- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
leslieke #14995 üzenetére
Azt nem írtam, hogy én úgy hallgatok zenét, hogy nincs megnyitva a zene app, hanem a kocsi fejegységén nyomok egy play-t aztán az összes zene szépen végig megy random módon. Eddig csak újraindításnál felejtette el, hogy hol tart, mostanában meg nem.
Ez ugyanaz egyébként mintha csak a control centerben nyomok egy play-t.
Most csináltam egy restartot mert már régen volt meglátjuk megoldotta-e?
-
nickedez89
senior tag
válasz
leslieke #14794 üzenetére
Nálam tegnap beteljesítette feladatát mind a gyári bőrtok, mind a Nillkin 3D üveg! Akkorát esett a telefonom rá a küszöbre pont, hogy kitört egy 3 centis darab az üvegből, plusz végig repedt több helyen! A tok is megsérült valahogy az átellenes oldalon de a telefon tökéletesen sértetlen maradt, egy pörsenés nincs rajta!😎
Levettem a törött üveget, felraktam az újat és mintha mi sem történt volna!
Hozzá tenném, hogy a gyári tok is jelesre vizsgázott mert több mint fél éve nem vettem le és tényleg nem ment alá egy deka por sem! Egyedül a kameránál kerül alá por minimális mértékben de nem jut el a telefon közepéig vagy ilyesmi!
-
válasz
leslieke #14490 üzenetére
Szerintem dual simes szifon nem lesz, legalábbis úgy nem, ahogy androidos telefonokban látjuk a dual simet, azaz két fizikai sim kártya lehetőségeként. Sokkal inkább valószínű, hogy ha valaha is bevezetik, akkor e-sim formájában lesz (mint ahogy ipad-hez is lehet így "simet" rendelni). Az USA T-mobile-nál pedig már van egy külön havidíjas szolgáltatással több számot kezelő e-sim szifonhoz, szerintem ez lehet az irány inkább, de ehhez szolgáltatói támogatás is kell.
-
galaxys80
veterán
válasz
leslieke #14485 üzenetére
Én meg éppen a napokban döntöttem úgy, hogy ha minden jól megy akkor marad még 2 évet az I7.
Alapból is azon gondolkodtam, hogy minek adjak ki megint egy rakás pénzt egy másik telefonra, mikor még ennek a tudását sem használom ki teljesen.
Közben meg elhalálozott a több mint 10 éves PC-m. Úgy döntöttem, hogy egy új telefon árából inkább veszek egy Macbook Air-t. Amúgy is régi álmom volt. Jobban belegondolva, azért elég röhejes, hogy egy I8 árából megvan egy Macbook is. -
-
-
scabiosa82
tag
válasz
leslieke #14296 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné. Nem a kezelése nehéz, a saját sokkal letisztultabb, átláthatóbb szerintem, de persze ezt mindenki döntse el magának. Én úgy vagyok vele, ha pl. van egy gyárilag telepített számológépem, ami teljesen megfelel a céljaimnak, akkor nem akarok másikat telepíteni.
-
scabiosa82
tag
válasz
leslieke #14284 üzenetére
Droidosként folyton arról olvastam, hogy mennyire jó az iphone és az ios, a rá írt alkalmazások, szóval eszem dobom el, hogy azt kell olvasni, ne használd a gyári mail alkalmazást. Pedig marhára szeretném, mert átláthatóbb és egyszerűbb kezelni, mint a gmailt. Hol vannak a fejlesztők?! Nem hiszem el, hogy ez csak az én csőrömet b. ssza. 🤣
-
tboldi
nagyúr
válasz
leslieke #14100 üzenetére
Bár nem írtam oda, de persze csak akkor működik (még ha kizárólag csak kábelen is), ha az autó is támogatja.
Nekem a Honda Jazz-zel nincs ilyen problémám.
De ha cserélném egy új Suzuki SX4 S-Cross-ra (van rá esély), az ismeri a CarPlay-t, meg az Android Autót is. -
vilmose33
őstag
válasz
leslieke #13838 üzenetére
Remek program
. Mi is kint voltunk szánkózni most délután vagy másfél órát. Videóztam,fényképeztem,telefonáltam nem vettem észre ,hogy jobban merült volna. Illetve jól működött végig. Arra azért figyeltem mikor haza jöttünk kb. fél órán keresztül békén hagytam, bár lehet felesleges óvatoskodás volt.
-
-
spider80
őstag
válasz
leslieke #13699 üzenetére
Meglátjuk
Egyelőre azért szokni kell. Meg kicsit kicsi a Honorhoz képest. De a plus meg nagyon nagy volt,ismerősömét heteken keresztül próbálgattam pár percre. Pörgősnek pörgős,az tény (Bár a Honor is az volt). A korlátokkal meg tisztában voltam, nem fogok hiszitzni,hogy miért nicns BT fájlküldés,meg ilyenek.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
leslieke #13599 üzenetére
Én műszaki ember vagyok, és érdekelnek a mérések.
A korrektség jegyében azért az elvárható lenne, akár egy közlemény formájában, hogy akksi csere esedékes, ha erre nincs igény, akkor egy szoftver frissítéssel tovább használható a készülék alacsonyabb óra jelen.
Nyilván nem akadályoz semmiben jelenleg a sebesség csökkenés, de lehetnek a közeljövőben olyan alkalmazások AR és társai ahova kell a nagyobb számítási teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest