- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
-secret- #15469 üzenetére
Nem nagyon értem én sem ezt a problémát, gyári tokban van nekem a matt fekete és egy pörsenés nincs rajta! Igaz legutóbb úgy 4-5 hónapot volt a tokban mikor levettem róla egy percre, de akkor átnéztem és semmi jele nem volt kopásnak vagy egyebeknek!
A fólia plusz tok kombó szerintem max a JetBlack-re lehet indokolt, de arra meg elég ránézni és máris karcos.
-
ruarua
tag
válasz
-secret- #15244 üzenetére
Egy csomó fórumon videón leszólják a 7-et egy 6s-hez képest, mármint nincs fejlődés.
Viszont anno nekem rengeteg dolog szólt mellette, illetve erősített meg a vásárlásom.
Nekem pl tőkre bejött a fizikai gomb megszűnése. Viszonylag hamar lazább lesz a fizikai, 7nél ilyen baj nem lesz. (iPad 2018-ból nagyon hiányolom)Vizállóság tudata megnyugtató a mindennapokban. Megduplázták a tárhelyet. Külsőre is jobban tetszik. Teljesítményben meg így lassan 2év után se akasztja meg semmi. Ha jön az új szeptemberben érik a csere, de aki régebb modellekben gondolkozik, ár érték arányban szerintem ez a legjobb az iPhone-ok közül.
Használtan én is a hardveraprot ajánlom, valami lelkiismeretes tulajt, boltokban szerintem sok az épített példány. -
-
csposta24
csendes tag
válasz
-secret- #14884 üzenetére
Nagyjából ugyanaz van, amit Wozzy közvetlenül utánad leírt. Lassabban töltődő alkalmazások, pl a BKK Futár most mindig gondolkozik, miután megnyitom. Vagy pl. Spotify-t használok a telefonon, úgy, hogy a pc-n chromeból webplayeren megy a lejátszás. Ez nagyon megakasztja a rendszert, 11.3 alatt ez nem így volt. Nem lagok vannak, hanem a rendszer reagál lassabban. A részletes Antutu eredmények alapján az SE procija erősebb, és a memória is több pontot kap. Akksim rendben, cpu throttlingnak nem kellene lennie.
-
bancsi87
tag
válasz
-secret- #14848 üzenetére
Köszönöm szépen.
Akkor ha jól értem, nekem az e-mail-es megoldás csak, ami működhet, az alkalmazás maga nem fogja tudni megjeleníteni az üzeneteket?-> Meg is válaszoltad(#14850) -secret-: Szentimentális ember vagyok, volt már, hogy visszanéztem ezt-azt nosztalgiából
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
-Ben-
veterán
válasz
-secret- #13778 üzenetére
Ez mindig is így működött. A házakat se dobálják ki vagy zúzzák be, de a legtöbb esetben nincs ezzel semmi probléma, mert karcos, levert házat nem használnak fel. Ettől függetlenül nem kell meglepődni, ha mégis van egy nagyon minimális esztétikai hibája. Másrészről nem vagy köteles elfogadni, ha nem tetszik, még ott a helyszínen jelezheted és kicserélik egy másikra. Az egyetlen probléma ezzel az, hogy újabb „x” napot várhatsz...
(#13780) -secret- : Ezért mondom, figyelnek rá, de be-becsúszik olyan is, ami nem tökéletes. Egyébként nekem is volt ilyen refurbom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest