- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Tegnap estig a produkciója nálam több mint kielégítő volt, úgy nézett ki, hogy pénteken délután 2-kor vettem le a töltőről, és vasárnap este 6-kor tettem fel 25%-nál. Ebben az időkeretben kb. másfél óra nyomogatás volt, zömmel Messenger, Safari és Youtube videónézés, és egy óra Tidal HiFi üzemmódban 4G-ről. Ez így picit más, hogy hozzá se érek és lemegy reggelre 100-ról pirosba kikapcsolt 4G-vel és WiFivel. A rendszer szerint a 74%-a Messenger háttértevékenység. Szegény azóta már "Törölt alkalmazás" néven szerepel az akkufigyelőben. Érdekes ez így 24 órával a Social Dilemma című doksi megtekintése után. Az is nagyon érdekes, hogy a párom átküldte egy havernak a film linkjét. A link sosem érkezett meg Messengeren, és a küldő félnél is szőrén-szálán eltűnt. Pedig nem is vagyok paranoid.
-
marilllyo
veterán
1-2 hete esett le 87%-ról 84%-ra. De szerintem ez csak ilyen kóbor apácák megtévesztésére való. Új korában simán elvoltam vele közel két napot. Most már nap végén éhes. Nem vagyok egy telefonb*zi. Három éve elvagyok vele. Be van lakva egy csomó céges sz*rral. Lusta vagyok "költözni"...
-
gyuri2008
veterán
-
dssport
tag
-
Mr.Grincs
veterán
Én anno a 6-osomon használtam gyári szilikon tokot, de egy idő után olyan vállalhatatlanul csúnyára kopott, hogy leváltottam, szerintem sokba kerül, ahoz képest emennyit bírt. Az 5S-emnél gyári piros bőrtokot használtam az tovább bírta, de nagyon fain volt. Aztán inkbb Ali Expresses szilikon tokokat használok. Most Pepe The Frogosból van egy újabb modell.
-
Mr.Grincs
veterán
Azt hogy? Taníts mester!!!!
Jó mondjuk nekem a 128 GB-s 7-esemen 64,79 Gb hely van....Van egy csomó alkalmazás amit nem használok és nem tudom minek is van rajta, képeket szoktam törölgetni, meg a VLC videókat és zenéket. Most van rajta egy csomó szemét, mert amúgy a szabad hely az kb 80 GB fölött szokott lenni.
-
-
-
C.Brigante
veterán
Van egy regi 5s-em. Biztos beteg dolog de imadom tapizni mert szamomra is a valaha keszult legszebb es legjobb formaju telefon. Es csupaszon sem csuszik. A hetes nagyon tetszik es kivalo mukodesre is, par evig nekem jo lesz... de a fogasa kiakaszto sajnos. Szamomra legalabbis.
-
PlayMax
nagyúr
Nem 1x kaptam cserét ,2 hónapja pl. i8+ ot vaku hibával....
Én vettem le róla a fóliát ott helyben (iStyle) ,nem engedhetik meg maguknak hogy ne legyen új a készülék ,vagy legalább az egész ház és az akkumlátor!
Ami biztos: ház ,kijelző ,akkumlátor mindig új fődarab cserénél ,esetleg ha nem az már a te hibád hogy elfogadtad tőlük ott helyben és aláírtad az átvételi elismervényt. -
wolruf
őstag
Ne is mondd. Soha, semelyik telefonomnak semmi baja sem volt. Eddig ez is karcmentes volt. Végülis most is karcmentes, csak folytonossági hiánya van az üvegének :-/
nickedez89: nekem nejem SE-je csinált 1 hete olyat, hogy kiírt valami olyasmi szöveget, hogy kritikus rettenetes oltári hiba, újraindítás szükséges. És újraindult... iOS-nél még ilyet sem láttam. Semmit nem csinált épp' készenlétben volt a telefon. Érdekes az is :-/
-
Hegyirabló
veterán
Igazából nem is tudom, lehet, hogy szoftveres. Azt csinálja, hogy egyszer csak minden előzmény nélkül eltűnik a TouchID-m. Törli a rögzített ujjakat is. Azonban ha újraindítom, megint megy a TouchID. Mentett ujjak ott vannak, fel is old. Viszont ha megint újraindítom, megint eltűnt minden, beolvasni sem enged ujjakat. Aztán megint restart, megint rendben van. Tehát gyakorlatilag minden második indításra jó a touch, minden másodikra meg nem. Ez egészen addig megy, míg nyolcszor-tízszer újra nem indítom a telefont, utána megjavul, és hetekig jó.
Te mit gondolsz, örülök a véleményednek, másénak is, és előre is köszi!
-
Sukta 95
aktív tag
Én ráérek, csere telefon van itthon addig is, még hátra van 10 hónap a szavatosságból, addigra csak elintézik.
Elvi kérdés, hogy egy majd 300 ezres, 14 hónapos telefonon nem fogok saját költségemen akksit cserélni, tekintve, hogy még 10 hónapig a szolgáltatóhoz is vagyok kötve telefonostól, stb.
ui.: majd csak 17-én fogok tudni foglalkozni a dologgal, de jelzem majd.
-
Algotis
addikt
Azért kérdezem, mert mezei felhasználóként egy google kereséssel downgradeltem kb 1 perc alatt, de utána olvastam csak olyasmit Apple fórumról, hogy az Apple nem fogadja el a korábbi verzióra visszatérést, meg hogy garanciavesztéssel jár, de akkor erősítsetek meg, hogy ez így rendben van
(#13959) leslieke
Aha, az indokolatlan rezgés is visszajött a 11.2.5-tel, mikor felveszem a telefont, de ha alapértelmezett rezgésre rakom, akkor jó
-
Algotis
addikt
-
galaxys80
veterán
Ezt magyaráztam én is. Évek óta ozaki tokokat hordok. Mindegyik olyan passzentos, hogy semmi nem megy be alá.
Egy 1 dolláros Alis toknál elég egy tizedmiliméternyi eltérés (szinte mindegyiknél van) és máris bent a por. Aztán ha még kicsit mozog is benne a telefon, akkor kész a smirgli. Az sem nagyon segít ezeknél a tokoknál, hogy állandóan le van véve. Kinyúlnak és még jobban mozog benne a telefon. -
törölt tag
A 13. hónapban már neked kell bizonyítani, hogy a hiba már a megvásárláskor megvolt. Az első hat hónapban az eladónak kell bebizonyítani, hogy ez nem így van hanem te okoztad a hibát, stb. a 13. hónapban már sehol nem cserélnek.
Ez a kötelező jótállás, van a szerződéses jótállás, de az megint más tészta.
Értem én mit akarsz írni.
-
törölt tag
De! Ez így teljesen rendeben van. Magyar jogszabályok szerint (magánszemély vevő esetén)
Mindenre van 24 hónap kellékszavatosság ebből az első 12 hónap jótállás + az első 6 hónapban az eladót terheli a bizonyítás joga, hogy te rontottad el. Más a jótállás és más a szavatosság.Tökmindegy hol veszed, ez mindenkire vonatkozó magyar jogszabály.
-
zola96
senior tag
S8+ április óta megvan, nem vettem hanem jóvilágvan.
És "feleslegessé" vált. Elég kevésszer volt elővéve, néha frissitgetni csak. Az iOS hiányzik de a készülék nem.. Egyszerűen a TouchID direkt tesztelgettem, és nedves ujjal fel sem oldott mikor a samu lazán. Nem kerestem benne a hibát direkt, de most minek álljon otthon, ha nincs használva. Így meg valaki ki is használja és annyit nem buktam rajta. Szerencsére. Amúgy sem voltam annyira elalélva tőle az 5s után. Nem volt meg a katarzis érzése. :/ Ja meg, nem bírtam ki vele egy napot. Reggel 6.30-tól este 8ig.. De az iOS rohadtul hiányzik....
De már csak 2 hónap.
-
Parallaxis
addikt
iPadnek is inkább csak az ára változott... Vékonyítottak a kereten, így 20% -kal nagyobb kijelzőt kapunk és kb. ennyi volt az „innováció”.
A 120 Hz-es képfrissítés, az iPhone 7-es kamerája, a 6 magos CPU és 12 magos GPU, a nagyobb háttértár, a ProMotion, a MacOS szerű dokk, új multitask, drag and drop, új billentyűzet, fájlkezelő ugyebár nem is olyan nagy újdonság
Nem emlékszem, hogy volt -e valamikor ennyire unalmas WWDC.
Valami mást nézhettél szerintem, mert WWDC-n ennyi újdonságot még egyszer sem mutattak be mint tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Xbox Ultimate előfizetések
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest