- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Én is beszereztem egy BeatsX-et. Kapni már pár helyen 37 körül, sőt nem feketében olcsóbban is (alza-ról volt múlt héten 30 alatt kék színben). Nekem az Earpods nagyon bántja a fülem, nem jön be ez a fix kialakítás nekem, kényelmetlen már rövidtávon is.
A BeatsX csomagolása nagyon igényes. Tetszik a kis hordozó tok is hozzá.
Üzemidejére leszek majd kíváncsi, mert dobozból kivéve 80% körüli töltöttséget írt a teló, de max hangerőn kb. 1 óra után lemerült. Pedig 8 órás működést írnak. De majd inkább egy teljes töltés után tudok majd nyilatkozni.
Futásnál stabilan a füleben maradt, ilyen szempontból is teljesen megfelelő.
-
Viper26
nagyúr
"If you dig into Apple's iPad comparison page, you'll notice that the new iPad doesn't include a laminated screen or anti-reflective coating. Since it's not laminated to the glass, there will be a noticeable air gap between the glass and the screen"
2017 iPad esetében, aPro más tészta.
-
-
Tibee86
nagyúr
Ha adsz egy macet szívesen.
Mi ezen annyira a meglepő? Vagy miből gondolod, hogy jobbat tesz az akkunak ha állandóan akkor rakod töltőre mikor már sír utána?
2 napot nem menne el, és azon ritka állatfajhoz tartozom akinek nem nőtt hozzá a telefon a kezéhez, így estére bőven 60% fölött van. -
entoni1989
tag
Hát ahogy a teszteket nézegetem a BeatsX lesz a nyerő, mert ugye elindultam azon a vonalon, hogy Airpods kell, de úgy voltam vele, hogy azért csak összevetem még pár Apple által forgalmazott termékkel és jól tettem, mert a tesztek és írások is egyértelműen bizonyítják, hogy hangzásban azért nincs a toppon, már mint a Beats-el összevetve és igaz hogy az Airpods sok okosságot tud, de a fülhallgató hangban legyen jó, ebben viszont azért elmarad, nem azt mondom, hogy rossz lehet, de azért még nincs a toppon.
-
Nem mondom hogy egy pillanatra nem fordult meg a fejemben,de kb ennyi ideig is tartott.
Gondolkodtam,mérlegeltem,cikkeket olvastam/videókat nézegettem,több bajom is van vele.
-Túl sok ív,többek között már a kijelző sarkai is lekerekítettek,a régi Orion 70 televízióra emlékeztet a kijelző...
-Ez a kijelzőarány egyelőre bántja a szememet. 18.5:9
-A hardver hiába brutál,gyalorlatilag kihasználatlan az i7-em ereje is,akkó meg minek még erősebb?
-Ujjlenyomatolvasó hátul... Pont azt szerettem a Samukban,hogy elöl van.(Gratulálok a Samsungnak!) Az arcfelismerő/íriszolvasó nem érdekel,sokszor van asztalon és autós tartóban használva amikor nem pont a pofámba néz,ráadásul a szép sima magyar utakon próbáld meg stabilizálni a fejed míg a teló felismer...
-10nm ide vagy oda,tudjuk jó hogy a kijelző harapja a legnagyobbat az akkuba (még az Amoled is) szóval nem hiszem hogy üzemidőbajnok lesz se a kisebbik,se a nagyobbik.
S7 5,1" 3000mAh - S8 5,8" 3000mAh
S7E 5,5" 3600mAh - S8+ 6,2" 3500mAh
-Android...
-Eddig minden aktuális Galaxy S zászlóshajónál elcseszett valamit az első OS-ben a Samsung,kíváncsi leszek hogy most mit csesztek.
Akadozós rendszer (S5),memóriakezelési gondok (S6),Deep sleep gond (S7),bár ez utóbbi a Google hibája volt,de a Samsung elég lassan reagált a hibára,ez volt a fő ok hogy az S7E ment a háztól.Egyedül a DEX ami marhára tetszik,de mivel egy laptopot/asztaligépet nem vált ki már csak az OP rendszer miatt sem,így emiatt nem fogok megint közel 3kilót kiadni a telóért.
Marad az i7!
-
A guru
addikt
Samsung táborból jöttem, nem bántam meg, iOS sokkal jobban tetszik mint a droid. Letisztult, gördülékeny, gyors. I7s szerintem nem lesz drágább mint az I7 a jubileuminak egy 340-350 ezres árat vízionálok, de engem annyira ez nem érdekel, ha tetszik majd az I7s akkor arra váltok.
-
-Ben-
veterán
Nem ájultam el tőle. Semmi különös és a Note 7 szebb volt. Akárhogy nézem, nem az SGS8 lett szép, hanem az i6/6S/7 ronda, vagy ha úgy tetszik: „retro”. Nem szeretném, ha eltűnnének a kávák, de mindenképp vékonyítani kell. Ha egymás mellett van az S8 és az i7, akkor kb. 5 év különbség látható...
-
Na igen,a "vissza" szifonon!Annyira hozzászoktam,ahogy az oldal tetejére ugrásos érintéshez is,hogy sokszor a csalàd/barátok droidos telefonjain is bepróbálkozok megszokásból.
Ugyanez volt amikor droidról váltottam,furcsa volt hogy itt böngészőben (chrome) nincs a "dupla érintés+húzásos" nagyítás/kicsinyítés,az első 1-2 hétben mindig kijelöltem a böngészőben valamit. -
atee
őstag
Sajnos két kártya használata miatt évek óta android oldalra vagyok terelve.
Nem rossz ez sem tényleg. Most éppen Oneplus3 van amiről rosszat nem tudok mondani!
Viszont alapvetően szeretem az iPhone készülékeket. Ezért most, hogy egy kártyám lesz újra ezért szeretnék vissza kacsintani.
De elég elkeserítő a helyzet. Vagy veszek egy olyat ami szétkopik vagy esetleg egy régebbi 6s jöhet még szóba.Másik hozzászólásodra az árak nagyon megszaladtak nem hogy a a jövőben, de a mostani negyedmillió is sok egy új készülékért!
És nem azért mert nem tudnám megvenni.... -
janist81
tag
Víztől is tartok, de a por is belemegy, és elég csúnya, papírlap élével szoktam kipiszkálni. Külföldi fórumon azt olvastam, hogy nem cserélik mert kozmetikai hiba.. reménykedem, hogy itthon másképp van, de vidéki vagyok, potyába nem akarok Pestre utazni, ha nem garis a dolog.
-
col
addikt
-
-Ben-
veterán
Én az i6 óta várom, hogy újra üvegbe boruljon a szifon. Nekem a 4S volt a kedvenc, de számomra az i5 formaterv üveg hátlappal lett volna a tökéletes mobil. Mindenesetre azt viszont nem szeretném, ha olyan nagy dizájnváltás következne. Legyen új, de azért alapjaiban maradjon iPhone. Összességében az első iPhone óta egészen mostanáig se változott olyan sokat a dizájn, hogy ne ismerjük fel a telefont...
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a váltás is olyan ha megjelenés után veszed meg pár hónappal használtan, akkor egy új szérián 1 év alatt annyit fogsz bukni vele mintha megtartanád a régit és akkor adnád el. Azaz ugyan ott leszel, de mégis mindig új telefonod van. Én is 2 hónapja vettem az i7-et 180-ért bontatlanul függetlenként, ez nagyon jó áron volt akkor. Most használom 1 évig bukok rajta ~20-30 ezret max. Most ha valaki vesz használtan egy i6-ot, vagy 6S-t, ugyan ennyit bukik rajta 1 év alatt, annyi hogy a benne lévő pénz több, de ezt ugye nem bukod el, csak annyit belőle mint egy régebbi szérián buknál.
-
Ed Parker
nagyúr
Ő a kettő között nincs az a nagy különbség vastagság szempontjából viszont akksiban gyengébb az új.
Más, ma perecelt a telefonom járólapra, gondoltam lesz egy törésem, ehelyett egy horpadás és egy festékleverődés keletkezett.
Nem valami vastag ezeken a festék.
Ha érdekel valakit kép, rakok fel. -
kchris78
veterán
tovább kell lépni. Az USB-C kezeli adapter (aktív cucc nélkül) a következőket egyben:
-displayport, USB, töltés, ThunderBolt2/3...
sokkal univerzálisabb..Most látom tapaztalatból ha nincs 4db USB-C akkor a későbbiekben kevés lenne. És az esetlegesen rajta hagyott USB-A meg kihasználatlan. Már most meg tudtam lépni azt hogy:
Egy USB-C átalakítóba dugom a töltést, 1 USB-A-t, és az SD olvasót. (ebbe megy a monitornak az USB HUB-ja amibe dugom a netet, a billentyűzetet és a telefont)
Egy USB-C portba dugom a monitort (Csak egy sima kábel)
Az átalakítón van SD olvasó és HDMI port de azt amúgy nem használom.
Ennyi. 2 kábelből megvan _minden_.
S mivel 5A-t tud adni az USB-C ezért ha beledugsz egy USB-A átalakítót egyenként minden cucc külön kaphat megfelelő áramot, nincs az a szívás mint az USB-A HUB esetén hogy oké tudja szétosztani az adatot de ha már kraft is kellene az már nincs mert max 1 v. 2 A.Mostmár a legolcsóbb ratyi Samu Ax -es telefonok is USB-C csatival jönnek ki. USB-Cből nagyon egyszerű A-t csinálni, 1dolcsis kis fémdarabka.
Aktív SD + HDMI esetén igen kényelmetlen lehet a dolog, de a 9to5mac szavazásán elsöprő többséggel az volt a válasz hogy USB-A váltás az előre eltervezett vagy annál kevesebb kényelmetlenséget okozta. Én még emlékszem mi volt mikor megjelent az USB mint olyan... na az szívás volt.
OFF vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest