag
Végre megjött 1 hét után a Telekomtól rendelt(coop kuponos) bőr fekete hátlaptok. Valami nagyon minőségi darab!
Van még egy kuponom, de azzal kivárok, hátha karácsonyig lesz valami más jó dolog is a tartozékok között -
ntomi0730
senior tag
Kapható a bőrtok T-nél feketében! Most rendeltem.
-
ntomi0730
senior tag
válasz
zombinyul #10150 üzenetére
Az lehet, hogy Neked volt rossz tapasztalatod, de ezért nem kell általánosítani. Ezt soha nem értettem, hogyha valaki Androidról váltott, akkor az ios az isten, de persze ez fordítva is igaz. Hidd el, mindkét rendszert futtató telefon eltud romlani, és nyilván mindkettőnek meg van a maga előnye, és hátránya is.
-
ntomi0730
senior tag
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy amikor befejezek egy hívást a kijelző nem ébred fel, de nem mindig csinálja. Általában hosszabb hívás után, de napi gyakorisággal.
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a matt fekete mennyire hajlamos a kopásra, mert olvastam talán pont itt a topikba, hogy volt akinek elkezdett kopni. Előre is köszönöm válaszotokat.
-
ntomi0730
senior tag
Tölthető a 10.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest