- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Amióta megvan az i7 azóta rám is rengetegen panaszkodnak.. Emiatt még vitám is volt valakivel. Általában nem értik, hogy mit beszélek, mert bár egy helyben ülök és csend van a szobában, mégis olyan durrogásokat, recsegéseket hallanak, mintha MMA harcosok vennének körül. De mivel a matt fekete i7 is ilyen volt meg ez is, ezért lesz@rom már..
-
A Google Calendar nem rossz,szinkronizál mindenféle fiókkal (icloud,Google fiókok,FB).
Magyar,átlátható,szerintem jól néz ki,viszont widget-je sajnos nincs...
Mondjuk én leginkább a gyárit használom,teljesen jó.
Van egy másik ami elég dizájnos (Vantage),van widgetje is,de csak részben magyar,de jól kezelhető,nem bonyolult.
Ha az FB app szinkronizál a gyári naptárral,akkor onnan a Vantage is átveszi az FB-s cuccokat. -
Gigicuci
senior tag
Ja, ebben nem lesz. Csak nehogy úgy járj mint én az 5S-el. Fólia elől hátul + Otterbox hegyi embernek való ütésálló tok.
Mindezt 2,5 évig nézegettem majd mikor jött a vevő szépen levettem mindent, rácsodálkoztam, hogy de jól néz ki tok nélkül, milyen ügyesen megvédtem, és mivel makulátlan volt +5000el drágábban adtam el a piaci árnál.
Cserébe dudorfa*os gatyában jártam évekig.
Amúgy nagyon állatul néz ki!! Van valami mad maxes benne.
-
Tibee86
nagyúr
-
Erre még azt mondom hogy nem annyira gáz,aranyból van,de legalább valahogy kinéz.
De ez a Lují Vottyon tok egy borzalom!
Dubaiban 5500 dodó egy arany iPhone,az LV-ből meg egy krokodilbőr TOK kerül ennyibe,ami mellesleg egy emberiség ellen elkövetett dizájnmerénylet.Részegen,félkézzel,egy EF4-es tornádó tölcsérében szebbet rajzolok!
De tudom mi a baj!Nem vagyok elég gazdag és elég sznob ahhoz hogy tudjak értékelni egy ilyen divatos csodát. -
-
-
Üvegfólia?
Az elejét is védő tokok üvege is üvegfólia,csak ha az törik,akkor az egész tokot cserélheted,a tok+külön üvegfólia kombinációnál elég csak az üveget,ami jóval kisebb költség mintha az egész tokot kellene kicserélned.
Arról nem is beszélve,hogy az ilyen integrált üveges tokonál nem tapad rá az üveg a kijelzőre,így kevésbé ellenálló,az üvegfóliának a ragasztás miatt van egy amolyan lamináló hatása,jobban bírja,jobban véd. -
Az ilyen brutális strapatokok közül inkább valamilyen Griffin,vagy Otterbox tokot néznék,esetleg Tech21 Evo Tactical (vagy Tactical Extreme),vagy még szóba jöhet az UAG Plasma,Spigen Tough Armor vagy Slim Armor.
Ezek a Love Mei/Lunatik/Catalyst tokok brutálisan nagyok.Downhill biciklista vagy,Endurozol,vagy sziklamászó vagy hogy ennyire nézegeted ezeket a "ránézésre is kibír egy atomcsapást" féle tokokat?
Csak mert vannak szolidabbak,de strapabíróak (pl amiket felsoroltam). -
Egy haverom használt ilyet még a 4S-hez.
Röviden és tömören?
Brutális,masszív,nehéz,koponya bezúzására simán alkalmas,mi törtünk vele diót és mogyorót is
Haverom mezőgazdaságban dolgozik,kapott a tok rendesen de nagyon bírta.
Milyen telóhoz kéne?
Az aláírásodban olvasható 7Plus-hoz?Ha igen,akkor gondold meg kétszer is mert brutális a tok mérete és a tömege, az amúgy se kicsi Plus-ból falazótégla méretű szörnyet csinál! -
Beállítások -> Akkumlátor
Nézd meg, hogy mi húzza le. Ha semmi lényeges akkor próbáld meg visszaállítani, ha még nem tettél rá sok mindent akkor mindegy, pár perces művelet.
Ezek előtt megpróbálhatod a hard resetet is, ami i7-nél
talánhang le + lock gomb hosszan.Ha visszaviszed akkor szerintem már garanciális ügyintézésbe tartozik és (6S esetén legalább 2 hetet mondanak) i7-nél sem tarthat kevesebb ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest